folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İSTDNSMNLK Nedir? Ne Değildir? Bilen Duyan Varmı? (Kredi Masraflarını Almakla Alakalı Konu)

İSTDNSMNLK Nedir? Ne Değildir? Bilen Duyan Varmı? (Kredi Masraflarını Almakla Alakalı Konu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Başlık Biraz Küçük Oldu ama :)

Az Önce cep telefonuma bir mesaj geldi , içerik şöyle ...

''Geçmişe dönuk kullanmıs oldugunuz tum kredı masraflarını 1 hafta içerısınde geri alabilirsiniz...''

Bilgi İçin : 0212 914 18 58

Merak ettim aradım , Eylül de bir yasa çıkmış ve gerıye dönuk 10 yıllık Kredı kartı ve Kredı masraflarını gerı alabılıyorsunuz dedıler.
    Bizim adımıza bir Danısman oluyormus ve bızım adımıza konuyu takıp edıyormus ...

Tabı neye karşılık dıye sordum :)

Size Kargo ile bır dosya gonderıyoruz dedıler , dosyanın bedelı 90 TL imiş ...

Sizden istenen belgelerı (Sanırım Vakelet , Banka Masraf Dekontları , Vss vs) gönderıyorsunuz bıze danısmanınız sızın adınıza takıp edıyor.
    1 Hafta içerısınde paranızı gerı alıyorsunuz dedıler ...

Böyle Telefon Pazarlamacılarına kapılacak adam degılımdır :D
    Ama ne bıleyım merakte ettım , bilen duyan varmıdır TBT ye soralım dedım...

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

benide aradılar çektiğiniz kredilerin masrafını geri alacağız ıslak imzanız lazım diye , zikecek adam arıyorlar sakın bulaşma.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

benide aradılar çektiğiniz kredilerin masrafını geri alacağız ıslak imzanız lazım diye , zikecek adam arıyorlar sakın bulaşma.

Aynen bulasmayin daha dogrusu kasinmayin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

Hacım ne bileyım  4 Kere işbankası , 1 kere akbanktan 15.000 - 20,000 arasında kredı çekmış , 5 - 6 tane kredı kartı kullanmıs bırı olarak dırekt ılgımı cektı , gözler dırekt $ oldu :D en az 2000 Lira çıkar bana yolları bilsem diye dusunuyorum :D

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

Hacım ne bileyım  4 Kere işbankası , 1 kere akbanktan 15.000 - 20,000 arasında kredı çekmış , 5 - 6 tane kredı kartı kullanmıs bırı olarak dırekt ılgımı cektı , gözler dırekt $ oldu :D en az 2000 Lira çıkar bana yolları bilsem diye dusunuyorum :D

bunlar zikecek adam arıyo , elindekini avcundakileri alırlar,kendi zamanın varsa git uğraş, peşinde biraz koştur zaten alırsın.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

dekontlar olduktan sonra yazarsın dilekçeni verirsin hakem heyetine tamam işte.Yaptıkları extra bişey yok elemanların

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

Biz yaptık kazandık tüketici hakem heyetinde. banka da bize dava açtı hakem heyetine gittim adamlar diyor %99 banka kazanır birde mahkeme masraflarını ödersiniz. amk piçi bize %100 kazanırsınız dedi bankanın karşı dava açacacğını belirtmemişti.

bizde daha önce de dava açıyorlarmıydı dedik adam bize evet açıyor dedi be piçkurusu zamanında niye söylemedin diyemedim ama :/

kimse sana gel kardeşim senin dosya masrafını alalım demez onlar da az ibne değil :)

evsiz tarafından 06/May/14 21:28 tarihinde düzenlenmiştir

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    evsiz bunu yazdı

Biz yaptık kazandık tüketici hakem heyetinde. banka da bize dava açtı hakem heyetine gittim adamlar diyor %99 banka kazanır birde mahkeme masraflarını ödersiniz. amk piçi bize %100 kazanırsınız dedi bankanın karşı dava açacacğını belirtmemişti.

bizde daha önce de dava açıyorlarmıydı dedik adam bize evet açıyor dedi be piçkurusu zamanında niye söylemedin diyemedim ama :/

kimse sana gel kardeşim senin dosya masrafını alalım demez onlar da az ibne değil :)

Sonuç olarak banka tekrar aldı mı parayı sızden? :D

İmza YOK !!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

sakın ha dolandırıcı heberin olsun polise bildir

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redsox
    redsox's avatar
    Erkek

banka aldığın kredilerin geriye dönük dekont bilgileri için dekont başı 5-5.5 TL istiyor. Bankalara göre bu fiyat değişiyor. 8 tane kredinin masraflarını almak üzere başvurdum. Dönme ihtimali yüksek. Ancak bazı bankaların avukatları fazlaca bu konuyla ilgili. Kimseye bu iş için para vermeyin zaman ayırabiliyosanız alın dekontunuzu gidin kaymakamlıklardaki tüketici hakem heyetlerine.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    redsox bunu yazdı

banka aldığın kredilerin geriye dönük dekont bilgileri için dekont başı 5-5.5 TL istiyor. Bankalara göre bu fiyat değişiyor. 8 tane kredinin masraflarını almak üzere başvurdum. Dönme ihtimali yüksek. Ancak bazı bankaların avukatları fazlaca bu konuyla ilgili. Kimseye bu iş için para vermeyin zaman ayırabiliyosanız alın dekontunuzu gidin kaymakamlıklardaki tüketici hakem heyetlerine.

Hangı bankadan cektın , hangı subesınden?

Bir de ben ıstedım dekontları kıvırdılar zıvırdılar :D Sen ne dedın de ıstedın :)

BEnde Izmırdeyım merak ettım ...

Benım 1 Kredım Akbank Karabaglar subesınde 20.000 TL

Diğer 4 Kredım İşbankası Ayrancılar Şubesınde 10.000 - 15.000 - 20.000 - 20.000 - 14.000 TL lık ...

İadelerın dönecegını bılsem :D KEsıntılerın yanında 5 TL x 5 ne olur kı hocam ya :D

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 7251 Toplam Mesaj: 14