folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İSTDNSMNLK Nedir? Ne Değildir? Bilen Duyan Varmı? (Kredi Masraflarını Almakla Alakalı Konu)

İSTDNSMNLK Nedir? Ne Değildir? Bilen Duyan Varmı? (Kredi Masraflarını Almakla Alakalı Konu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redsox
    redsox's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    redsox bunu yazdı

banka aldığın kredilerin geriye dönük dekont bilgileri için dekont başı 5-5.5 TL istiyor. Bankalara göre bu fiyat değişiyor. 8 tane kredinin masraflarını almak üzere başvurdum. Dönme ihtimali yüksek. Ancak bazı bankaların avukatları fazlaca bu konuyla ilgili. Kimseye bu iş için para vermeyin zaman ayırabiliyosanız alın dekontunuzu gidin kaymakamlıklardaki tüketici hakem heyetlerine.

Hangı bankadan cektın , hangı subesınden?

Bir de ben ıstedım dekontları kıvırdılar zıvırdılar :D Sen ne dedın de ıstedın :)

BEnde Izmırdeyım merak ettım ...

Benım 1 Kredım Akbank Karabaglar subesınde 20.000 TL

Diğer 4 Kredım İşbankası Ayrancılar Şubesınde 10.000 - 15.000 - 20.000 - 20.000 - 14.000 TL lık ...

İadelerın dönecegını bılsem :D KEsıntılerın yanında 5 TL x 5 ne olur kı hocam ya :D

Akbank'da durumu bilmiyorum.

Finans ve Ziraat hiç sıkıntı çıkarmadan gişede 5 tl karşılığında dekontları verdiler. Ancak;

İşbankası, son 4 senedir kapısından girmezdim. Yine girmem. İşbankasndan sıra aldım. Uzunca süre sonra gişeye kredi dosya masraflarını geri almak istiyorum geriye dönük kredilerin bilgilerini alabilir miyim dedim. Gişedeki hanım abla yukarıya aynı sıra numaranızla cıkıp bireysel müşteri temsilcisi ile görüşeceksiniz dedi. Yukarıya gittim biraz bekledikten sonra temsilciye aynısını söyledim. Kağıt kalem verdi dilekçe yazdırdı. Evet dekontları alalım dediğimde aşağıya ödemesini yapacaksınız dedi. aynı sıra numarasıyla aşağıya gişeye ödeme yaptım. eski dekontları istedim. bu sefer yukarıdan alıcaksınız dediler cıktım yukarıya istedim e biz orjinal dekontları bulup size haber vericez dediler. ertesi gün aradılar dekontları alabilirsiniz diye gittim bana orjinal diye eski dekontların fotokopilerini verdiler. ama sayfalar bembeyaz bir iki lekeden baska hiç bişey gözükmüyo. kan beynime sıcradı. direk müdürün odaya daldım. dedim bu nasıl iştir 2 gündür bunlar için mi uğraşıyoruz dedim. arkadaşlara söyleyin hemen ayarlasınlar dedi. söylemeye giderken de arkamdan gelip bir temsilciye durumu anlatıp yardımcı olmasını istedi. sonuc olarak o dekontların cıktısını tekrar aldım. iş bankası uğraştırıyor hocam gider belki gelmez diyo. ama git sen git al dekontları yaz dilekçeni ver hakem heyetine. bu kredilerle 1000 tl üzeri masraf geri ödemesi alırsın iş bankasından

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

dava açtılar işte dava eylül mü ekim mi ne ozaman

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    evsiz bunu yazdı

dava açtılar işte dava eylül mü ekim mi ne ozaman

Bugun işbankasında çalısan arkadasımla da konustum , aynen dedıgın gıbı bellı bır meblag dan sonra Banka da karsılık dava acıyormus ...

Net rakamı o da bılmıyorum ama tahmınım 500 - 600 TL den sonra falan dedı ...

Senın dava sonuclansın da , durumu paylaş :D Eger banka haksız cıkarsa oyucam bankaları :D

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 7250 Toplam Mesaj: 14