İşte Ben Kaçış.Nasıl Olacak
-
arkadaşlar bi adaya gidip yerleşmek istiyorum kimsenin hiç bi insanın olmadıgı.şimdi hukuk tüzügünde bi insan kendisini belirli bir para karşılığı bi çiftlikte ömür boyu çalışmaya mahkum edemez kendi istese bile v.s diye bikaç madde var.şimdi eski çağa dönecek olan bi adamın hukukla kanunla ne işi olur derseniz,gelip zorla beni götürmeye kalkarlarmı.?mahkemeye falan yada içeri falan atarlarmı. banka soygunu projesini rafa kaldırdık şimdilik. hukukçu yoktur belki aramızda ama yapıcı fikirlerinizi bekliyorum.
-
adaya niye çıkıyorsun. yurtdışına git.
-
6569876586867. robinson cruzo vakası
-
1000$ koy, guney pasifik veya andaman uzeri kiyak bir ada da bungalow alalim sana.
-
dostum ömür boyu...yurt dışına gidince ne yapacam peki.?dil bilmem yol bilmem ordada yakalanırım ben içeri atarlar..öyel pis bi adam olmak istemiyorum kimseye zararım dokunmasını istemiyorum.sadece kendim ve ben.yurt dılında nereye gidebilirm ne yapabilirim.?
-
Hocam sen bu yasağın TC anayasısında olduğuna emin misin ? Yok yanii bu tür ilginç yasaklar genelde posta gibi uydurmacı gazetelerin ücra köşelerinde eğlendirmelik yazılar olarak geçerde...
Güney amerikada iki çiftin boğa üzerinde sex yapması yasaktır,işte ne bilem yok bir papazın arabsının altında sex yapmak yasaktır gibi gerçekliğinden bile şüphe edilen yasaklar yer alır boyle gazetelerde de ondan sordum... -
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
dostum ömür boyu...yurt dışına gidince ne yapacam peki.?dil bilmem yol bilmem ordada yakalanırım ben içeri atarlar..öyel pis bi adam olmak istemiyorum kimseye zararım dokunmasını istemiyorum.sadece kendim ve ben.yurt dılında nereye gidebilirm ne yapabilirim.?
amk dili napıcan saten sen demedinmi hiç insanın olmadığı diye :) gidersin alırsın adanı paşa paşa yaşarsın kime ne anlatıcanki ? hem seni yurdışına tüyersen kim nerden bulucak ? -
evet.''Kişiliğin içe karşı korunması''kişinin haklarını bizzat kendine karşı koruması mesela kendi kendini dövmek gibi. madde 3. bir kimse bir çiftlikte boğaz tokluğuna ömrü boyunca çobanlık yapmaya,yada ölünceye kadar hiç kimseyle evlenmemeye tahhüt ederse...üni 1.sınıf=ders hukuka giriş.
-
ArmadA bunu yazdı:
siyahbereli bunu yazdı:
amk dili napıcan saten sen demedinmi hiç insanın olmadığı diye :) gidersin alırsın adanı paşa paşa yaşarsın kime ne anlatıcanki ? hem seni yurdışına tüyersen kim nerden bulucak ?
-----------------------------ya ben bi suç falan işlemedim,yanlış anlaşılmasın.gavur adası şimdi neden rağbet gördü.benim amacım tek başına insanlardan uzak yaşlanmak,ölmek.şimdi yurt dışına gidince adada yakalarlarsa beni direk tekrar türkiyeye burda sorgulama,işgence falan olmaması lazım.
-
Amazon ormanlarına falan git, kanadanın ormanlığınada girebilirsin. Kimsenin seni dünyanın bilinmiyen bir kesminden tutup götüreceği yok. Gidiceğin yere göre eğitim alman lazım bişiler bilmen lazım yoksa açlıktan ölürsün. Bi tane adam Hitler zamanında bi yemekte hitler hakkında atıp tutmuş sevmiyorum hitleri demiş. Geceliyin kesin bunu askerler duymuştur beni öldürürler diye ormana kaçmış. Adamı 50 yıl sonra ormanda bulmuş çocukları, zorla geri getirmişler.
Ormanda genellikle tavşan, kuş yiyip durucan.
-
Osiris bunu yazdı:
-----------------------------Amazon ormanlarına falan git, kanadanın ormanlığınada girebilirsin. Kimsenin seni dünyanın bilinmiyen bir kesminden tutup götüreceği yok. Gidiceğin yere göre eğitim alman lazım bişiler bilmen lazım yoksa açlıktan ölürsün. Bi tane adam Hitler zamanında bi yemekte hitler hakkında atıp tutmuş sevmiyorum hitleri demiş. Geceliyin kesin bunu askerler duymuştur beni öldürürler diye ormana kaçmış. Adamı 50 yıl sonra ormanda bulmuş çocukları, zorla geri getirmişler.
Ormanda genellikle tavşan, kuş yiyip durucan.
-----------------------------hah evet bende böyle bişeyler düşünüyorum illa ada falan deyil.böyle gece bi zehirli yılan falan sokup öldürür,hedefim bu yani. benim sıkıntım gittiğim yerde hayatta kalma mücadelesi falan deyil.sadece gidecek yer ve zaman.