folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İşte Bu Çok Fazla Atatürk Bunu Hak Etmedi

İşte Bu Çok Fazla Atatürk Bunu Hak Etmedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Atatürk e dinine küfür ettiği için sevmeyenler adlı grup açılmış.

"Atatürk'ün karıştırdığı piskiler, okurken iğreneceksiniz:"

adlı yazısı var yok fuhuş yapmış yok birşet.Tahribat üyesi birisi oranında üyesi.Adını falan vermeyeceğim.FAcebooktaki ncikimde aynen şunları söyledim

----
    Atatürk ün piyasada dolaşan sözde kurana küfür videosuna inanıp Atatürke sevmiyoruz lan diyen şerefsizler..Sizin için birşey fark etmez nasıl olsa Atatürk olsada olmasada yunanın, ermenin, bir kaç milyonun çocuğusunuz.. Bizim için fark eder.
    --

tabi böyle bir durumu kaldıramadı yazdığı yazı net;

herşey bir yere kadar , mezardan çıkıp tekrar sizi kurtarmasını mı bekliyorsunuz ? Bunlarla uğraşacağınıza adam akıllı şeylerle uğraşın.

Açıklamamda kendisinin gelip kurtarmayacağını, fakat görüş ve ilkelrinin kurtaracağını yazdım.Demk istediğim nokta şudur ki  bakın.Atatürk hiç bir zaman dine hakaret etmedi.İstediği sadece Türkiye'deki insanların dini rahatça yaşamasıydı.Şeriatta dinsizler rahat yaşayamaz, komünizmde hiç biri.İŞte bunları biliyordu.Amacı herkezin özgür olamsını sağlamaktı.

İşte Atatürk'ün yaptığı yanlış.O özgürlük kendisine hakaret etmeyi serbestleştiriyor.Özgür oldular.

Bakın işte tam yukarı bakın.Ülkesi için çalışan bir adam, milletini düşünen bir adamın ülke için yaptıkları değil kendine yaptığı içki vs.. gibi konular tartışılıyor.

İŞte bu saçmalık yeni neslin ürünüdür.bunlar Atatürk düşmanlarının ürünüdür.Atatürk'ü doğru tanıtamadığımız için bizim ürünümüzdür.

Bunlara bakın.Kim olduklarını biliyorsunuz.Atatürk'e hakaret edip bu gün tvlerde siz Atatürk ten daha mı milliyetçisiniz diyenlerdir, onun kurduğu ülkeye zarar verenlerdir.İyice bakın.Türkiyeyi getirilmek istenen nokta tam olarak o yazıların altındadır.Atatürk , cumhuriyet düşmanı insanlardır bunlar.

Kimin ne olduğuna karar verin.Ya bu zihniyetle savaşırsınız, yada onların istedikleri ülke içinde kaybolup gidersiniz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    grup linkini bi verebilirmisin ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

reklam olmasın diye vermek istemdim ama buyrun

http://www.facebook.com/group.php?gid=19367213020

Burada altında "grubu şikayet et" var.Oradan yardım alarak kapattırabiliriz.

MAdem bi konu açtık buyrun şikayet edecekler listesi

Nasıl mı şikayet edeceksiniz buyrun

Grubun altında bu grubu şikayet et var ona basıp şunu yazın

So Mustafa Kemal Ataturk of our country in this group assigned to the abuse and slander to the Horse to this group please if you can do the necessary.

Bu yazı ile grupları şikayet edebilirsiniz anlamı;

Bu Grup Ülkemizin Atasına Yani Mustafa Kemal Atatürk'e Küfür ve İftiralar Atmaktadır Lütfen Bu Gruba Gereğini Yapabilirseniz sevinirim.

İşte buda şikayet hakkındaki grup ;

http://www.facebook.com/group.php?gid=246214795250&ref=mf

Ayrıca Atatürk'ü tanıtalım;

http://www.facebook.com/group.php?gid=116782991394&ref=mf

Bunlarda şikayet edilecekler ; Bir kere mesaj atın.

http://www.facebook.com/group.php?gid=113917371852&ref=nf

http://www.facebook.com/group.php?gid=17842887602&ref=mf

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Ben hiç bir tahribat müridinin böyle bir gruba katılacağını düşünmüyorum.Sanırım bu grubun adı ve açıklaması önceden farklıydı sonra lavuğun biri gelip adı ve açıklamayı değiştirmiştir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek
    şimdi bende şikayet ediyorum hocam...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    abi kapatsan ne olur simdiden 3bin küsür mal doluşmuş oraya kanları bozuksa elden ne gelir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    amq çocukları.

Merhabaaaaa
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Hocam, ben hala anlamıyorum Atatürk ve Din neden ayrıştırılır.Bunu, bu konuda inatla birşeyler söylemeye çalışan beynini siktiğim odun kafalılarına sormak istiyorum.

Türkiye Cumhuriyeti'nin millet meclisi dualar ve kur'an nidalarıyla açılmadı mı ?

Bu konuda hala inatla direten gerizekalı kardeşlerimiz ? Hakkında 'Orospuluk yapmıştır' diyebilecek kadar şerefsiz olabildiğiniz Zübeyde annemiz, Ata'nın mahalle mektebinde dini eğitim alması konusunda diretmedi mi? Sizlerin o minnacık beyninde ne tür örümcek ağları var hala anlamıyorum. Sizler gibi kumanda edilen zavallılar, alemlerin efendisi Hz.Muhammed (S.A.V.)'in kabrini yıkmaya ve otel yapmaya çalışan o piç kurusu arap hükümdarının karşısına - 'Eğer o mabede tek bir kötülük gelirse, ordumla yarın oradayım!' diyen bu büyük önderin ne dinini,ne imanını yargılayabilir.

Atatürk, Türkiye'de değil - Dünya'da Türklük ve İslamiyet'in en büyük önderlerinden biridir.
    Din konusunda, Ata'nın içkisini,özel hayatını konu alarak yapılan provakasyonlar,bilinsin ki sizin gibi ahmakları koyun sürüsü gibi biryerlere saldırtmak ve provake etmek için yapılan olaylardır.Sizlerde o kadar ahmaksınız ki; milliyet,hürriyet ve haysiyetinizi borçlu olduğunu bu büyük öndere - düşünmeden saldırabiliyorsunuz.

Amına kodumun geri zekalıları :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.facebook.com/group.php?gid=19367213020#/video/video.php?v=102539496423454&ref=share

Su vidyo gercekten cok ilginc.Bir Ataturkcu olarak ben bile etkilendim.Demek boyle insanlari kendi taraflarina cekiyorlar.

https://t.me/pump_upp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek
    bunlar nerde yasadıklarını unutmuslar hocam... İşte asıl bunları idam edeceksin...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

şikayet açıklamasına İngilizcesini yazın;

So Mustafa Kemal Ataturk of our country in this group assigned to the abuse and slander to the Horse to this group please if you can do the necessary.

Türkçesi;

Bu Grup Ülkemizin Atasına Yani Mustafa Kemal Atatürk'e Küfür ve İftiralar Atmaktadır Lütfen Bu Gruba Gereğini Yapabilirseniz sevinirim.

Toplam Hit: 10816 Toplam Mesaj: 75