İşte Bu Çok Fazla Atatürk Bunu Hak Etmedi
-
nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------
Ben hiç bir tahribat müridinin böyle bir gruba katılacağını düşünmüyorum.Sanırım bu grubun adı ve açıklaması önceden farklıydı sonra lavuğun biri gelip adı ve açıklamayı değiştirmiştir.
-----------------------------problem müridlerin katılması değil hoca zihniyet.
işte yeni Türkiye zihniyeti budur.Buna karşı şu sayfaya yazıklar olsun mesajları yazanlar olarak ne yaptık ? Daha doğrusu yaptıklarımızdan ne kadarı yerine ulaştı
edit:
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=92798
yukarıdaki konuda bahsetmek istediğim nokta tam oalrak buydu
-
Evet Atatürk' ün Vermiş olduğu Özgür Ortamda Dinini Yaşayabiliyorlarken, Terbiyesizlik Ve İhaneti Meziyet Edinmişler.
-
zuhahahahahahahahahaha:)
-
ATATÜRK olmasaydi dini rahat rahat yasayabilecek musluman kalmazdi.
Cem Yilmaz: Egitim Sart....
-
hiç mi hiç şaşırmadım
Atatürkçü düşünce adı altında Allaha dine küfür edenler çıkıyo Tabi doğal olarak Atatürkü tanımayan yeni yetmelerde onun böyle sözleri olduğununun kanısına varıyo
ucunun nereye dokunacağını bileceksin...
-
Bak hacım nedicem ?
Dikkatle okuyun o olayın aslı şu şekilde =S
''Ülkücü Gençler'' adında bir grup vardı ve bende bu gruba dahildim.Ama pek paylasım vs olmuyordu grupta.Üye sayısıda bayağı fazlaydı.Bilirsiniz gruplarda falan değişiklik olunca Önemsiz Postaya bildirim geliyor.
Birgün bir baktım şöyle bir mail var. ''Ülkücü Gençler'' grubunun adı ''DİNİME SÖVEN DÜNYAYI KURTARSA KÖPEKTİR KÖPEK'' Şeklinde değiştirilmiş.
Şaşırdım =S .
Direk gruba gittim.Bi baktım adi herifler, M.Kemal Atatürk'ten bahsediyor bu cümlelerle. Hemen gruptan cıktım.
EDiT = artık aqP'lilermi yaptı kim yaptı bilmiyorum ? Ama yapılan şu Popüler olan Üye toplucak olan bi isimle belirli sayıya ulasılıyor ve İsim değiştiriliyor.Yapılan iş belirli bir kesimin üzerine kalıyor.
-
aha facebook'a da yasak geliyor. demedi demeyin
-
Soysuz köpekler... Alayı 1 tırnağına kurban olsun. Bi adam var adını anmak istemiyorum zamanında SArı Zeybek belgeselini yapmıştı ne belgeseldi. Daha sonra soysuzlaştı yalakalaştı Mustafa isimli sözde belgeseli yaptı... Yani kendine aydın diyenler bile ihanet ve hiyanet içindedir. Buna dur demek lazım ama nasıl ????
-
XCoder bunu yazdı:
-----------------------------
aha facebook'a da yasak geliyor. demedi demeyin
-----------------------------kılıçdar oğlu açtı davayı zaten :) Chp kapacak facebookunuzu Tek hayırlı işi o olacak İnşallahhhh :)
-
DaReSeLaM bunu yazdı:
-----------------------------zuhahahahahahahahahaha:)
-----------------------------çok mu komik ?