İşte Dünya"Yı Kurtarma Planı
-
sen 8 milyarı yaw aha 10 yıl var yok :D:D:D
-
http://ahmedbaki.com/turkce/kitaplar/insan/
Adresine Girip, Sağ Menüdeki
Bölüm 1
İslam'ın Bazı Temel Şartlarının Ardındaki Bilimsel Gerçekler
Dünyanın Âkibeti, Güneşe Yolculuk
Allah Rasûlü Diyor ki:"Güneş Dünyayı Kuşatacak"
Cehennem Nedir
İnsanın Âkibetinin Bilimsel İzahıKonularını Okuyup Bi Değerlendirin :)
-
kıyametin kopmasına birkaç kuşak kalmışken kafalarını boşa yormamalarını tavsiye ediyorum :) kuran da ve hadislerde geçen alametlerin büyük bölümü gerçekleşmişken :)) neyi neyden kurtaracaklar anlamıyorum
-
hoobastank bunu yazdı:
-----------------------------
kıyametin kopmasına birkaç kuşak kalmışken kafalarını boşa yormamalarını tavsiye ediyorum :) kuran da ve hadislerde geçen alametlerin büyük bölümü gerçekleşmişken :)) neyi neyden kurtaracaklar anlamıyorum
-----------------------------hoca medyadan silinmemek için yapıyolar salaklar kıyamet kopmicaksada bunlar yüzünden kopçak a.q yok büyük patlamaymış son 9 gün 8 gün yörünge değişçek kutuplar ericek a.q salında bi rahatlayalımm size kıyametten işin aslı kıyametten korkmuyorum yeterki ben dünyadayken olmasın
-
oyuncakmı mına koyayım bu dünya.. sanki bozulmuş şahini kaktırıyosun da vurdurup düzelteden..
azıcık fazla yada yanlış yere kaydırda gör bakalım ne oluyo.. o güne kime kaçıyo..
-
hay kimbilir gene kimin ıkarı var bu tür haberlerden de ondan böyle bişey atıyorlar ortaya...koleymi len dünyaynı yerinden yörüngesinden oynatmak a.q ne len bu misketmi :D
-
şimdiden düşünebiliyorlarsa 8 milyar yıla çaresi coktan bulunur
insanlık kendini her zaman kurtarır :|