Işte O Danimarkalı(!)Ların Karikatürü
-
Günlerden beri dünyayı sarsan o karikatür davası sonunda internete de taşındı..
Bir önizlemesini koydum.. :
http://sitedizayn.net/haber_oku.asp?haber=105
Ben çok küfür ettim..
Elim ayagım titriyor..
2-3 saniyeden sonrasına bakamıyorum.. -
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.
-
keşke resmi koymasaydın hoja ben böyle bi resim olduunu bilmiordum baktıığım içinde çok moralim bozuldu
-
ne alaka var arkadaşım ?
-
bu nasıl bir iğrençliktir. böyle kutsal bir varlığı nasıl böyle düşünebilirler. pislik herifler.
-
Lan hangi anasını avradını siktiğim çocuğu yaptı lan bu karikatürü ne diyosunuz siz yabancılar ALLAH diye yazmaz GOD yazar bunu yapanı tüm insanlığa ibret olsun diye eyfel kulesine oturtacan piç kuruları
kahpe çocukları....
-
bu değil o karikatur bunu başka oç ler yapmış.
-
-
Arkadaslar Allah ınızı severseniz böyle bakacakmıyız nedir bu ya adamlar ccizio biz sadec küfür edioz vay be Allah İçin Cihad Azeriler gibi Biz Müslümanız Biz Türk'üz Bu Yazdıklarrım Yemin Olsunki Provakasyon Değil Bu ADmaları Yıkmak Lazım Hacklemek Lazım Piçleri YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHUEKBER...
-
Ben bunların 7 ecdadını zikeyim Yataklarındaki kundaklarındaki veletlerini siktiğimin piçleri Bunlar Bizki Peygamberimiz sayılan Hz.İsaya Bile bir kötü sözden SAkındırırız Kimsenın dil uzatmasına izin vermeyız ama Bu DOMUZ lar ın yaptılarına bak Hala bu resmi Görüpte dünyada yaşadııma nalet ediyorum amına koyayım ....
denildiği gibi DANİMARKADA yaşayan ve müslüman olmayan 01-90 yaş arası tüm şerefsizlerin ecdebini sikeyim....
BEKLEYİN BAKIN BENDE Bİ KARİKATÜR HAZILIYACAĞIM NE OLACAK
-
ARKADASLAR HERKEZ Bİ TOPİC ACIYOR DANİMARKAYA KARSI BİŞEY YAZMAK İSTEYENLER Bİ TOPİC ALTINDA BİRLEŞSİN HERKEZ DAHA COK TOPLANIR BENCE VE PLAN AŞAMALARI YAPALIM BÖYLE KURU KURU YA KONUSMAK OLMUYOR AYRI AYRI TOPİCLER SİTEYE ZARAR VERİR HERKEZ Bİ YERDE TOPLANSIN KONULAR GÖRÜŞÜLSÜN BENCE ALLAH İÇİN HACK HACK HACK .....