Işte O Danimarkalı(!)Ların Karikatürü
-
-
ya bunlar tam bi o.ç a.q evlatları arkadaşım sen kariatür çüzüyüm diyosun ama yapma onların bize yaptığını biz onlara yapmayalım
:@ bunlar tam bi o.ç -
Bunlar tam ipne özgürlükmüş neresi özgürlük lan bunun a.q bunların
-
LÜTFEN BU KONUYU SİLİN
bu resmin böyle yayınlanmasının kimseye yararı yok. resmi yayınlayarak onlara destek oluyorsunuz
-
bunlar tam o.cocukları arkadaslar Allah ıcın boyle seylerı cıkaran sıteleri hacklememız gerekıyor
-
Bu ne biçim karikatür a.q'dumun evlatları bnlardn bikaçını sallandrcaksn bak bi daha götleri yiyomu...
-
anlamıyormusunuz olay karikatur değil millet arası bir çatışma cıkaracaklar amaçları bu! yayınlanan resimin karikature benzer bir hali yok! Resmen küfür edilmiş! Bu durumda yapılacak en iyi şey sessiz kalmak elimizden bir şey gelmiyor, konsolosluk yakmakla bir yere varılmaz...
-
bu karikatur bence farkllı inanmıyorum bunu onların yaptıgına tamam o şerefsizlerde yaptı ama farklı birşey ... bunu yapan kesin bir türkdür ilgi çekmek içinde yapmış ola bilir yapanın anasını en öne koyacan ordaki koyun yerine arkadasına apo yu koyacan onun arkasınada benimkini koyacam zuhahahaha
-
ABİ BEN SİKMEZMİYİM ŞİMDİ BU OROSPU ÇOCUKLARININ ANASINI BEN BU KARİKATÜR İŞİNİ BASİT BİŞEY SANIYODUM,AMINA KOYİM BUNDAN SAVAŞ BİLE ÇIKAR.HADİ BİZİM PEYGAMBERİMİZE İNANMIYOLAR ANLADIM DA ALLAHA DA MI İNANMIYOLARDA BU OROSPU ÇOCUKLARI ALLAHI BİLE BU HALDE YAYINLAMIŞ.DANİMARKANIN TA AMINA KOYİM ŞİMDİ O SİTELERİ SİKMEZMİYİM BEN.HADİ BEYLER BU SİTELERİN HEPBERABER AMINA KOYALIM.BEN BAŞLIYORUM
-
walla beyler ben gece 02:20 ile 03:30 arası siteye denyo launch,yamultucu,ping attack la saldırdım sonra bidaha sayfa açılmadı.adres www.drawmohammed.com işte bu yazı çıktı
Coppermine critical error:
Unable to connect to database !
MySQL said: Host 'angst.shacknet.nu' is blocked because of many connection errors. Unblock with 'mysqladmin flush-hosts'anladığım kadarıyla site bloke oldu walla ben bu kadar anlıyom bu kadar yapabildim
Toplam Hit: 6176 Toplam Mesaj: 35