İşte Yeni Kimlik Kartlarımız
-
hayret yine Dini : İslam ibaresi kalkmamış
şimdi biri çıkıp dicek dininin islam olmasından mı utanıyorsun halbuki ne alaka...?
-
''Dini'' Nedir ya ?
Saçmalıktan başka bişey değil. Ne işe yarıyor, ne anlama geliyor, kim umursuyor ?
Hala o ibareyi orada tutmaları saçmalıktan başka birşey değil !
-
avrupada kaç senedir var bu tür kimlikler şimdi mi akıllarına geldi aq ya niye daha önce çıkartmadılar bunu ..
-
şekil ve kullanılırlık olarak daha güsel gibi hayırlısı olsun..10 temmuz doğum tarihi dikaktimi çekti benimde öle ^^
-
Türk telekom kontör kartlarının beyazı :D
-
artık bende taşırım heralde :)
diğerleri cüzdana sığmıyorda :|
-
çalıştıgım bi çok yerde bunun aynı kimlik kartı verirlerdi özellikle yurtdışında işci olarak çalışanlar varsa bilir oturum ve çalışma izin kartlarıda buna benzer gayet hoş duruyor birde şimdiki kullandıgımız kimlikleri cüzdana koydugumuz zaman 2 ayda dağılıyor arası açılıyor büyük oldugu için cüzdana sığmıyor vs.. iyi olmuş yeni paralar gibi yeni kimlik kartlarımız da hayırlı olsun diyorum. durmak yok hizmete devam.. :D
-
hadi hayırlı olsun bi şeyide eleştirmeyin aq.
-
alien bunu yazdı:
-----------------------------
avrupada kaç senedir var bu tür kimlikler şimdi mi akıllarına geldi aq ya niye daha önce çıkartmadılar bunu ..
-----------------------------amk ben de bunu anlamıyorum bugüne kadar yeni mi geldi akıllarına yaa kardeş napsınlar yapılmadı bugüne kadar sie et mi desinler.. amk cüzdanda karton gibi bişeyle dolaşıyoruz(büyük manasınsa).. ben kendime geri kafalı derdim.. iyi bişey değil ben faydasını görmedim.. sende bırak bence :|
edit:ulen bu akpye neler diyoruz daufakda olsa bazı şeylerin değiştiğini görmek güzel aslında..
-
AB kimliğinin cipli versiyonu olmuş...ilk feda avrupadan daha ileri bi hizmet yaşıcaz :)