İşte Yeni Kimlik Kartlarımız
-
bu ne lan gıçım kadar şey aq kaybolur bu :S
-
Yeni kimlik kartları bildiğiniz gibi ilk olarak BOLU'da dağıtılmaya ve denenmeye başlandı...
Ve TR'de ilk kimlik kartını bizim aile denedi.. Dogal olarakta ilk babam,annem ve ben...
Şimdilerde halen daha kullanıyoruz.. İlk başlarda sistemde bir hata olmuş ve Kartın üstüne basılan RESİM SİYAH-BEYAZ çıkmış... Sadece bizim ailede var bu durum < ilk olduğu için > daha sonra , resimlerdeki tarama hatası düzeltilmiş ve Renklendirilmiş...
Güvenli mi peki ?
Evet gerçekten güvenli. Sistemci birisi olarak karta her türlü cins ışığı tuttum, baktım, inceledim bir şey yok. Sağlam kriptolanmışa benziyor ki bu iş için yıllardır uğramış Tübitak.
Sizlerde kullanınca göreceksiniz, Çok rahat edilecek bir sistem..
-
aynı bizim okul kartlarına benzemiş
-
insanları etiketlemenin en son örneğidir bu kartlar :) parmak iziniz bile yüklenicek o kartlara :D
-
harbi güzel olmuş yaa. kimliğim cüzdanıma sığmıyodu artık sığacak :)
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------alien bunu yazdı:
-----------------------------
avrupada kaç senedir var bu tür kimlikler şimdi mi akıllarına geldi aq ya niye daha önce çıkartmadılar bunu ..
-----------------------------amk ben de bunu anlamıyorum bugüne kadar yeni mi geldi akıllarına yaa kardeş napsınlar yapılmadı bugüne kadar sie et mi desinler.. amk cüzdanda karton gibi bişeyle dolaşıyoruz(büyük manasınsa).. ben kendime geri kafalı derdim.. iyi bişey değil ben faydasını görmedim.. sende bırak bence :|
edit:ulen bu akpye neler diyoruz daufakda olsa bazı şeylerin değiştiğini görmek güzel aslında..
-----------------------------ilginç bi cevap.. sen şu anki takoz kimlikleri savunduğumu sandın heralde ?? cevabımı bi daha oku istersen ha ..
-
Aytekinet bunu yazdı:
bu ne lan gıçım kadar şey aq kaybolur bu :S
Kıçının ebatları biraz ilginç ..biraz tuhaf :W -
:D
-
Süper bişey hayran kaldım , hele arkasındaki islam yazısı daha süper , Ülke de herşeyi mazaret bulan halk bunada bi bokluk çıkarır biz beğenmeyiz istemeyiz derlerse napıcaklar acaba
-
Cüzdana sığsın yeter.Güzel olmuş.