İstediğim Numaradan Aranmış Gibi Göstermek
-
Merhaba arkadaşlar.
Sabit hattı yada cep telefonunu istediğim bir numaradan arıyormuş gibi nasıl gösterebilirim?Bu konuda bilgisi olan var mı? -
...
-
bi arkadaşını ayarla,bu arkadaşının ismini ,seni aramasını istedigin numara olarak kaydet.Misal senin murat diye arkadaşın var rehberine murat yazmada +905xxx diye yaz sonra murata söyle arasın aklıma gelen en basit yöntem.
-
byeren bunu yazdı:
-----------------------------
...
-----------------------------?? fikrin yoksa niye cevap yazıyorsun.
-
Bazı telefonlardaki "sahte aranma" özelliğinde böyle bir şey mi oluyor yoksa sadece alarm gibi zil mi çalıyor?
-
tatarramazan bunu yazdı:
Bazı telefonlardaki "sahte aranma" özelliğinde böyle bir şey mi oluyor yoksa sadece alarm gibi zil mi çalıyor?
-----------------------------o özellik benim teldede var gizli numara arıyormuş gibi gözüküyor.Böyle bi sistem var çünkü 2 ay falan önce garanti bankası diye 444 0 333 den aradılar.Bilen arkadaşlar cevap atsın. 444lü bi numaradan aranmış gibi göstersem de olur.
-
Böyle birşey cidden var.
Bir arkadaş yapıyordu fakat nasıl yaptığını söylemedi... Yabancı bir yerden bayilik gibi birşey almıştı...
İstediği numaradan istediği kişiyi arayabiliyordu.
-
arkadaşa ulaşabilir misin?
-
Malesef hocam netten görüştüğüm biriydi, görüşmüyoruz şuan. Görüşsek bile söylemez :)
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
Malesef hocam netten görüştüğüm biriydi, görüşmüyoruz şuan. Görüşsek bile söylemez :)
-----------------------------anladım dostum sağol yine de.
-