İstediğim Numaradan Aranmış Gibi Göstermek
-
Hocam senin aranmanımı istiyorsun tam anlayamadım durumu ama istediğin herhangi bir numaradan aranmış gibi gösterebileceğin voip tir. istersen ver telefonunu az sonra seni +123456789 dan arayayım:)
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------Hocam senin aranmanımı istiyorsun tam anlayamadım durumu ama istediğin herhangi bir numaradan aranmış gibi gösterebileceğin voip tir. istersen ver telefonunu az sonra seni +123456789 dan arayayım:)
-----------------------------
Aynen onu soruyor...
Hazır yakalamışken ev araba iste müridden, ne istersen verecekmiş gibi duruyor :)
Ama nasıl olduğu konusunda fikir verirsen seviniriz tabi... -
Var böyle birşey ama nasıl yapıyorlar bilemiyorum. İstanbulda bir teknik servis Rakip firmanın telefonunu kendi telefonuna yönlendirmiş. Yani Rakip firmayı arayan rakip firmaya ulaşamıyor aktarılıyor diğer firmaya :) Adam böyle müşteri kazanmış sonra yakalandılar.
Coşkun v1 programı var ama hala çalışıyor mu bilmiyorum. Sadece çaldırabiliyorsun konuşma yok :) Voip programları var araştırırsan neticeye ulaşabilirsin. -
demek istediğin istediğin numaran aranmaksa : ==?
bende programı var adı Fakecall samsung apps da bulabilirsin (Bada Os lar için)
istediğin isim , istediğin numara , istediğin anda aratabiliyorsun
ahanda örnek:

-
samsung s8500 de fakecell die bişey görmüştüm istediğin ismi ve numarayı yazıyorsun Call/now diosun arıo cevaplıosun gerçekten konuşmuş gibi :) dediğin olay bumu hocam ?
-
takip...
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
Böyle birşey cidden var.
Bir arkadaş yapıyordu fakat nasıl yaptığını söylemedi... Yabancı bir yerden bayilik gibi birşey almıştı...
İstediği numaradan istediği kişiyi arayabiliyordu.
-----------------------------bu olayı boğaziçi üni. de katıldığımız güvenlik seminerinde bilişim polisleri göstermişlerdi aynen bi bayiliğe giriş yaptılar.Salondan birinin numarasını istediler aradılar ve numara 155 olarak gözüktü enteresandı ama paralıydı sanırım o bayilikte.
-
zeyrekli bunu yazdı:
Hocam senin aranmanımı istiyorsun tam anlayamadım durumu ama istediğin herhangi bir numaradan aranmış gibi gösterebileceğin voip tir. istersen ver telefonunu az sonra seni +123456789 dan arayayım:)
-----------------------------aynen onu istiyorum dostum nasıl oldugunu anlatsan?
-
yok artık daha neler :D
-
kolay bkz:
http://www.voipwise.com/