İstek Üzerine Download Yapılır - Dvd İle Şubeye Teslim !
-
yukarı alayım
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
yukarı alayım
-----------------------------bu işte elimizde patladı
-
hocam ultra pahalı 32 tl 1 tb hdd doldururum ben :) 1.5 dvd başı ben satış yapıyorum dvd başı 1.5 tl arşiv hazır zaten bu arada winrar lı yollarsan boyutunda hiç bir değişiklik olmaz zaten filmler rip lenmiş oldugu için sıkışmaz yani
-
uygun satiyordun halbuki :|
istek üzerine download oldugu icin fiyat normal..
hayirli satislar.
-
@Explosive
Çocuk oraya indirip yollarım yazmış sen kalkmış çocugun satışını baltalıyorsun satış yapıyorsan git yeni konu aç kalkıp burda çocugun satışını baltalama. -
EntelKoylu bunu yazdı:
@Explosive
Çocuk oraya indirip yollarım yazmış sen kalkmış çocugun satışını baltalıyorsun satış yapıyorsan git yeni konu aç kalkıp burda çocugun satışını baltalama.
-----------------------------kimsenin konusun baltalamıyorum kendimden örnek werdim benim sattıgım fiyat budur download yapıyomuş istek üzerine olabilir bizimkilerde havadan gelmedi yani
-
amele_2 bunu yazdı:
Sosyopat bunu yazdı:
hoca cok pahali diosun adamlar dvd yi 75 kurusa satio cogu yerde :S
-----------------------------o zaman dvd alıp kendin indirip çekersin.
adam gayet geçerli bi hizmet sunuyor. fiyatı da gayet uygun. arıyo, tarıyo indiriyo dvd ye çekiyor
ne dicekti dvd başına 1 tl mi?
-----------------------------sanırım o açıdan söylemedi divx sitelerinde 1,25 yada arkadaşın bahsettiği fiyat kadara bir dvd satıyorlar ondan bahsetti sanırım
-
Explosive bunu yazdı:
hocam ultra pahalı 32 tl 1 tb hdd doldururum ben :) 1.5 dvd başı ben satış yapıyorum dvd başı 1.5 tl arşiv hazır zaten bu arada winrar lı yollarsan boyutunda hiç bir değişiklik olmaz zaten filmler rip lenmiş oldugu için sıkışmaz yani
aç konu sat boş boş post atmayın konuya en başta belirtikayrıca biz her yere gönderiyoruz adam sana hdd yollayacak sen dolduracaksın ona gödnereceksin kargo olayı filan
aynı şehirdeysen bişi dmeiyorum ama yine de yaptığın konunun içine sıçmak
-
abi adamın fiyat mekan mekan değişir bizim burda 1 dvd film 4 lira yaklaşık 2 gb tutyor 1 dvd bile değil yani hayırlı satışlar diliyorum
-
Kreyzi bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
aç konu sat boş boş post atmayın konuya en başta belirtikayrıca biz her yere gönderiyoruz adam sana hdd yollayacak sen dolduracaksın ona gödnereceksin kargo olayı filan
aynı şehirdeysen bişi dmeiyorum ama yine de yaptığın konunun içine sıçmak
-----------------------------sen sıçma görmemişin ? editledim attıgım mesajı ? ozaman ben senden şunu istiyicem 1080p olarak populer dizileri sat bana :D ? kaç günde indiriceksin ?