İstek Üzerine Download Yapılır - Dvd İle Şubeye Teslim !
-
ben adrese teslim isterim mobil yazıyolar buraya bide :D
o değil net limitsizlerde düştü 512 ile nasıl çekeceksin onu merak ediyorum :D
-
hoca konuya bı mail adresıde koysaydın uye olmayan arkadaslar sana ulasmak ıster belkı
kolay gele kemal sunal ılgımı cekıyor indirebirim ama zor gelıyor :|
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
Explosive bunu yazdı:
hocam ultra pahalı 32 tl 1 tb hdd doldururum ben :) 1.5 dvd başı ben satış yapıyorum dvd başı 1.5 tl arşiv hazır zaten bu arada winrar lı yollarsan boyutunda hiç bir değişiklik olmaz zaten filmler rip lenmiş oldugu için sıkışmaz yani
aç konu sat boş boş post atmayın konuya en başta belirtikayrıca biz her yere gönderiyoruz adam sana hdd yollayacak sen dolduracaksın ona gödnereceksin kargo olayı filan
aynı şehirdeysen bişi dmeiyorum ama yine de yaptığın konunun içine sıçmak
-----------------------------sen sıçma görmemişin ? editledim attıgım mesajı ? ozaman ben senden şunu istiyicem 1080p olarak populer dizileri sat bana :D ? kaç günde indiriceksin ?
-----------------------------hangi diziyi istiyorsun fark etmez en geç 1 haftaya hazır ederim bakalım ne kadar erkeksin attın postunu alacak mısın yoksa sadece çocukluğunu mu gösteriyorsun
@dicey
abi demek ki hala düşmemiş fişlenmeyek :)
-
@Kreyzi
Hocam erkeklik mevzularına girme şimdi bi yalnışımız olmuştur senin konuya mi mesaj attık k.bakma hayırlı satışlar sana
-
adamgibi bunu yazdı:
hoca konuya bı mail adresıde koysaydın uye olmayan arkadaslar sana ulasmak ıster belkı
kolay gele kemal sunal ılgımı cekıyor indirebirim ama zor gelıyor :|
sen uğraşma abi ben uğraşayım :) -
Kreyzi hocam 10 dvd de sen yurtiçi ile kargolarsan biraz sana girer gibi 15 yap derim :) kargo ücreti 5 lira olur en az uzak birr ilse
-
Bence pahallı değil bedavaya saıyor bile diyebilirim.
Hem boş DVD parası hemde rapid hotfile vs uğraşma derdi yok.
İyi satışlar.
-
Ne diyosa yarı fiyatına :P
-
Mr_Dark bunu yazdı:
sen ne diyosan bende yarı fiyatına görsel egitim seti var 100 dvd kaldı gel hepsini satayım sana boş dvd fiyatına -
EntelKoylu bunu yazdı:
Mr_Dark bunu yazdı:
sen ne diyosan bende yarı fiyatına görsel egitim seti var 100 dvd kaldı gel hepsini satayım sana boş dvd fiyatına
-----------------------------Boş DVD 50 Li 12 TL :D 24 Liraya veriyomusun :|