folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder İstenmeyen Ev Arkadaşı Ve Polis

İstenmeyen Ev Arkadaşı Ve Polis

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

merhabalar

ev arkadaşının birini evden göndermek istiyorum ama adam kendi rızasıyla gitmiyo.evin kira kontratı vs vs benim üzerime polisi çağırsam yardımı olurmu ? alır götürürmü ? evime zorla girdi desem ben suçlu falan çıkarım sanırım :/

yada döveyim bunu sabıka kaydım falan olursa okuldan atılırmıyım ?

(ist/ümr)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

kilidi değiştir gelincede açma kapıyı eşyalarını toparla koy kapının önüne ne biliyim yap bişiler :S

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

ne yüzsüzmüş o da. öle şey mi olur. otur güzelce sktir git de hacı.

olmadı ev sahibinde söyle o da olmadı polise git. daha da olmadıysa mecbur dövücen.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

yazık lan :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

yaş kaç ?

yada yaşını xikim seni düşünmeyeni senmi düşünücen çok eşyası yoksa at kapının önüne hatta çağır karton toplayanlara hediye ettüm eşyalarını

kapınında kilidini değiş olsun bitsin .

Minimalist Değilim Tembelim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

hmm ümraniyedemisin hocam. gelecek ay okul tatile girince gelecem. istersen eve bi uğrayalım 1-2arkadasla o zmna kadar cıkmazsa

imza
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Dövsem mövsem deme şimdi, dövebilecek olsan zaten eleman senden tırsar toparlanır giderdi git dediğinde :) 2 kişimisiniz yoksa daha kalabalıkmı? 2 kişiden fazlaysanız hepbirlikte diyin defol git evden diye, ha sen ve oysa çek konuş bak bilader böyle böyle,ben seninle kalmak istemiyorum çık git.. Baktın çıkmıyo, git bi karakola anlat derdini böyle böyle "evin resmi kiracısı benim şu anda,böyle bir anlaşmazlık durumu var,adam evden çıkmıyor,ben yasal olarak ne yapabilirim?"

Ekleme:

Aynı problem benim başımda da var, SARI nickli mürid geldi kene gibi yapıştı yanıma, yarın karakola gidip aynen dediğim şekilde anlatıcam durumu...

:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

guzellikle halletmeye bak durumu bilmiyorum ama direk kilidi degistirmek ayip belki kalacak baska yeri yoktur

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

bir açık yakalamaya bak sadece 2 niz yaşıyorsanız ne bilim mali durum olarak yardımcı olmuyorsa yemege bulasiga yardim etmiyorsa evde başkaları yaşayıpta diğerleriyle iyi anlaşamıyorsa bunları neden göstererek bir anlat uzlşamaya bak ama uzlaşma yoksa ve onu evden atma sebebin uygun bir sebepse postala derim kontrat ta senin üzerineyse bişi olmaz birde adam sana zarar vermek isteyebilir senin açıklarınıda kullanabilir riskli değilse kilit değiştir polis çağır tavsiyem.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:
    -----------------------------

Aynı problem benim başımda da var, SARI nickli mürid geldi kene gibi yapıştı yanıma, yarın karakola gidip aynen dediğim şekilde anlatıcam durumu...

oooovv çok sertt..

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

wasd bunu yazdı:

istemiyorsan gideriz kardeşşş. parasıyla değilmi ? :D

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
Toplam Hit: 5648 Toplam Mesaj: 32