İstenmeyen Ev Arkadaşı Ve Polis
-
Değiştir kilidi en temizi hocam.
-
iyide niye o gidiyor? sen neden gitmiyorsun? Ben 2 kere ev değiştirdim şu an 3 ev kendimizin ve tek kalıyorum, evet başkasıyla evde kalmak zordur ve genelde her iki tarafta hatalı olur, önemli olan taşınabilecek olanağı olan gitmelidir. Oturup bir vicdan muhasebesi yap hata sendeyse hiç düşünme siktir olup git evden değilse oturup adam akıllı konuş ortak yol bul...
-
Bizim itleri ve beni çağır 1 hafta misafirin oluruz, sen bile terk edersin evi, 1 hafta bende kaldılar bigün markete gittim yanıma 2sini aldım döndüğümde salonda ne var ne yok yığmışlar hole, bir kova duruyor odanın ortasında, anladın sen =D
-
adamı dövmek dert değil her türlü döverimde iki sıkıntı var dövme hususunda : 1) polise molise gidebilir ki şerefsiz kesin gider rapor falan alır ikincisi hırsız mırsız gönderir eve amnk.bi keresinde gündüzün ortasında hırsız girdi eve iki laptop götürdü. polise gitsem götürür yani yada polisi hangi numaradan arayıp sorabilirim ? 155 i arasam yardım ederlermi ? yolda gördüğüm polislere sormaya tırsıyorum takıcaklar bi taraftan diye tanıdık polis falanda yok :/
-
konuşmayı denedinmi
-
umit bunu yazdı:
-----------------------------konuşmayı denedinmi
-----------------------------denedim tabi yoksa ne uğraşayım ! :D
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------adamı dövmek dert değil her türlü döverimde iki sıkıntı var dövme hususunda : 1) polise molise gidebilir ki şerefsiz kesin gider rapor falan alır ikincisi hırsız mırsız gönderir eve amnk.bi keresinde gündüzün ortasında hırsız girdi eve iki laptop götürdü. polise gitsem götürür yani yada polisi hangi numaradan arayıp sorabilirim ? 155 i arasam yardım ederlermi ? yolda gördüğüm polislere sormaya tırsıyorum takıcaklar bi taraftan diye tanıdık polis falanda yok :/
-----------------------------
dostum kontrat senin üzerindeyse evin tüm hakları senin üzerine dersenki evimi zorla gasp ediyor polis çıkartır onu o şuan misafir konumunda ama gende karakolda sizinle oturur konuşurlar babacan tavırlarla evrak dosya mosya işine girilmez uğraşmak istmezler hatalı olan kimse ufaktan bir göz korkutulur konuşulur sorunmu hallederler babacan polis amcalar :) elemanda çıkar evden emin ol -
lalada bunu yazdı:
-----------------------------adamı dövmek dert değil her türlü döverimde iki sıkıntı var dövme hususunda : 1) polise molise gidebilir ki şerefsiz kesin gider rapor falan alır ikincisi hırsız mırsız gönderir eve amnk.bi keresinde gündüzün ortasında hırsız girdi eve iki laptop götürdü. polise gitsem götürür yani yada polisi hangi numaradan arayıp sorabilirim ? 155 i arasam yardım ederlermi ? yolda gördüğüm polislere sormaya tırsıyorum takıcaklar bi taraftan diye tanıdık polis falanda yok :/
-----------------------------Hocam ben birtane elemanı indirmiştim.
Ağzını gözünü patlattım. Şikayet etmişti beni. Olay savcılığa taşındı.
İlk duruşmaya çıktık. Sicilimde hiç bir şey olmadığından para cezasına çevrildi.
Ama olayı anlatma şeklin çok önemli. Ben olay birden gelişti sinirler yükseldi birbirimize girdik dedim.
Öteki türlü planlıyarak dövmeden sıkıntı çıkabiliyormuş.
Parayı ödedim kurtuldum. Elemanıda birdaha görmedim. Sicile yansımışmıdır bilemem :D
-
Artık dövmek bile suç olmuş. Eskiden ne güzel dövüşürdün döversen döverdin yok dayak yersen çeker giderdin evine. Şimdi adama bağırsan polise gidiyor.
Ayar oluyorum öylelerine :S
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------lalada bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ben birtane elemanı indirmiştim.
Ağzını gözünü patlattım. Şikayet etmişti beni. Olay savcılığa taşındı.
İlk duruşmaya çıktık. Sicilimde hiç bir şey olmadığından para cezasına çevrildi.
Ama olayı anlatma şeklin çok önemli. Ben olay birden gelişti sinirler yükseldi birbirimize girdik dedim.
Öteki türlü planlıyarak dövmeden sıkıntı çıkabiliyormuş.
Parayı ödedim kurtuldum. Elemanıda birdaha görmedim. Sicile yansımışmıdır bilemem :D
-----------------------------
sicile yansır hocam hüküm giydiğin her mahkeme kararı siciline yansır. cezanınn boyutu farketmez.