İstifa Ettim,Paramı Vermiyorlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    UzatmaNaciye bunu yazdı

Hocalar ben mcdonalds da calışıyorum 8 ay oldu işe gireli,3 defa cıkışı verdim ama türlü türlü laflarla bi türlü cıkartmadılar en sonunda gideri(lagım)  temizletti bi tane müdür ondan sonra işe gitmemeye karar verdim ,şimdi ise bana 10 gün daha çalışmak zorunda oldugumu yoksa ,ücretimi kesicegini söyledi napacam bilmiyorum iş cok kötü hergün fazla mesai yapıyoruz 2 saat onun bile ücretini vermiyorlar,ekstra off veriyorlar,birazdan görüşmeye gidicem bakalım ne dim yardım edin...

Bi arkadaşına arattır ben dayısıyım oraya gelirsem senin a....ı s...m  diye tehdit ettir müdürü çözülecektir.

sizi şikayet ederim de. Fazla çalışma ücretlerini vermiyorusunuz. öğrencilerin sırtından geçiniyorsunuz gibi net cümleler kur geri vites yapacaktır.

En etkili yöntem

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

evet 10 gun calismak zorundasin. 10 gun ise gelicem deyip anlas. yavas calis isleri aksat.

begenmiyorsaniz cikarin de.

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

şehir, ilçe ve hangi şube olduğunu söyle.

=)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Ne sigortlası sey kaydı al bimere yolla orayı kapatırlar 1 haftada duman ederler. 

Bizim burdaki çaycıya gıcığı olan biri fotoğraf çekmiş dışarda tabure var diye ertesi gün 1 kamyon zabıta geldi oraya

Ses kaydı alsında çocuğu siksinler de mi? Manyak mısınız nesiniz amk.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

Abime dayanmayıp söyledim aradı,işte bu cocuga lagım mı temiletiyorsunuz zaten cıkışını vermiş niye uzatıyorsunuz diye fln bi ton bagırdı cagırdı, gelsin cıkışını imzalasın demiş bakalım yarin gidecem vericem cıkışı yardım eden, etmeyen herkeze teşekkür ederim..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

170 i ara sana en doğru yolu gösterecekler

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

sikayetvara yazsan, prestijleri de kaybolur.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek

170 en basit çözüm gece vardiyasındada 18 yaşından küçük adam çalıştırdıklarını kanıtlayabilirsen başları daha çok ağrır.
    ayrıca 170 i aramanla birlikte çalıştığın ama alamadığın fazla mesaileride alabilirsin.
    Sonuçta babanın oğlu değil sen hakkını yedirtme.
    Bide şikayetinden sonra burada ne gibi gelişmeler yaşadığını bizizmle paylaşırsan ileride aynı sorunla karşılaşan arkadaşlara örnek olur

Selam ve dua ile...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    UzatmaNaciye bunu yazdı

Hocalar ben mcdonalds da calışıyorum 8 ay oldu işe gireli,3 defa cıkışı verdim ama türlü türlü laflarla bi türlü cıkartmadılar en sonunda gideri(lagım)  temizletti bi tane müdür ondan sonra işe gitmemeye karar verdim ,şimdi ise bana 10 gün daha çalışmak zorunda oldugumu yoksa ,ücretimi kesicegini söyledi napacam bilmiyorum iş cok kötü hergün fazla mesai yapıyoruz 2 saat onun bile ücretini vermiyorlar,ekstra off veriyorlar,birazdan görüşmeye gidicem bakalım ne dim yardım edin...

şimdi istifa edıyorsun da ısten ayrılmdan once fırmaya belırtmen gerekıyor bunun belırlı suresı var.Belirtmezsen kesecektir.

alo 170 ara anlat durumu onlar yardımcı olur . 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    whoobay bunu yazdı

sikayetvara yazsan, prestijleri de kaybolur.

yahu ne sikayetvar'ı.

genel olarak düsündügümüzde mcdonalds'tan bahsediyoruz, bakkal mahmut'tan degil. o sube 5-10 müsteri kaybetse adamın yine sikinde olmaz. yas, mesai ücretini alamama gibi sıkıntılı konular varken yasal olarak her türlü islemi yaptırabilmen lazım normal sartlar altında ama burası türkiye iste, insanı 2 degil 3 kere düsündüren adalet ve hukuk ülkesi.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
Toplam Hit: 5716 Toplam Mesaj: 39