İstiklal Marşı Ve Andımız Kalkıyor Mu ?
-
insanlar neden din dersinden bu kadar sıkıntılı anlamıyorum.birincisi din dersini zaten zorunlu hale getiren sizin zihniyetinizden kenan evren'dir.ikincise günümüz din dersleri bizim çocukluğumuzdaki gibi değil her dine değiniliyor bunun yanı sıra alevilik ve şamanizm gibi farklı konularda var.ilkokul öğrencisinin haftada 1 saat din dersi alması nerenize batıyor ? müslüman düşmanısınız anlıyorum da, bari biraz mantıklı olun 30 saatte 1 saat görecekler din dersi.
burada genel olarak konuşuyorum çünkü paylaşılan yazının doğruluğu veya yanlışlığı kanıtlanmış değil.herhangi bir yetkilinin ağzından duymadım ki duysam bile ben ilkokul okurken andımız okumak benim için işkenceydi.sabahın köründe gelip şevkle okuyodum diyen, cuma okul çıkışı istiklal marşını okumadan kaçmak yerine aşkla marş okuyodum diyenin ellerinden öperim :D
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
Türkiye aslında laik falan değildir olmamalı da Türkiyenin dini İslamdır Bu vatanı iki karış eteğiyle sokakta dolaşan orospu lar almadı başı kapalı namazında niyazında analarımız aldı. (Tabi onlar bazılarınızın anaları değiller.) Bu ülkede burada gördüğün gibi islam düşmanı haysiyetsizlerle dolu ülkemi allem edip kullem edip imanından edenlerle dolu Şükür diyorum sadece şükür. ,
,
edit Konuya itafen yazmadım bu cevabı. İsatiklal marşının kalkması tarzında bişey istiyo diye tepki vermeyin.
Ne diyo İstiklal marşında;
Bu ezanlarki Şehadetleri Dinin temeli
Ebedi yurdumun üstünde benim İNLEMELİ!
-----------------------------Sana mı kaldı lan milletin eteği????
Düzenleme: banlanmış oh be böyle adamları yetiştiren annelere sormak lazım....
-
Türkiye aslında laik falan değildir olmamalı da Türkiyenin dini İslamdır Bu vatanı iki karış eteğiyle sokakta dolaşan orospu lar almadı başı kapalı namazında niyazında analarımız aldı. (Tabi onlar bazılarınızın anaları değiller.) Bu ülkede burada gördüğün gibi islam düşmanı haysiyetsizlerle dolu ülkemi allem edip kullem edip imanından edenlerle dolu Şükür diyorum sadece şükür. ,
,
edit Konuya itafen yazmadım bu cevabı. İsatiklal marşının kalkması tarzında bişey istiyo diye tepki vermeyin.
-----------------------------Bu dincilerde millete hakaret etmeden duramıyor.Ondan sora barış sevgi zart zurt diye dolaşırlar ortada.
-
ExpirE bunu yazdı:
,
-----------------------------İnsanları giyim kuşamları nedeniyle aşağılamak, küfür ve hakaret etmek, toplumu onlar ve biz diye iki parçaya ayırmak. Önyargıyla yaklaştığımı sanıyordum sana, oysa ki hakkında yanılmamışım tam da düşündüğüm gibiymişsin.
-
ExpirE bunu yazdı:
,
-----------------------------Sana mı kaldı lan milletin eteği????
Düzenleme: banlanmış oh be böyle adamları yetiştiren annelere sormak lazım....
ne sorcan ? adam aşırı dinci olabilir . buna kimse karışamaz. ülkeye laf söyleyemez o ayrı -
1903 bunu yazdı:
insanlar neden din dersinden bu kadar sıkıntılı anlamıyorum.birincisi din dersini zaten zorunlu hale getiren sizin zihniyetinizden kenan evren'dir.ikincise günümüz din dersleri bizim çocukluğumuzdaki gibi değil her dine değiniliyor bunun yanı sıra alevilik ve şamanizm gibi farklı konularda var.ilkokul öğrencisinin haftada 1 saat din dersi alması nerenize batıyor ? müslüman düşmanısınız anlıyorum da, bari biraz mantıklı olun 30 saatte 1 saat görecekler din dersi.
burada genel olarak konuşuyorum çünkü paylaşılan yazının doğruluğu veya yanlışlığı kanıtlanmış değil.herhangi bir yetkilinin ağzından duymadım ki duysam bile ben ilkokul okurken andımız okumak benim için işkenceydi.sabahın köründe gelip şevkle okuyodum diyen, cuma okul çıkışı istiklal marşını okumadan kaçmak yerine aşkla marş okuyodum diyenin ellerinden öperim :D
okullarda her turlu din dersine karşıyım tamamen sacmalık. okulda din dersi verilecekse camiler neden var kliseler felan ? isteyen istediği zaman gidip öğrenebilir zaten.
isteyen camiden isteyen kliseden.
ha birde aleviliğin islamdan ayrı bir dinmiş gibi gösterilmesi zaten tamamen bir saçmalık.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
----------------------------okullarda her turlu din dersine karşıyım tamamen sacmalık. okulda din dersi verilecekse camiler neden var kliseler felan ? isteyen istediği zaman gidip öğrenebilir zaten.
isteyen camiden isteyen kliseden.
ha birde aleviliğin islamdan ayrı bir dinmiş gibi gösterilmesi zaten tamamen bir saçmalık.
islamiyette 4 hak meshep var diye biliyorum lan ben :| çok karışık amk bu din konusuna hiç atlamayın.
İstiklâl marşını kaldıracak bir göt varsa ilk ben s.kerim. -
lise 2deyim. din dersi kalkarsa kalksın umrumda değil. ilkokulda ne bok olduğunu bilmeyen çocuğa andımız'ı okutmanın anlamı yok. zaten her gün okuya okuya çocuk bağışıklık kazanıyo bi anlam aramıyo üzerinde.
Amaaaa... İstiklal Marşı kalkarsa yemin ediyorum aha burada okulu bırakır sonrada gider ilçe milli eğitim binasını yakarım amq -
Sindire sindire geliyorlar... İstiklal Marşı zorunlu kalmalı her zaman heleki milli duyguların bu kadar zayıflatıldığı günümüzde...
-
Oha adam ab ye kadar banlandı. Neden? Çünkü anonim bir kişiye küfür etti.. Peki burda Erdoğana küfür edenler ne olacak? Madalya takalım onlara da...