İstiklal Marşı Ve Andımız Kalkıyor Mu ?
-
1903 bunu yazdı:
-----------------------------
ExpirE bunu yazdı:
sen iyi araştır bence...... yazdıklarım doğrudur.
MİLLİ EĞİTİMİMİZİ SATAN BU GÜN CİA AJANI PETRO MR FETHULLAHIN MAĞAZALARI NT DE AĞIM ŞAHIN ANLATILAN KİTAPLARININ SATILDIĞI ADNAN MENDERES 1955 ZORUNLU DİN EĞİTİMİNİ SOKMUŞTUR...
ADNAN MENDERES MARSHALL YARDIMI vs. yüzünden MİLLİ EĞİTİMİ SATMIŞ BİZİ NATOYA SOKMUŞ İNGİLİZCE EĞİTİMİDE YİNE SOKAN ADNAN MENDERESTİR. YOBAZLIKLAR YİNE ADNAN MENDERESİN ZAMANINDA BOKU ÇIKMIŞTIR:
ANCAK SONRA NEDENDİR BİLİNMEZ ÜLKE MENFAATİNE DOKUNACAK GÜZEL SANAYİ ATILIMLARI YAPILACAKKEN RUSYADAN TAM YARDIM ALIYORDU Kİ İKTİDARDAN ALPARSLAN TÜRKEŞİNDE İÇİNDE BULUNDUĞU AMERİKANCI CUNTA TARAFINDAN İNDİRİLMİŞTİR.......
AYRICA EZANI TÜRKÇE den ARAPÇAYA ÇEVİRENDE ODUR........
-----------------------------kardeşim günümüz din dersi kenan evren döneminde zorunlu hale getirmiştir bunu istersen google'a yazıpta bulabilirsin.bu bu kadar uzatılcak bi konu değil.diğer saçma yazılarına cevap yazmayacağım görüşlerimle çok terssin.
-----------------------------hey allahım ya olm ne saf adamsınız internetten okuduklarınızı hatim ediyorsnuz. doğrusu benim yazdığım git kitap oku biraz yakın tarihe bak...
ulan profiline baktım sen fethullahçıcısın değil mi örgüt evlerini övüyorsun sürekli.... sorarım sana dünyada tüm müslüman ülkeleri sömüren yok eden öldüren birbirine düşüren amerika neden fethullaha abd de öküz gibi arazilerde yaşamasına izin veriyor???? kendinize gelin....
bir sürü şakirt tanıdım sohbet ettim bir tane adam göremedim. hiç biri tarih bilmez okumaz. varsa yoksa fethullahın kitaplarını okur.. ebilerin dediklerini beynine kazır onların anlattığı tarihi kafasına alır kitaptan okuma gereği duymaz. Atamıza beton der..... pehh ulan pehhh
sende NT ye gidip Anan menderes kitaplarını okumuşsun ücretsiz verdiler değilmi fethullarh kitabı yanında???
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------hey allahım ya olm ne saf adamsınız internetten okuduklarınızı hatim ediyorsnuz. doğrusu benim yazdığım git kitap oku biraz yakın tarihe bak...
ulan profiline baktım sen fethullahçıcısın değil mi örgüt evlerini övüyorsun sürekli.... sorarım sana dünyada tüm müslüman ülkeleri sömüren yok eden öldüren birbirine düşüren amerika neden fethullaha abd de öküz gibi arazilerde yaşamasına izin veriyor???? kendinize gelin....
bir sürü şakirt tanıdım sohbet ettim bir tane adam göremedim. hiç biri tarih bilmez okumaz. varsa yoksa fethullahın kitaplarını okur.. ebilerin dediklerini beynine kazır onların anlattığı tarihi kafasına alır kitaptan okuma gereği duymaz. Atamıza beton der..... pehh ulan pehhh
-----------------------------kimi sevip kimi sevmediğim seni ilgilendirmez bir.
senin oğlun değilim iki.
saf değilim üç.insan gibi konuşmayı öğrenene kadar.uza.
-
Hadi canım hade biz 87 yıl önce Kuvva olduk topraklarımızı kurtardık ABD emperyalizmine rest çektik.. Bu gün geri alıcaz dediklerini sizin sayenizde almaya çalışıyorlar ama vermeyiz... Sizin o fethullahın fikir hoca BATI kölesi KÜRTÇÜ SAİT NURSİ nin fikir temeline bağlı dinler arası diyalog diye hristiyanlaşmış İSLAM ı hiçbir zaman kabul etmeyeceğiz. Evet ben uzuyorum çünkü senin benimle tartışmaya gücün yetmez.... hey gidi günler hey azmı şakirt kovaladım ulan ben lisede..... Atama bayrağıma Temiz dinime dokundurturmuyum hiç????
-
yürü be aslansın aslan.
-
din dersini seçmeli yapıp andımızı kaldırmalıyız istiklal marşıda kesinlikle durmalı hatta keşke diğer 8 kıtasıda bestelensede öyle okusak törenlerde...
-
alevi ler muaf olacakmıs fılan.
Din seçmeli bir ders olmalı zaten kısı dınını okulda degıl ailesinden öğrenmekte.
Sonra alevilik ayrı bır dınmıs gıbı gosterılıyor.
Müslüman degıl mı aleviler.
Çok farklı tıpte aleviler gördum.BOy abdestı almayanlar,Hz ali bizim yerımıze namaz kılmıs oruc tutmus degıp asla namaz kılmayan ve oruc tutmayan Ozel bır ay dısındakı.
Onun dısında hanıfılerden safılerden genel olarak namaz kılıs seklı vs demıyorum.
Bes vakıt namaz kılan cunup gezmeyen alevilerde gordum.
Artık hersey sıyasallasmıs sanırım.
Tuhaf.
Bu arada İstiklal Marsını hepımız ılkokuldan ıtıbaren okuduk ama lisede bıle bıtsede gıtsek dıyorduk hepımız.
Söylerken gururlandıgımız oluyordu elbette ama.Pazartesileri sabahları yorgunluk,cumaları okulun bıtmesının tatıl olmasının secıncı ıle soylesekte gıdılse halıne gelmıstır.Elbette kaldırılmamalı.
Genel ıtıbarı ıle bundan ıbarettı bence durum.
Andımız ıse sabahın korunde ne oldugunu anlayamayacak cocuklara sabahları okutululan dayatmadır sankı.
Gençliğe hitabe defalarca dayatılmalı ogretılmelı lıse ogrencılerıne.ilkokul ogrencılerıne ufacık cocuklara Çanakkale Şehitlikleri gezdirlimeli neler oldugu ogretılmelı hersene tekrarlanmalı gerekıyorsa bugunlere nasıl geldıgımız ogretılmeli ,
Çalışmazlar ıse neler baslarına gelebılecegı ıbretlenmeli.YApılacaksa dın turban andımız degıl bunlar yapılmalı.Ondan sonra bır kez daha katılsın o cocuklar soyledıklerı İstiklal Marşı ufacık cocukları bıle etkıler.
Vatan sevgisi ile aşılanmıs hale geliceklerdir.
Bu arada siyaset yasak sınırlarına gırebılır bu konu
-
Beyler Perinçek çıkacak, iktidar olacak. Bunların hiçbirine ve Fethullaha neyin izin vermeyecek. Siz kaygısız olun.
-
1903 bunu yazdı:
insanlar neden din dersinden bu kadar sıkıntılı anlamıyorum.birincisi din dersini zaten zorunlu hale getiren sizin zihniyetinizden kenan evren'dir.ikincise günümüz din dersleri bizim çocukluğumuzdaki gibi değil her dine değiniliyor bunun yanı sıra alevilik ve şamanizm gibi farklı konularda var.ilkokul öğrencisinin haftada 1 saat din dersi alması nerenize batıyor ? müslüman düşmanısınız anlıyorum da, bari biraz mantıklı olun 30 saatte 1 saat görecekler din dersi.
burada genel olarak konuşuyorum çünkü paylaşılan yazının doğruluğu veya yanlışlığı kanıtlanmış değil.herhangi bir yetkilinin ağzından duymadım ki duysam bile ben ilkokul okurken andımız okumak benim için işkenceydi.sabahın köründe gelip şevkle okuyodum diyen, cuma okul çıkışı istiklal marşını okumadan kaçmak yerine aşkla marş okuyodum diyenin ellerinden öperim :D
-----------------------------hocam hic de diger dinlere deginildigi yoktur, sadece uzerlerinden gecilir, dua ezberlitilir din dersinde. insanlar musluman olmak zorunda degildir. niye onun dersini alsinlar ki? ayrica otistik okullarinda cok cok onemli olan beden egitiminin kaldirilip din dersinin getirilmesine ne diyeceksin?
-
şu konuya pata küte dalıp tartışma çıkaran müridler :W Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini okuyun hocam.