İstiklal Marşımıza Hakaret Edildi.
-
Herkes layıkıyla arkadas, koyun surunun de çobanı bunlar
-
Bunları doguran annenın :S
-
bkz : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=83389
işte budur abi.
-
bunlar daha iyi günlerimiz hain bunlar bu yapılanlar ve söylenenler ileride olucakların habercisi allah sonumuzu hayır etsin.
-
" İstiklal Marşı, milli bayramlarda, resmi törenlerde, milli maçlarda çalınır. Hacettepe-Kocaeli maçında, Denizli-Kayseri maçında çalınmaz. SIRADANLAŞTIRILAMAZ, UCUZLAŞTIRILAMAZ....
Bu uygulama, 12 Eylül cuntası döneminde başlatılmıştır... Başka bir ülkede böyle bir uygulama yoktur.
Şimdi de, İstiklal Marşı, "bir an önce bitse de maça başlasak" havasında dinlenmektedir. Angarya olmuştur. "Geçiştirilmesi gereken kaçınılmaz bir formalite" durumuna düşürülmüştür. İnsanlar İstiklal Marşı'mızdan "sıkılmaya" başlamışlardır. Buna kimsenin hakkı yoktur! "alıntıdır ve bence olaya guzel bı acıklamadır...
-
istiklal marşını kaldırsınlar askerligide kaldırsınlar onlara terso böyle işler.
-
İslâmcılıkla suç(!)lamış bazı arkadaşlar. Şöyle bir şey var. Türkiye'de ki İslâmcılar her ne kadar Mustafa Kemal'e, laikliğe, cumhuriyete, yani kısacası devrimlerin tamamına ve ya belli bir kısmına karşı olsalar dahi İstiklâl Marş'ına Mehmet Akif'in İslâmcı kimliğinden dolayı epey bi yakındırlar. O yüzden Arınç amcamızın niyetinin, en azından bu konuda kötü olmadığını düşünüyorum.
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
İslâmcılıkla suç(!)lamış bazı arkadaşlar. Şöyle bir şey var. Türkiye'de ki İslâmcılar her ne kadar Mustafa Kemal'e, laikliğe, cumhuriyete, yani kısacası devrimlerin tamamına ve ya belli bir kısmına karşı olsalar dahi İstiklâl Marş'ına Mehmet Akif'in İslâmcı kimliğinden dolayı epey bi yakındırlar. O yüzden Arınç amcamızın niyetinin, en azından bu konuda kötü olmadığını düşünüyorum.
-----------------------------Kaldı ki Mehmet Akif'in Mısıra gitmesinin sebebi de şapka kanununa karşı çıkmasıdır. Yani islamcı kesim tarafından baya sevilen bir karakterdir kendileri...
Bülent Arınç'ın marşımızdan rahatsızlık duyduğunu düşünmek bence saçma olur ;)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------bkz : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=83389
işte budur abi.
-----------------------------ben görmemiştim muhteşemmiş...
-
bülent istiklal marşını kullanarak Şanlı TÜRK ORDUSUNA aklınca laf sokmaya çalışıyor ama o lafı alırlar adamın ....
adamın götünden kan alırlar kamill kaaan