İstipharatçılar Nasıl Aşık Olur?
-
hocalar istiparatçılar nasıl aşık olur hep merak etmişimdir...yanı yer mekan veya kişiler genelde kımler olur...
-
istihbaratçı mı demek istedin? :))..
-
evet bazen h'ı unutuyorum traklayızya ne yapalım...fikri olan varsa yazsın ...
-
abü neyi var ya sen ben gibi aşık oluyorlar :D
zaten bizim gibi olmasalar içinizdeki istihbaratçıları bilirdiniz buda ayırt edilebilir bir özellik olduğundan sen ben gibi aşık olur evlenirler.
evlenmeyenlerde var tabi...
-
hea yani istihbaracilarin ne ozelligi war da ayri bi asik olucaklar? onlarda kendi icinde ayriliodur tabi ilk gorste cart curt die..:P
-
capuntra bunu yazdı:
-----------------------------hea yani istihbaracilarin ne ozelligi war da ayri bi asik olucaklar? onlarda kendi icinde ayriliodur tabi ilk gorste cart curt die..:P
-----------------------------
Gizlilik, olmasın bizi ayıran özellik !
Bir de hayatlarının tehlikede oluşu falan ?
Ayrıca abi Özel Tim ayrı istihbaratçı ayrı.
Emniyet istihbaratçılar mesela bildiğin polis.
Mit memurları da bildiğin memur.
Özel Tim üyeleri karanlık biraz : )
-
Musket bunu yazdı:
capuntra bunu yazdı:
-----------------------------hea yani istihbaracilarin ne ozelligi war da ayri bi asik olucaklar? onlarda kendi icinde ayriliodur tabi ilk gorste cart curt die..:P
Gizlilik, olmasın bizi ayıran özellik !
Bir de hayatlarının tehlikede oluşu falan ?
Ayrıca abi Özel Tim ayrı istihbaratçı ayrı.
Emniyet istihbaratçılar mesela bildiğin polis.
Mit memurları da bildiğin memur.
Özel Tim üyeleri karanlık biraz : )
-----------------------------ya gizlilik ayri ona bisi mi dedim? benm dedigim asik olmalari neden farkli olsun?
-
Aşık olmuyolar.
Zaten doğuştan duygu,his,acıma,sevgi gibi çeşitli zaafları olmayanlar istihbarat elemanı oluyor.
Kaybedecek hiçbişey yok.....
-
Munich filmini izlemiştim.ondaki bir hikaye wardı araştırdım gerçekten öyle bir kişi warmış anlatayım:
Ajan'ın birisi binbir türlü suikastlar gerçekleştirmiş ve artık hemen hemen her yolu biliyormuş.bir emekli olan bir eski ajana suikast yapmış başarılı olmuş.gün gelmiş geçmiş artık kendisi emekli olmak istiyomuş yapmışlarda. emekli olduktan sonra artık o kadar psikolojik rahatsızlıklar başlamışki yani bütün yaptıkları aklına gelmiş millet biliyor kimin ne oldugunu falan korkusundan hep Tuvalette uyumuş elinde silah kurşun gerçirmez yelegi ile tuvalette uyuyomuş en sonunda intihar etmiş. böyle bir hikaye gerçekmiş
-
hocam ben nası aşık olurlar derken yanı gennelikle ortam vb. seyler nasıl olur.yanı bende biliyom onların ınsna olduklarını..ama mizahinin dediği gibi belli başlı zaafları omayanlar bu işlere girer veya alınır ve birde diyelim böyle biri aşık olursa hayatında neler olur neler değişir.
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------Aşık olmuyolar.
Zaten doğuştan duygu,his,acıma,sevgi gibi çeşitli zaafları olmayanlar istihbarat elemanı oluyor.
Kaybedecek hiçbişey yok.....
:) abi çok abartıyorsun ya her istihbaratçı dediğin gibi değildir.ayrıca o adamlarda sevgi,acıma illaki vardır insanoğlu bu huylardan asla kurtulamaz ama şöye bişey var vatan sevgisi hepsine kat kat ağır basar... olay budur en psikopat adamda bile acıma hissi vardır ama sana göre bana göre çok düşüktür.