İstipharatçılar Nasıl Aşık Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    hayırdır abü istihbaratcımı ayarlıycan :)

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    yok be hocam ilerde biz olursak neyin nasıl olucağını merak ettimde acaba neler değişir hayatımızda onu merak ettim vatan millet sevigis ağır basıyo ama gene öteki sevgını yeride ayrı ....

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------
    :) abi çok abartıyorsun ya her istihbaratçı dediğin gibi değildir.

ayrıca o adamlarda sevgi,acıma illaki vardır insanoğlu bu huylardan asla kurtulamaz ama şöye bişey var vatan sevgisi hepsine kat kat ağır basar... olay budur en psikopat adamda bile acıma hissi vardır ama sana göre bana göre çok düşüktür.

Zaten o yüzden çeşitli inhiraflar,yırtıklar meydana geliyo kardeş sistemde.Zaafı olan adam elbet işinde o zaafıyla birgün yüzleşecektir.Bunu bile bile onu istihbarat elemanı yapan sisteme de ist.sist.denmez.

Birde demişsin en psikopat adamda bile acıma hissi vardır diye.Olmayan adam çok gördüm hacı.Yetimhaneler ne yetiştiriyo sanırsın.

Ayrıca acıma hissine takılmamak lazım.İstihbaratçılar durup durup adam kesmiyolar :) Konu aşk.

All I need is a possibility.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:
    :) abi çok abartıyorsun ya her istihbaratçı dediğin gibi değildir.

ayrıca o adamlarda sevgi,acıma illaki vardır insanoğlu bu huylardan asla kurtulamaz ama şöye bişey var vatan sevgisi hepsine kat kat ağır basar... olay budur en psikopat adamda bile acıma hissi vardır ama sana göre bana göre çok düşüktür.

Zaten o yüzden çeşitli inhiraflar,yırtıklar meydana geliyo kardeş sistemde.Zaafı olan adam elbet işinde o zaafıyla birgün yüzleşecektir.Bunu bile bile onu istihbarat elemanı yapan sisteme de ist.sist.denmez.

Birde demişsin en psikopat adamda bile acıma hissi vardır diye.Olmayan adam çok gördüm hacı.Yetimhaneler ne yetiştiriyo sanırsın.

Ayrıca acıma hissine takılmamak lazım.İstihbaratçılar durup durup adam kesmiyolar :) Konu aşk.

hoca bu istipharatçılar hep yetimhanelerden mı cıkıyo a.q.....neyse ask bana uzak zaten onun gib ibir zaafım olucağını sanmam ama merak işte ve birde olurda öle bişey olursa onun için nasıl gelişeceğini bilirsen önleme imkanın olur belki dedim neyse konu aşk devam eden olursa sevinirim...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
Toplam Hit: 2021 Toplam Mesaj: 15