Istranca Dağları Manyetik Alan
-
zumsuk bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Bu doğa olayının adı yokuşta arabayı boşa almak hocam.
yolun eğimi sana yokuş yukariymis gibi hissettiriyor ama aşağı iniyor alet
Yok abi babam, amcam ile birlikte buna benzer bir yer vardı Antalya'ya giderken. Defalarca denedik.
Suyu koyduk, suyun yönelimi ters. Suyu döküyoruz, aşşağıya iniyor. Fakat araba yukarıya çıkıyor. Madenlerle falan alakalı sanırsam. yada başka birşey var.
ya hocam saçmalamayın tonlarca ağırlığı çeken manyetik gücün etkisinimi hissetmeyeceksin adamı saatinden yere yapıştırır öyle bir manyetik alan olmuş olsa telefonunu elinde tutamazsın . metal zincir kolyeler falan hava uçuşur yani mantıklı düşünün biraz :D
PsychoDawn tarafından 11/Ağu/13 13:47 tarihinde düzenlenmiştir -
PsychoDawn bunu yazdızumsuk bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Bu doğa olayının adı yokuşta arabayı boşa almak hocam.
yolun eğimi sana yokuş yukariymis gibi hissettiriyor ama aşağı iniyor alet
Yok abi babam, amcam ile birlikte buna benzer bir yer vardı Antalya'ya giderken. Defalarca denedik.
Suyu koyduk, suyun yönelimi ters. Suyu döküyoruz, aşşağıya iniyor. Fakat araba yukarıya çıkıyor. Madenlerle falan alakalı sanırsam. yada başka birşey var.
ya hocam saçmalamayın tonlarca ağırlığı çeken manyetik gücün etkisinimi hissetmeyeceksin adamı saatinden yere yapıştırır öyle bir manyetik alan olmuş olsa telefonunu elinde tutamazsın . metal zincir kolyeler falan hava uçuşur yani mantıklı düşünün biraz :D
edit neyse boşver
Ayro tarafından 11/Ağu/13 13:53 tarihinde düzenlenmiştir -
dün oradaydım hacı baya denedik insan o anlık sevinçle nasıl olduğunu düşünmüyo manyetik alan deyip geçiyo ama o yolda göz yamışması var :D
-
Hocam orası pınarhisar değil demirköy'e daha yakın olması gerek diye hatırlıyorum ama. Neyse manyetik alan denemesi yaparken acıkır susarsanız falan yerel işletmelerde mevcut alanda :)
-
saçmalık amk ya rampanın bir bölgesinde eğim vardır araziden kaynaklanıyordur.
Yol olan görüntülerdeki ise belediyenin mallığıdır rampanın bir bölmünd eğimli bir bölge vardır.
bu kadar cahil olmayak arkadaşlar hepimiz okumuş insanlarız. 21. yy dayız 2013 olduk halen doğa üstü güç falan saçmalamayalım.
dünyada ve evrende herşeyin bilimsel bir açıklaması vardır. açıklaması olmayan şeyler hurafelerdir.
ExpirE tarafından 11/Ağu/13 14:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Millet manyetik alanı ne zannediyor böyle anlamıyorum. Yok bedava enerji yok yokuş yukarı çıkartıyor yakında cinsel gücü de arttırıyor deseler şaşırmayacam.
Çük kadar aklı olan hayatında elektrik ve manyetizma ile ilgili bilimsel 1 tane bile bilgi edinmemiş insanlar çıkıp böyle iddaa larda bulununca millet de inanıyor. Bi bitmediniz amk
He bu arada sitemim konuyu açana değil bu şeyi böyle televizyonlara varana kadar haber yapan ve körü körüne savunan dangalak kesime.
-
Lan konu bana yığılmasın he ben öyle her tv'de gördüğüme her anlatılana hele kargalar 200 yıl yaşarmış gibi masallara lap diye inanacak biri değilim he.
Ben çok araştırırım gördüğüm şeyi bile araştırırım.
Zaten bana bunu özellikle taksiciler lanse etti gerçekliğini merakımdan youtube yaptım hemen sonra görüncede konu açtım, ilk mesajımdada zaten bunun sebebi ne diye sorumuşum kesin budur demem. -
Zeytun-i bunu yazdı
Lan konu bana yığılmasın he ben öyle her tv'de gördüğüme her anlatılana hele kargalar 200 yıl yaşarmış gibi masallara lap diye inanacak biri değilim he.
Ben çok araştırırım gördüğüm şeyi bile araştırırım.
Zaten bana bunu özellikle taksiciler lanse etti gerçekliğini merakımdan youtube yaptım hemen sonra görüncede konu açtım, ilk mesajımdada zaten bunun sebebi ne diye sorumuşum kesin budur demem.http://www.youtube.com/watch?v=e3vMQCdH-lg
Açıklama kısmında mevcut. Göz yanılması.
discovery channel'da bununla ilgili birşey vardı (direkt böyle değildi). Orada hayalet varmış
tren ezmiş
arbaları tren raylarına çekiyormuş ve arabanın arkasında parmak izi çıkıyormuş (ittirdiği için). Uzmanlar araştırdı. yüksek gibi görünen yer aslında alçakmış. Lazerlerle falan incelediler. göz yanılması. Fakat şu verdiğim videoya bakarsan dik mesela.Çok ilginç.
Bizim bulunduğumuz yerde su dökünce tam terse gidiyordu. vardır mutlaka bir mevzu
Açıklanır ama accayip. Bu kadar büyük bir yanılgı ilgnç.
-
Manyetik alan olup olmadıgını bilmem ama bizim turgutlunun bir köyünün yolunda arabayı bosta bıraktıgında yokus yukarı cıktıgını gözümle gördüm...
Sacmalamayın böyle sey olur mu araba kendi kendine yokus yukarı cıkar mı diyen varsa turgutluya gelsin kendi gözleriyle görsün..
-
Volkanik dağ varsa olabilirde o kadar kuvvetli olacağını sanmıyorum
http://www.youtube.com/watch?v=Ac0XhDEqQgY
şöyle bişey galiba :D