folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Istranca Dağları Manyetik Alan

Istranca Dağları Manyetik Alan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

erciyeste de böyle bir manyetik alan palavrası vardı denedik harbiden yukarı gitti yani dağa doğru gidiyor ve rampa çıkıyor gibi idi sonra nivo getirdik kot ölçümü yaptık 50 metrede 30 santime varan düşüklük vardı fakat gözle bakınca sanki dağa doğru çıkış varmış gibi geliyor insan gözüne.

yunusozturk.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ya siz manyetik alanı ne sanıyorsunuz ben anlamıyorum? yerçekimi başkaaa manyetik alan başka.

Orada yakın bir mesafeden arabayı çekecek bir çekim kuvveti olsa zaten bi noktada öyle bir oturur ki bir daha kaldıramazsınız ( yaklaştıkça mesafe farkının karesi kadar artacaktır çekimi)

basitçe dik bir yokuşun arkasındaki hafif bir yokuştur, insana rampaymış gibi geliyordur. suyu dökünce de yolun sağı solu ortası hafifçe farklı eğimlidir. (su hikayesine de görmeden inanmam da neyse)

Ne volkanik dağ, ne maden bu farkı yaratabilir.

Türbe olayı zaten tam deli saçması, Xmen deki manyetonun türbesi olsa bir ihtimal inanacam da aksi taktirde o haber spikeri taşıdığı sıfattan, taktığı gravattan utansın amq.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Ya siz manyetik alanı ne sanıyorsunuz ben anlamıyorum? yerçekimi başkaaa manyetik alan başka.

Orada yakın bir mesafeden arabayı çekecek bir çekim kuvveti olsa zaten bi noktada öyle bir oturur ki bir daha kaldıramazsınız ( yaklaştıkça mesafe farkının karesi kadar artacaktır çekimi)

basitçe dik bir yokuşun arkasındaki hafif bir yokuştur, insana rampaymış gibi geliyordur. suyu dökünce de yolun sağı solu ortası hafifçe farklı eğimlidir. (su hikayesine de görmeden inanmam da neyse)

Ne volkanik dağ, ne maden bu farkı yaratabilir.

Türbe olayı zaten tam deli saçması, Xmen deki manyetonun türbesi olsa bir ihtimal inanacam da aksi taktirde o haber spikeri taşıdığı sıfattan, taktığı gravattan utansın amq.

Gece gece altıma sıçırttın beni ilahi be adam :D

Toplam Hit: 3337 Toplam Mesaj: 24