folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İsviçre'yle İlgili Birkaç Soru.

İsviçre'yle İlgili Birkaç Soru.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam şimdi 1 kasımdan itibaren bunlar aracı bir firma koydular.. sorulara cvp vermiyorlar.. zaten telefonu açarlarsa şanslısın.. mail atıyorum bana gidip aracı firmanın numarasını falan veriyorlar, onun yerine cvp versene..

aracı firmadakiler de cahil.. eğitim planını sordum, hala bana cvp vereceklr ne olduğuna dair..

randevuyu artık oradan alman gerekiyor bunu unutma.. kısa dönem gideceğin için (belki C tipi de olabilir çünkü başvuru formuna baktım C tipi için de eğitim var) sen tüm işlerini aracı firma ile yapacaksın yani vize için konsolosluğa gitmene gerek olmayacak. o firmaya gideceksin.. ben ise konsolosluğa gitmek zorundayım.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

@davereed, olay sadece düşmanlık değil hocam.. benim tanıdığım baya adam var yani düşmanlık değil genelde görüş olarak. mesela edip yüksek i örnek vereyim bu adam islam'a farklı bir yorum getirmiş kendince ve adam mürted olarak ilan edildi.. adamın arkadaşını öldürmüşler bu adam da kaçıyor amerikaya gidiyor sonra, o ülke buna sığınma hakkı veriyor. eğer kalsaydı onu da öldüreceklerdi. şimdi bu adam amerikayı çok sevdiği için mi gitti? mecburiyet..

zamanında yılmaz güney için yapıldı bu, ahmet kaya için yapıldı bu şivan perwer (gerçek ismi ismail dir) için yapıldı v.s. bunlar bilinen şeyler.. mesela bugün de fazıl say için yapılacak bir şey. her ne kadar fikirlerini desteklemesem de hakaret etmediği müddetçe herkes her fikre sahip olabilir. beyne kimse pranga vuramaz. ben, devlet şöyle istiyor diye onu sevmek zorunda mıyım? ben öyle düşünmüyorum benim fikrim bu diyince de sıkıntı çıkıyor..

aihm e giden çoğu dava hep ifade özgürlüğü ile ilgili ve bu sorun uzun zamandır var.. 

dediğin terör olayları da var ama onların durumu daha farklı.. dağa çıkan birinin konumu tartışılmaz.. ama aşık emekçi (ali hayda gerçek ismi) gibi aşırı sol uçta olan biri de yurtdışına kaçtı sırf siyası görüşünden dolayı.. adam kemalist değil komunist, kime ne ? ya da bir başkası şeriatçı ? ya da başka bir şey.. fikir bazında herkes özgür olabilmeli.. işi fiiliyata döküp de suç işlemedikten sonra sıkıntı olmaması lazım.. çok eskiden kitaplar yasaklanırken, uydular toplatılırken bugün de medyada sansür uygulanıyor, istenilenler gösteriliyor, istenilmeyenler gösterilmiyor, toplumu aptallaştırıyorlar v.s. v.s. neyse uzun konular bunlar, arkadaşın konusunu batırmayayım :)

gidenlerin gidiş nedeninin ne olduğu önemli değil

avrupa ülkeleri veya amerika ne kadar türk/türkiye düşmanı varsa kabul ediyor maksat bu

elin hristiyanının yahudisinin türkiyeyi türkleri kürtleri düşündüğünden değil yani...

genel olarak bu iş böyle türklere/türkiyeye hakaret et hemen gel vatandaşlık verelim derler örnekler ortada...

Toplam Hit: 1353 Toplam Mesaj: 13