İşyeri Bilgisayarına Program Yüklemek
-
Müridler selam,
İşyeri bilgisayarına program yükleyemiyorum. Portable paf.exe yükledim fakat Opera ve Firefox flash tabanlı oyun olan Haxball açmıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Kendinden flash yüklü Chrome gibi bir tarayıcı var mı?
Herhangi bir program yüklemek/silmek istediğimde aldığım hata:
http://hizliresim.com/vzQ5oR
-
break bunu yazdı
Müridler selam,
İşyeri bilgisayarına program yükleyemiyorum. Portable paf.exe yükledim fakat Opera ve Firefox flash tabanlı oyun olan Haxball açmıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Kendinden flash yüklü Chrome gibi bir tarayıcı var mı?
Herhangi bir program yüklemek/silmek istediğimde aldığım hata:
http://hizliresim.com/vzQ5oR
bilgisayarlar domaine bağlı. Sistem yöneticileri kullanıcılara local adminlik hakkı vermemiş. Operatörs veya domain adminden yardım alabilirsin. Ya bilgisayarına local adminlik tanımlanacak yada yetkili bi user ile giriş yapılacak. Haricinde program sttn sene kuramazsın. Bazı programlarda yönetici hakkı istiyor onlarda da bu ekran gelir.
-
Sadece Portable program yükleyebiliyorum. Chrome yüklü geldi fakat Haxball oynarken çok fazla lag oluyor.
-
break bunu yazdı
Sadece Portable program yükleyebiliyorum. Chrome yüklü geldi fakat Haxball oynarken çok fazla lag oluyor.
bir çok programın portablesi var zaten hocam :D
kendin çözmüşsün
mesela hangi programı yüklemek istiyon
-
aliyk bunu yazdıbreak bunu yazdı
bir çok programın portablesi var zaten hocam :D
kendin çözmüşsün
mesela hangi programı yüklemek istiyon
Tarayıcı istiyorum. İçinde flash player yüklü gelen...
-
hocam İT ile aran iyi değilse boşuna kasma.
-
benim bi arkadaş var herhangi bir programı kendi evindeki pc ye kuruyor, sonra da o programı program files tan komple kopyalayıp iş yerindeki pc ye kopyalıyor ve sanki portable gibi doğrudan çalıştırıyor, nasılsa sorunsuz çalışıyor.
-
HoLyCat bunu yazdı
hocam İT ile aran iyi değilse boşuna kasma.
IT ile aram fena değil ama neden boşuna kasma dedin anlamadım. K-Lite, BS Player, GOM Player, Skype, 7Z gibi çok işe yarar programları portable olarak buldum ve kurdum.
Tek bir amacım kaldı o da Haxball oynamak. :) Chrome' da çok kasıyor. Artık rica edeceğim QlikWiev ve Firefox programlarını kurdurtacağım başka şansımız yok gibi.
-
qlikwiev neden kurduyosun kardesim.
-
Local admin şifresini sıfırlamak komple çözüm. bunuda hiren boot cd gibi bi araçla yapabilrsin.
-
blackstone_tr bunu yazdı
qlikwiev neden kurduyosun kardesim.
Raporlama vs. çözmeye çalışıcam programı hocam. Birkaç tane excel dosyasını birleştirip aralarında ilişki kurmasını sağlayarak analiz yapıyorsun. Çok dinamik bir program. Örnek Uygulama: http://www.qlikview.com.tr/%C3%96rnekUygulamalar.aspx
@siyahbereli
Kardeşim IT sorumlusu bilgisayarı alır bakarsa problem yaşarım. En güzeli başka bilgisayara yükleyip Prog. Files' tan çalıştırmak.
break tarafından 13/Nis/14 12:46 tarihinde düzenlenmiştir