İşyerinde Torrent İndiremiyor Musunuz ?
-
Dosyaları indirdikten sonra seed de kalma işi ne olacak acaba, hitrun dan dolayı üyeliklerimiz iptal olmasın ?
-
cenk88 bunu yazdı
Dosyaları indirdikten sonra seed de kalma işi ne olacak acaba, hitrun dan dolayı üyeliklerimiz iptal olmasın ?
yok hocam sorun olmuyor filmleri arena-tr turktorrent turknova bu 3 ünden indiriyorum ne download nede upload işliyo
diyelim işledi merak etmeyin bir ratio kasarsınız oha dersiniz upload speed çok yüksek saniyede 250mb felan düşünün artık ratioyu alın 20 torrenti 1 günde 5tb upload yapın o derece yani :D
Edit: benim yorumum alldebrid için @mkyb hocamızın sistemine göre değil o sistemi bilmiyorum
RimPalace tarafından 23/Şub/16 21:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Bunu yapanlar da Türk zaten.
-
cenk88 bunu yazdı
2 gün boyunca seed ediyor.
-
oraya indirdikten sonra pcye nasıl çekiyoruz? bandwith yemesinmiş pehh. Yeni nesil lanet engellemeler bir dakikanın üstünde yoğun bir şekilde indirme yapıldığı zaman bağlantıyı kesiyor belirli bir süreliğine (o ip'ye atıyorum on dakikalığına) şu 4.5G olayı gelse de limitsiz bir tarife bulsak ayda 300-400 tl vermeye de razıyım.
Edit: yalnız hazır istanbuldalarmış gidip serverlardan direk hddyle C/P yapabileceksek efsane olur asdfgshdf
SweetyVolty tarafından 23/Şub/16 21:36 tarihinde düzenlenmiştir -
SweetyVolty bunu yazdı
oraya indirdikten sonra pcye nasıl çekiyoruz? bandwith yemesinmiş pehh. Yeni nesil lanet engellemeler bir dakikanın üstünde yoğun bir şekilde indirme yapıldığı zaman bağlantıyı kesiyor belirli bir süreliğine (o ip'ye atıyorum on dakikalığına) şu 4.5G olayı gelse de limitsiz bir tarife bulsak ayda 300-400 tl vermeye de razıyım.
hocam alldebrid için konuşayım torrenti indiriyor uptobox a upload ediyor sonra size link veriyor onuda çevirio premium hızda indirebilirsiniz
-
Firewall blacklist eklendi.
Teşekkürler.
-
Rimplace ben başka bir yaraya parmak bastım, nasıl çalıştığını biliyorum :)
HolyCat niye öyle birşey yaptın ki :/
-
SweetyVolty bunu yazdı
Rimplace ben başka bir yaraya parmak bastım, nasıl çalıştığını biliyorum :)
HolyCat niye öyle birşey yaptın ki :/
Report etmedim la :)
-
ola ki HolyCat gibi sizlerin de şirket firewallına falan eklenirse azcık daha tuzlu ve emek gerektiren bi yol daha var.
rutorrent + ufak bi bash scriptiyle , web arayüzüyle indirdiğiniz torrenti otomatik yandex.disk'e upload edebilirsiniz.
Bunun için gereken tek şey 5 dolarlık bir digitalocean serverı, yer yetmez diyorsanız vultrye bakabilirsiniz.
Lightsaber tarafından 23/Şub/16 22:10 tarihinde düzenlenmiştir