folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder İşyerinde Torrent İndiremiyor Musunuz ?

İşyerinde Torrent İndiremiyor Musunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek

Dosyaları indirdikten sonra seed de kalma işi ne olacak acaba, hitrun dan dolayı üyeliklerimiz iptal olmasın ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cenk88 bunu yazdı

Dosyaları indirdikten sonra seed de kalma işi ne olacak acaba, hitrun dan dolayı üyeliklerimiz iptal olmasın ?

yok hocam sorun olmuyor filmleri arena-tr turktorrent turknova bu 3 ünden indiriyorum ne download nede upload işliyo

diyelim işledi merak etmeyin bir ratio kasarsınız oha dersiniz upload speed çok yüksek saniyede 250mb felan düşünün artık ratioyu alın 20 torrenti 1 günde 5tb upload yapın o derece yani :D

Edit: benim yorumum alldebrid için @mkyb hocamızın sistemine göre değil o sistemi bilmiyorum

RimPalace tarafından 23/Şub/16 21:21 tarihinde düzenlenmiştir

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Bunu yapanlar da Türk zaten.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    cenk88 bunu yazdı

2 gün boyunca seed ediyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

oraya indirdikten sonra pcye nasıl çekiyoruz? bandwith yemesinmiş pehh. Yeni nesil lanet engellemeler bir dakikanın üstünde yoğun bir şekilde indirme yapıldığı zaman bağlantıyı kesiyor belirli bir süreliğine (o ip'ye atıyorum on dakikalığına) şu 4.5G olayı gelse de limitsiz bir tarife bulsak ayda 300-400 tl vermeye de razıyım. 

Edit: yalnız hazır istanbuldalarmış gidip serverlardan direk hddyle C/P yapabileceksek efsane olur asdfgshdf

SweetyVolty tarafından 23/Şub/16 21:36 tarihinde düzenlenmiştir

Çok sıkılıyom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı

oraya indirdikten sonra pcye nasıl çekiyoruz? bandwith yemesinmiş pehh. Yeni nesil lanet engellemeler bir dakikanın üstünde yoğun bir şekilde indirme yapıldığı zaman bağlantıyı kesiyor belirli bir süreliğine (o ip'ye atıyorum on dakikalığına) şu 4.5G olayı gelse de limitsiz bir tarife bulsak ayda 300-400 tl vermeye de razıyım. 

hocam alldebrid için konuşayım torrenti indiriyor uptobox a upload ediyor sonra size link veriyor onuda çevirio premium hızda indirebilirsiniz

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Firewall blacklist eklendi. 

Teşekkürler. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Rimplace ben başka bir yaraya parmak bastım, nasıl çalıştığını biliyorum :) 

HolyCat niye öyle birşey yaptın ki :/ 

Çok sıkılıyom
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı

Rimplace ben başka bir yaraya parmak bastım, nasıl çalıştığını biliyorum :) 

HolyCat niye öyle birşey yaptın ki :/ 

Report etmedim la :) 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

ola ki HolyCat gibi sizlerin de şirket firewallına falan eklenirse azcık daha tuzlu ve emek gerektiren bi yol daha var.

rutorrent + ufak bi bash scriptiyle , web arayüzüyle indirdiğiniz torrenti otomatik yandex.disk'e upload edebilirsiniz.

Bunun için gereken tek şey 5 dolarlık bir digitalocean serverı, yer yetmez diyorsanız vultrye bakabilirsiniz.

Lightsaber tarafından 23/Şub/16 22:10 tarihinde düzenlenmiştir

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
Toplam Hit: 4973 Toplam Mesaj: 36
torrent