İşyerinde Torrent İndiremiyor Musunuz ?
-
THT2005 bunu yazdımkyb bunu yazdı
İşyerinde torrent indiremiyor musunz ?
Arkadaşlarınız Game of thrones'un yeni bölümünü anlatıp spoiler verirken çıldırıyor musunuz ?
O zaman ilacınız : https://put.io/ üstelik ayda vergiler dahil sadece 3.99 dolar. Yanında Öz hakiki duble lüx 1 değil, 2, 3, 4 değil tam 5 kavonoz karakovan balıda bizden size hediye !
Siteye sadece torrent dosyasını eklemeniz yeterli. Site sizin yerine indiriyor ve bulut alanınzda tutuyor. Üstelik buluttaki dosyayı dilerseniz ftp ile dilersenizde Android veya iPhone uygulaması ile mobil izleyebiliyorsunuz.
daha önce yanındada 1 kilo polen de hediye ediyordunuz.
Sana özel şarjı bitince kapanan Ayphone 7 hediye ediyorum hocam.
-
Şeyh yakında yeni özellik ekliyor(muş) tahribata, yeni konu açarken, "konuyu blacklistçi gruba gösterme" diye.
Çalıştığım yerde sizin gibi IT'ciler olsa döverim. Şaka maka dövmem de gider kendime ttnetten falan hat çektiririm aq ne bu zulüm?
-
@SweetyVolty :D ciddi ayrı bi grup oluşturucan. ^^/
-
SweetyVolty bunu yazdı
Şeyh yakında yeni özellik ekliyor(muş) tahribata, yeni konu açarken, "konuyu blacklistçi gruba gösterme" diye.
Çalıştığım yerde sizin gibi IT'ciler olsa döverim. Şaka maka dövmem de gider kendime ttnetten falan hat çektiririm aq ne bu zulüm?
Ben de bazen kendimden nefret ediyorum, hatta beni arayıp erişim talebinde bulunanlara bazen valla vınn alsanız daha az uğraşırsınız diyorum :)
Almış bir sürü kullanıcısı olan yere 10Mbps hat , 1 tanesi youtube hd video açıyor geri kalan iş yapamıyor. Zaten milletin iş yapmaya niyeti yok o ayrı konu da bir de böyle olunca yukardan çözüm istiyorlar ben de sunuyorum napıyım...
benim evimde bunun 2.5 katı hız var sen önce hattın hızını arttır diyemediğim için ....
-
mkyb bunu yazdıburakbet bunu yazdı
alldebrid de yapıyo bunu üstüne bi de link çeviriyosun
Peki online izleme, mobil uygulama desteği?
online izleyebilirsin uygulamaya gerek yok tarayıcı üzerinden çalisiyor :D
torrenti alldebrid e koy çeksin anında sana tek link versin kotasız hem
put io türk yapımı şirket yıllar önce kullanmıştım hem upload hem download ı kotadan düşüyor