İtalyada Erasmus Deneyimlerim
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Sevindim lan , niye yeni gördüm ben bu konuyu
hocam yaklaşık 1 ay önce açmıştım konuyu gidip geldim bir yazayım dedim, gidene rehber olsun az çok neler var anlatayım dedim.
adam geliyor dürüm ayran atıyor bok etti güzelim konuyu amk
edit: admin çalışıyor silmiş dürüm ayranı :DD
blackhorror tarafından 04/Tem/22 22:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Bravo mürid. Aynen devam kanka :D
-
garga bunu yazdı
Bravo mürid. Aynen devam kanka :D
eyvallah hocam sağolasın
-
Tum yazdiklarini tebessum ederek okudum, sadece pizzayi kesmemeleri konusuna biraz takildim.
Ben hic kesilmemis pizza yemedim ki ben mahalle arasi turist gelmez gecmez en ara sokak yerlerinde bile pizza yedim.
San Marzano domatesi cok iyidir, cok cok iyidir. Donunce tr de yedigin domasler icin diyeceksinki `bu ne amk` :D
-
Antikky bunu yazdı
Tum yazdiklarini tebessum ederek okudum, sadece pizzayi kesmemeleri konusuna biraz takildim.
Ben hic kesilmemis pizza yemedim ki ben mahalle arasi turist gelmez gecmez en ara sokak yerlerinde bile pizza yedim.
San Marzano domatesi cok iyidir, cok cok iyidir. Donunce tr de yedigin domasler icin diyeceksinki `bu ne amk` :D
yok arkadaş şart oldu pasaportu alıp gidicem ne inrendiyiyorsunuz. diden var gidemiyen var
-
erdem358 bunu yazdıAntikky bunu yazdı
yok arkadaş şart oldu pasaportu alıp gidicem ne inrendiyiyorsunuz. diden var gidemiyen var
Italya gidilmesi, gorulmesi ve hatta bir sure yasanilmasi gereken en iyi avrupa ulkesi.
Aksini idda eden fetocudur.
-
ali ağca gibi olma
-
eğer birazcık kafan çalışıyorsa irtica edersin ya da bir şekilde kalırsın orada
edit: geri gelmiş bile :((
DrKeworks tarafından 05/Tem/22 09:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Antikky bunu yazdıerdem358 bunu yazdıAntikky bunu yazdı
Italya gidilmesi, gorulmesi ve hatta bir sure yasanilmasi gereken en iyi avrupa ulkesi.
Aksini idda eden fetocudur.
niyetin italyaya komple yerleşmek ama hanımı ikna edemiyorum ben ziraat teknikeriyim o yüksek biyolog iş bulma konusunda sıkıntı yaşacağımı düşünmüyorum ama dil biraz ürkütmüyo değil
-
Evet herkes orada kal gelme diyor ama malesef bu imkansız çünkü bana verilen pasaport hizmet pasaportu ve ayrıca para kısıtlıydı ama emin olabilirsinizki 1 yıl içinde tekrar gideceğim