İtunes İçin Alternatif Program (İpod'u İtunes Olmadan Kullanma)
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
sadece copytrans'i indirdim denedim calisti :|
peki hoca sende niye calismiyor bunlar ? ne hata veriyor ?
ipod'umu tanitamadin ?
-----------------------------itunes ile hiç sorunsuz müzik atıyorum.
sendeki 3. nesil shuffle mı?
-
kacinci nesil bilmiyorum hocam dokunmatik 32 gb
-
7-19 bunu yazdı:
kacinci nesil bilmiyorum hocam dokunmatik 32 gb
-----------------------------ona itouch deniyo
-
hocam memnun musun shuffledan artilari eksileri neler ? bide ne kadara aldın ?
-
Arkadaşım bendede öle oluyordu ipod 4. nesil vardı hiç programı kabul etmiyordu. Benim ozamnki düşüncam şöleydi herhalde itunes yükledikten sonra bu programlar çalışmıyor sistemde kaldırsan dahi çalışmıyor. Ama başka pc de itunes olmadan dedğin programlar çalışmıştı. Bilmiyorum sölüyim dedim
-
bulanik bunu yazdı:
-----------------------------çoooooook memnunum gerçektende. tam istediğim gibi bir alet.
kız arkadaşım doğum günü hediyesi olarak aldı (H) (L)
2 gblik modeli teknosa 129 TL
üzerinde tuşu yok.kullanımı kulaklık üstündeki tuşlardan. zaten 3 tane tuş var.ses açma, ses kısma ve orda tuş.
müzik ilerletme, ileri sarma, geri sarma, başa dönme, önceki müziği çalma, durdurma, playlist değişimi, şarkı adı öğrenme hepsi aynı tuştan yapılıyor.çoğu kulaklıkta kulaklarım acırdı ama ipod kulaklığında hiç öyle bir sorun olmadı.bazen hissetmiyorum bile.
eskiden "yarısı yenmiş elmaya para mı verilir.." diyodum ama bu shuffle için verilirmiş.tükürdüğümü yaladım :D
şarj konusuna gelirsem: yanlış hatırlamıyosam (ki gerçekten hatırlamıyorum) şubat ayının 26sında şarj ettim ve müzikleri attım. okula gidip gelirken dinliyorum. günde 3-3,5 saat deseniz => 3saat x 10gün = 30 saattir kullanıyorum. pil %50 dolu bile demedi. gerçi arada yönetim programları için taktım çıkarttım pcye ama çok uzun takılı kalmadı.
şarkıyı dinlerken orta tuşa kısa süreliğine basılı tutarsanız çalan şarkının adını ve şarkıcısını söylüyor. türkçe desteği var.
basılı tutuyorsunuz => şarkının sesi azalıyor => kulaklıktan şarkının adı ve sanatçısı okunuyor (şarkı duyuluyor bu arada) => şarkı sesi tekrar yükseliyor.aynı şekilde uzun basılı tutarsanız içine attığınz farklı playlist'leri yada tüm şarkıları çalabiliyorsunuz.
ipod üstünde bir tek buton var.3 konumdan oluşuyor: OFF REPEAT(itunes'da attığınız sırayla çalıyor) SHUFFLE(life is random)
---
ben genelde shuffle'a alıyorum, keyfime bakıyorum ;)
-
ya winamp'ı tkrar yükledim ipod desteği ile. olmadı.
takınca itunes kullanın diyo. sanırım db yazımında bi sorun oluyo. :S
yok aq yok
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
bulanik bunu yazdı:
-----------------------------çoooooook memnunum gerçektende. tam istediğim gibi bir alet.
üzerinde tuşu yok.kullanımı kulaklık üstündeki tuşlardan. zaten 3 tane tuş var.ses açma, ses kısma ve orda tuş.
müzik ilerletme, ileri sarma, geri sarma, başa dönme, önceki müziği çalma, durdurma, playlist değişimi, şarkı adı öğrenme hepsi aynı tuştan yapılıyor.çoğu kulaklıkta kulaklarım acırdı ama ipod kulaklığında hiç öyle bir sorun olmadı.bazen hissetmiyorum bile.
eskiden "yarısı yenmiş elmaya para mı verilir.." diyodum ama bu shuffle için verilirmiş.tükürdüğümü yaladım :D
şarj konusuna gelirsem: yanlış hatırlamıyosam (ki gerçekten hatırlamıyorum) şubat ayının 26sında şarj ettim ve müzikleri attım. okula gidip gelirken dinliyorum. günde 3-3,5 saat deseniz => 3saat x 10gün = 30 saattir kullanıyorum. pil %50 dolu bile demedi. gerçi arada yönetim programları için taktım çıkarttım pcye ama çok uzun takılı kalmadı.
şarkıyı dinlerken orta tuşa kısa süreliğine basılı tutarsanız çalan şarkının adını ve şarkıcısını söylüyor. türkçe desteği var.
basılı tutuyorsunuz => şarkının sesi azalıyor => kulaklıktan şarkının adı ve sanatçısı okunuyor (şarkı duyuluyor bu arada) => şarkı sesi tekrar yükseliyor.aynı şekilde uzun basılı tutarsanız içine attığınz farklı playlist'leri yada tüm şarkıları çalabiliyorsunuz.
ipod üstünde bir tek buton var.3 konumdan oluşuyor: OFF REPEAT(itunes'da attığınız sırayla çalıyor) SHUFFLE(life is random)
---
-----------------------------saol hocam
-
bulanik bunu yazdı:
NoktaliVirgul bunu yazdı:
bulanik bunu yazdı:
---
-----------------------------saol hocam
-----------------------------önemli diil :)
-
32 gb ipod touch'ım var.herkese ipod touch tavsiye ederim