İyi Bir Muzikcalar Ariyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:
    -----------------------------

Sansa clip kullanıyorum tek diyebiliceğim dinleme imkanın varsa dinle gerisine sen karar verirsin :D

-----------------------------

sansa'lar ses konusunda ipod + sony + philips'lerden daha iyi.şöyleki;

yaklaşık olarak 4 sene önce mp3 player gereksinimi duydum.yaklaşık 1.5 ay araştırdıktan sonra sandisk sansa c250 modeline karar verdim.tabi o zamanın en iyilerinden bir tanesi idi.2 gb + microsd desteği ile baya işimi gördü.kendi kulaklığı bozulunca cx300 kulaklık alıp öyle kullanmaya başladım.verdiği ses harikaydı.yaklaşık 3 sene sonra bozuldu maalesef sansam.içim burkuldu.bir daha böyle bir mp3 player bulamamak beni korkutuyordu.dinlemeden karar veremeyeceğin netlikte ve yükseklikte çıkıyordu sesi.hatta şöyle ki, aleti ilk açtığında sesi maximumda, sonradan bir kere ses kısma düğmesine basınca volume çubuğunda değişme olmadan bir kademe ses düşüyordu.sonra tekrar sesi arttırma tuşuna basınca az önceki o yüksek sese çıkmıyordu.aleti aç kapa yapman gerekiyordu. 

mp3 player arayışı içine girdim  bir kaç ay o mükemmel tondaki sesleri duyamayınca.fiyatı uygun olup sony'dir diyip hiç araştırmadan 2gblık sony nwz-142 modelini aldım.1 hafta o iğrenç, bass'sız tizsiz,boğuk sesle işkence çektim.hatta ses output'u 3mW'mış sonradan öğrenmiştim.geri vermek zorunda kaldım.şansıma adamlar kabul edip aldılar.

gene mp3 player arayışı içindeyim.fakat araştırmaya incelemeye pek bir vaktim yok.sadece teknosa'ya darty'ye falan girip ordaki cihazlara kulaklığımı takıp, dandirik şarkılarını deniyorum.içlerinden en iyisi philips sa2920 modeli gibime geldi.tipi de hoşuma gitti.aldım.fakat gene bir hafta dayanabildim.bununda ses çıkışı 5 mW'lık mış.

gene arayış içindeyim bu sefer araştırıyorum.yaklaşık 2-3 hafta geçti öyle.iriver almayı düşündüm.gittim inceledim e200 modelini.güzeldi sesi.fakat fiyatı yüksek gelmişti.olsa cowon d2 bulabilsem onu inceleyip para biriktirip alıcaktım.sonra tekrar sansa serisi aklıma geldi.yeni modeller çıkarmış onları gördüm.sansa clip'i baya övüyorlardı.ona karar verdim aşagıdaki şekildekini aldım.

bunun verdiği ses diğer önceki dinlediklerimin hepsinden kat be kat üstündü.baya memnun kaldım.hala kullanıyorum.fakat ilk mp3 player'ımdaki gibi değildi gene.o arada çok ufak bir fark var.onu yakalayamıyordu.1 hafta öncesine kadar bunu kullandım.açtım sansa c250'min içini biraz kurcaladım.ekranı çalışmıyordu.çalışınca 2-3 dakka sonra sesi takılıyordu.deliriyordu alet.fakat hiç bir şey yapamama rağmen bir anda tüm isteklerim gerçekleşmiş gibi sansa c250 çalıştı.şarj ettim uzunca bir süre.şarj ederken bile önceden donuyordu alet.düzeldi resmen alet.çok sevindim.sansa clip'e gider yaptım, şu an kullanmıyorum.öyle kenarda duruyor.sansa c250'mi kullanıyorum.arada gerçekten çok ufak bir fark var.ama o ufak farka değiyo.

belki kimse o kadar şey için böyle uğraşmaz ama gerçekten değiyor.

bunch of idiots around me, yes everywhere.
Toplam Hit: 9631 Toplam Mesaj: 22