İyi Gelir Getiren Bir Web Sitesi
-
arkadaşlar ben ilerde param olduğunda ayda 400-500 tl gelir getiren sitelerden almak istiyorum. eskiden bu yana hep bu tarz bi düşüncem var ilerisi için. acaba ayda 400 tl gelir getiren bir web sitesinin fiyatı kaç paradır... bu web sitelerinin fiyatları neye göre belirlenir yani. bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşsın merak ediyorum...
-
Sanırım Sana bağlı bi olay, İyi İlgilenebilirsen, Gerekli kitlelere Hitap edebilecek Materyaller Barındırabilir, İlgilenirsen, Bakımlı ve düzgün hizmet Sunabilirsen, Aylık 500 değil, Binlerce Lirada Gelir Getirebilir.
Yani Sana Bağlı, İstersen Oscommerce kur, Ticari Site Kur, Yönetemedikten ilgilenecek Vaktin olmadıktan sonra hava civa yani.
-
ayda 400 - 500 güzel para :)
bak şimdi. www.memurlar.net sitesini baza alalım. adamlar güzel çalısıyorlar kadrolu hemde iyi hit yapıyorlar.reklamlar da güzel. onlara sor bakalım nekadara satıyolar siteyi :)
sen hazır gelir getiren site alıcan düşüncesiyle memurlar sitesi baza aldım.
-
ayda 400-500 gibi bir gelir getiren siteyi kim satar yahu çok yüksek meblalar hariç Ev gibi düşünün yaa 150 bin tl lik bir ev 500 liraya kiraya veriliyor (istanbulu baz aldım) adam çok sıkışmadıkça yada miras bir anlaşmazlık yoksa bu daireyi kolay kolay satmaz sitede böyle her ay garanti bu parayı getiriyorsa bu site 50bin den aşşağıya satmaz gibime geliyor
-
dünya genelinde aylık gelirx5 hatta 6 olabiliyor
tr de ise x3 anca:))
-
facebook un hit güzel.sor bakalım kaça satıyolar.
-
siteyi satın alman bilgin yoksa bir işe yaramaz. bilgin varsada sadece para kazanmaya başlama sürecini hızlandırır. aldıktan sonra elinde patlama riski yüksek yani şu durumda :)
-
BANS sitelerini araştır.
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
ayda 400-500 gibi bir gelir getiren siteyi kim satar yahu çok yüksek meblalar hariç Ev gibi düşünün yaa 150 bin tl lik bir ev 500 liraya kiraya veriliyor (istanbulu baz aldım) adam çok sıkışmadıkça yada miras bir anlaşmazlık yoksa bu daireyi kolay kolay satmaz sitede böyle her ay garanti bu parayı getiriyorsa bu site 50bin den aşşağıya satmaz gibime geliyor
-----------------------------Kardeş bu konuda bilgili değilsin kafa karıştırıyorsun. Tam 15 kat fazla attığını söylesem ne dersin?
+ + + + + + + + + + +
Konu ile ilgili yorumum şudur ;
- Herhangi bir web sitesi - 500 TL gelirli site 1200-1800 TL arasında satılır Türkiyede. 3 ayda kendini amorti eder.
- Sektörel bir web sitesi - 500 TL gelirli site sektörün önü açıksa 2000-5000 TL arasında satılır.
Bu fiyatların altına ve üstüne çıkabilir istisnai durumlarda. Ve bu olaylarda istisna çok görülür. Siteden siteye çok değişebiliyor.
+ + + + + + + + + + +
-
kardeş bunun standardı şudur
fiyat = aylık kazandırdığı ortalama miktar * 6
ayda 500 tl kazanıyorsa sen bu siteyi kelepir bulamazsan 2500-3000 tl civarında bulursun.
bu işin piyasası http://forum.iyinet.com
orda itradelerimde var eğer düşünürsen sana yardımcı olurum
-
ya aylık 500 tl gelirli siteyi2 ayda 3 ayda çıkarıcaksa site satış parasını bu kadar ucuza kimsatar yaa buna yatırımyapalım o zaman 3 ay kendi parası 3 ay sonrada 1 sitede daha aylık geliri 6 ayda 1000 e çıkarırsın çok çokbilgili olmayabilirim ama bana bu mantıklı gelmiyor oturup düşündüğümde