İyi Gelir Getiren Bir Web Sitesi
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
ya aylık 500 tl gelirli siteyi2 ayda 3 ayda çıkarıcaksa site satış parasını bu kadar ucuza kimsatar yaa buna yatırımyapalım o zaman 3 ay kendi parası 3 ay sonrada 1 sitede daha aylık geliri 6 ayda 1000 e çıkarırsın çok çokbilgili olmayabilirim ama bana bu mantıklı gelmiyor oturup düşündüğümde
-----------------------------mantıklı değil evet ama piyasa böyle hocam. en ucuz örneğini vereyim sana; aylık 30$ reklam geliri olan site 150 TL'ye satılıyordu en son baktığımda :) mantıksız ama piyasa işte yapılacak birşey yok.
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
ya aylık 500 tl gelirli siteyi2 ayda 3 ayda çıkarıcaksa site satış parasını bu kadar ucuza kimsatar yaa buna yatırımyapalım o zaman 3 ay kendi parası 3 ay sonrada 1 sitede daha aylık geliri 6 ayda 1000 e çıkarırsın çok çokbilgili olmayabilirim ama bana bu mantıklı gelmiyor oturup düşündüğümde
-----------------------------ne mantığı arıyorsun hocam piyasa bu. arz talep meselesi.
-
teşekkürler cevaplar için beyler ilerde param olduğunda ufaktan başlamak istiyorum
-
hoca 1 yıl sonra siteyi sana satalım bizim :)
-
:D düşünebiliriz
-
Ayda 400 lira gelir getiren siteyi 2.5oo liradan aşağı bulamazsın.
-
Fdumanli bunu yazdı:
-----------------------------Ayda 400 lira gelir getiren siteyi 2.5oo liradan aşağı bulamazsın.
-----------------------------hö? 5 binden aşağı bulamaz ne 2,5 u?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Fdumanli bunu yazdı:
-----------------------------Ayda 400 lira gelir getiren siteyi 2.5oo liradan aşağı bulamazsın.
-----------------------------hö? 5 binden aşağı bulamaz ne 2,5 u?
-----------------------------hoca beş binden aşağı bulamazsa 2.5oo den de aşağı bulamamış oluyo aynı hesap :D
-
400 tl gelirli siteye 2500 veren varsa ayarlarım bir tane:) ciddiyim
-
400 gelirli siteye 2500 TL veren varsa senden önce ben ayarlarım merak etme.. ama ayda kazanıp kazanabileceği para da zaten 400-450 olur. Pek fazla yükseltemez. Ve tabi işi bilmiyorsa düşürebilir bile gelirini.
alperin 5000 dediğine bakmayın o kendi sitesini satmayı düşündüğü fiyatı söylüyo :D
ayrıca dip not: Piyasada mantık ararsanız , ticaret yapamazsınız.