"İyi Ki Almışım" Dedikleriniz...;
-
taksimde galatasaray lisesinin karşısında ABA giyim var iyiki ordan gömleği almışım ayrıca yüzüm için iyiki sivilce ilacı almışım :)
-
iyiki ingilzice yazılısından 100 almısım 1. dönem yoksa babam zikcekti takdir alamıorum die :D
-
Saysam bitmez. Ama PSP gözbebegim askim birtanem iyiki seni almisim sunun güzeligine bakin yaf 1 senedir koynumdan ayirmiyom öpüp kokluyom
http://pspmedia.ign.com/psp/image/article/523/523021/psp-close-up-look-20040614001233819.jpg
-
param olsada bunu alabilseydim hastayim buna yaf :( amk 600 euro istiyolar kafirler ..
-
kopegim iblis iyiki almisim 6 yildir hergun iyiki almisim diyorum :)
-
xtlan bunu yazdı:
-----------------------------
kopegim iblis iyiki almisim 6 yildir hergun iyiki almisim diyorum :)
-----------------------------valla bende benim köpeğimi iyiki almışım dicem simdi sana katılarak. insana insandan daha bir yakın oluyorlar. iyiki paraya kıymışım. halada kıyıyorum ama iyiki almışım keratayı. her sabah uyandıgımda onun sebekliklerini izlerken cay ve sigaramı icmek cok zevkli. insanı butun gunun stresine direncli duruma getirior. sebek memek bana ama dısarıda zor zabdediorum. dun gene zincirini kopardı dana. daha 8 aylıkken bu bole yapıosa ben napıcam bilemiorum ama yinede iyiki almısım. onun o mis salyalarını bir kızla french yaparken bana gelen butun salyalarından daha cok seviorum. kolumu, bacagımı elimi yalaması sırasında bana bulasan salyaları icin benden bekledigi tek sey ilgi ve sevgi. hangi kız bunu karsılıksız yapar? dısarı cıkınca yanıma kimseyi yaklastırmaması, hangi arkadas bunu yapar? gece uyumadan once gidip altındaki minderini duzeltilmiş olsa bile bir kez daha duzeltmessem aglaması, kim bu sekilde sevgiye ac oldugunu acıkacık belirtirki? beni gorunce sanki 40 yıldır gormuor gibi sevinc hareketleri yapması, kim bir dostundan 1 gun uzak kalınca bu sekilde onu ozledigini belirtir ki?
ben bu benim kerataya iyiki para kıyıp almısım :) bence köpeği olmayanlar bu duyguyu tadın derim... pc, ipod, ayakkabı vs bos bunlar. bunlarında yeri ayrı ama benim dedigim duyguyu tadınca inanın bana katılacaksınız. insan her zaman kendine yakın bir seyler arıor... :d
-
ya bende kopeim bizde kalırken iiki almısım diodum simdi atlantis gitti keske hiç gelmeseydi diorum cok uzuluorum =(
-
Rapidshare premium iyiki almışım
Gitarımı iyiki yamaha almışım
İyiki yeni pc toplamışım
İyiki seneler önce tahribattan üyelik almışım
-
iyiki dün Gece odada gezinen böcüğün canını almışım...
-
nickimyok bunu yazdı:
-----------------------------
iyiki dün Gece odada gezinen böcüğün canını almışım...
-----------------------------ulan nickimyok gene diyecegini demişsin zuahahah