folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder "İyi Ki Almışım" Dedikleriniz...;

"İyi Ki Almışım" Dedikleriniz...;

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    taksimde galatasaray lisesinin karşısında ABA giyim var iyiki ordan gömleği almışım ayrıca yüzüm için iyiki sivilce ilacı almışım :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    iyiki ingilzice yazılısından 100 almısım 1. dönem  yoksa babam zikcekti takdir alamıorum die :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hatiralar-Susmaz
    Hatiralar-Susmaz's avatar
    Dişi

Saysam bitmez. Ama PSP gözbebegim askim birtanem iyiki seni almisim sunun güzeligine bakin yaf 1 senedir koynumdan ayirmiyom öpüp kokluyom

http://pspmedia.ign.com/psp/image/article/523/523021/psp-close-up-look-20040614001233819.jpg

Sick of crying, Tired of trying, Yeah i"m smiling, But inside i"m dying!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hatiralar-Susmaz
    Hatiralar-Susmaz's avatar
    Dişi

param olsada bunu alabilseydim hastayim buna yaf :( amk 600 euro istiyolar kafirler ..

http://img.photobucket.com/albums/v326/Magick0ne/Penny%20Arcade/PS3%20Thread/e3-2005-playstation-3-pics-20050518113522253.jpg

Sick of crying, Tired of trying, Yeah i"m smiling, But inside i"m dying!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    kopegim iblis iyiki almisim 6 yildir hergun iyiki almisim diyorum :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

xtlan bunu yazdı:
    -----------------------------
    kopegim iblis iyiki almisim 6 yildir hergun iyiki almisim diyorum :)

valla bende benim köpeğimi iyiki almışım dicem simdi sana katılarak. insana insandan daha bir yakın oluyorlar. iyiki paraya kıymışım. halada kıyıyorum ama iyiki almışım keratayı. her sabah uyandıgımda onun sebekliklerini izlerken cay ve sigaramı icmek cok zevkli. insanı butun gunun stresine direncli duruma getirior. sebek memek bana ama dısarıda zor zabdediorum. dun gene zincirini kopardı dana. daha 8 aylıkken bu bole yapıosa ben napıcam bilemiorum ama yinede iyiki almısım. onun o mis salyalarını bir kızla french yaparken bana gelen butun salyalarından daha cok seviorum. kolumu, bacagımı elimi yalaması sırasında bana bulasan salyaları icin benden bekledigi tek sey ilgi ve sevgi. hangi kız bunu karsılıksız yapar? dısarı cıkınca yanıma kimseyi yaklastırmaması, hangi arkadas bunu yapar? gece uyumadan once gidip altındaki minderini duzeltilmiş olsa bile bir kez daha duzeltmessem aglaması, kim bu sekilde sevgiye ac oldugunu acıkacık belirtirki? beni gorunce sanki 40 yıldır gormuor gibi sevinc hareketleri yapması, kim bir dostundan 1 gun uzak kalınca bu sekilde onu ozledigini belirtir ki?

ben bu benim kerataya iyiki para kıyıp almısım :) bence köpeği olmayanlar bu duyguyu tadın derim... pc, ipod, ayakkabı vs bos bunlar. bunlarında yeri ayrı ama benim dedigim duyguyu tadınca inanın bana katılacaksınız. insan her zaman kendine yakın bir seyler arıor... :d

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    ya bende kopeim bizde kalırken iiki almısım diodum simdi atlantis gitti keske hiç gelmeseydi diorum cok uzuluorum =(

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek

Rapidshare premium iyiki almışım

Gitarımı iyiki yamaha almışım

İyiki yeni pc toplamışım

İyiki seneler önce tahribattan üyelik almışım

gaipten görüntüler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    iyiki dün Gece odada gezinen böcüğün canını almışım...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek

nickimyok bunu yazdı:
    iyiki dün Gece odada gezinen böcüğün canını almışım...

ulan nickimyok  gene diyecegini demişsin zuahahah

Toplam Hit: 5376 Toplam Mesaj: 34