folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İyi Tütün Nereden Alınır ? Hangisi İyidir ? Çarşaf Vb.

İyi Tütün Nereden Alınır ? Hangisi İyidir ? Çarşaf Vb.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

hocalar sigarayı azaltmak için bi de maddi açıdan rahatlamak için kendi sigaramı kendim sarmak istiyorum.iyi tütün hangisidir,nereden bulurum istanbulda?iyi ve ucuz olacak.ucuzlardan iyisi olucak yani..ocb ye mi sarıcam arap a mı?bilen detaylıca açıklarsa sevinirim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Sarma sigaraya baslarsan daha fazla icersin ve daha cok rahatsiz olursun..Ama illahi alacam dersen tütünün her zaman pahalisini almaya bak ve toz olmamasina dikkat et..Sarma makineleri var cok kullanisli onlari almani önerebilirim..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

TheColtfire bunu yazdı:
    -----------------------------

Sarma sigaraya baslarsan daha fazla icersin ve daha cok rahatsiz olursun..Ama illahi alacam dersen tütünün her zaman pahalisini almaya bak ve toz olmamasina dikkat et..Sarma makineleri var cok kullanisli onlari almani önerebilirim..

daha çok rahatsız olursun derken hoca?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

Yaşın kaç bilmiyorum ama 9 sen içtim , 5 aydır içmiyorum koşuyorum atlet olacagim galiba. avrasyada görürsün beni :)

birakmak azaltmak istiyorsan koşmalisin

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek

adıyaman tütünü al acık sarı renkte olanını tercih et arap kullan yapışkansız olanını ki yapışkanda kimyasal vardır, sararken yapıştıracagın yeri boydan boya ısır koparki açılmasın yapışıtrdıktan sonra, gerisini sen hallet :D

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

DeaD_BY bunu yazdı:

TheColtfire bunu yazdı:

daha çok rahatsız olursun derken hoca?

1 ay kadar sigara sarip ictim makine felan yok sadece kartondan filtre yapip iciyordum  2 hafta icinde cok kötu hasta oldum cunku filtre olmadigi icin cok fazla nikotin cektim sanirim icime..Kuru bir öksuruk yapiyor..Sonradan normal sigara bana hafif gelmeye basladi zor alistirmistim kendimi..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

sarmalık kaçak kaliteli tütünün kilosu 40 tl ile 80tl arası (1000 sigara)

u

(tiplere gel neyse :) )
    otomatik sigara sarma alet 9tl

boş sigara filtresi paketi 6tl (içinde 200 tane var )

t

5 kutuda ondan alıcan

ll

ne kadar kaliteli tütün alırsan al 100tl cıvarlarında bir para harcıcaksın 50 paket sigaraya

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

al arap çarşafını elinle sar amk ya eskiden makine mi vardı.

tabi lan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mperk
    mperk's avatar
    Erkek

Hocam beyazıttan veczencilere geçen alt geçitte satılanlardan sakın alma da :)

Ben aldım çek çek gelmiyor bildiğin ot ..Halbuki içlerinde en pahalı olanı değil orta pahalı olanı seçmiştim..

Konu takip..

Hamdolsun
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

çizik atıyorum

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

eminönünden almıştı bizim peder. bu boş filtreli sigara ve makine dahil.

ama elinde sigara olduğundan daha çok içmeye başladı :) tadı hoştu ama denemiştim. ha ek olarak 1 paket de captain black pipo tütünü alıp diğer aldığı tütünle karıştırmıştı.

daha iyi oluyor kokusu falan.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 29887 Toplam Mesaj: 24