İyi Tütün Nereden Alınır ? Hangisi İyidir ? Çarşaf Vb.
-
bilen arkadaslar mekan belirtirse iyi olur, nerden alınır iyisi
-
bu boş ruloya otomatik doluran makinelerle sarmayın. tütünü tüpün içine sokarken yırtmasın diy boş sigaraların kağıdı saf kağıt değil plastik demiyim de benzer katkılıdır çok daha zararlıdır. al filtreni
arabını golden virginia nı olmadı bitlis tütünü keyfine bak
-
hacı al kilosu 70 liralık tütünden,ocb çarşaf al onlar yapışkanlı iyi oluyo arap çarşafı açılıyo,bide ufak filtre satıyolar ondan al bak keyfine ^^
edit: elde saramam dersen bide merdane al
-
saftiriksincap bunu yazdı:
-----------------------------
sarmalık kaçak kaliteli tütünün kilosu 40 tl ile 80tl arası (1000 sigara)

(tiplere gel neyse :) )
otomatik sigara sarma alet 9tlboş sigara filtresi paketi 6tl (içinde 200 tane var )

5 kutuda ondan alıcan

ne kadar kaliteli tütün alırsan al 100tl cıvarlarında bir para harcıcaksın 50 paket sigaraya
-----------------------------paket 2 liraya denk geliyo ve uğraştırıyo freeshopta tanıdığı olan kartonla marlboro alsın hem daha ucuza hemde yormadan etmeden keyifle içersin sigaranı
-
Dostum bir sarma makinesi alacaksın ortalama 40-50 Tl olan tütünlerden (kilosu) 5 tl lik filan alacaksın fazla değil sana uygun olan tütünü 1 en fazla 2 hafta da belirlersin maddi durum yüzünden yaklaşık 6-7 aydır makine ile sararak kullanıyorum bu saatten sonra da normal sigaraların hiçbirinin beni keseceğini sanmıyorum sarmak bazen zor geliyor ya ciddi ciddi alıştım ama sakın ola filtresiz elle sararak içme zaten vücudunun izin vereceğini sanmam yazan arkadaş gibi kesin 2-3 güne hastalanırsın ama makine ile sararsan diğer sigaralardan fazla değil az değil zararı emin ol. Sonuç itibarı ile madem içiyorsun sende benim gibi bu mereti sırf kendine ceza olsun diye bu şekilde iç bence fazlalaşacağını sanmıyorum ilk etapta belki ama 1 bilemedin 2 haftaya trendine oturur..
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------
Dostum bir sarma makinesi alacaksın ortalama 40-50 Tl olan tütünlerden (kilosu) 5 tl lik filan alacaksın fazla değil sana uygun olan tütünü 1 en fazla 2 hafta da belirlersin maddi durum yüzünden yaklaşık 6-7 aydır makine ile sararak kullanıyorum bu saatten sonra da normal sigaraların hiçbirinin beni keseceğini sanmıyorum sarmak bazen zor geliyor ya ciddi ciddi alıştım ama sakın ola filtresiz elle sararak içme zaten vücudunun izin vereceğini sanmam yazan arkadaş gibi kesin 2-3 güne hastalanırsın ama makine ile sararsan diğer sigaralardan fazla değil az değil zararı emin ol. Sonuç itibarı ile madem içiyorsun sende benim gibi bu mereti sırf kendine ceza olsun diye bu şekilde iç bence fazlalaşacağını sanmıyorum ilk etapta belki ama 1 bilemedin 2 haftaya trendine oturur..
-----------------------------Hocam tütünü nerden alıyorsun ?
-
:) Dostum sana o konuda yardımcı olamayacağım zira İstanbul'da değilim ben burada tütüncülerden alıyorum doğu tütünü değil Buralarda üretilen tütünlerden.Ama dediğim gibi herkes bir şey söyleyecektir hatta tütünü satan bile sen gözünün kestiği 3-5 inden 5 er TL lik al dene 2 haftaya kalmaz oturtursun sistemi. Eminönü-Beyazıt taraflarında kime sorsan gösterirler ya sen neresinde oturuyorsan yakın bir yer belirlemen lazım tütüncü olarak ya da yolunun üzerinden hiç bulamadın netten satış yapan bir sürü kişi var...
Edit: Balıkesir'deyim Avunya tütünü meşhurdur.
-
:) Dostum sana o konuda yardımcı olamayacağım zira İstanbul'da değilim ben burada tütüncülerden alıyorum doğu tütünü değil Buralarda üretilen tütünlerden.Ama dediğim gibi herkes bir şey söyleyecektir hatta tütünü satan bile sen gözünün kestiği 3-5 inden 5 er TL lik al dene 2 haftaya kalmaz oturtursun sistemi. Eminönü-Beyazıt taraflarında kime sorsan gösterirler ya sen neresinde oturuyorsan yakın bir yer belirlemen lazım tütüncü olarak ya da yolunun üzerinden hiç bulamadın netten satış yapan bir sürü kişi var...
Edit: Balıkesir'deyim Avunya tütünü meşhurdur.
-
ustam, bence yerli tütünle değilde yabancı tütün denemelisin. old holborn (sarı paket), golden virginia, drum gibi tütünleri tercih edebilirsin ki bunların 50 gramı 9,5 lira elde sararsan yaklaşık 100 sigara çıkartırsın. yanına yeşil rızlanla super silm ocb filtrede aldın mı olay bitmiştir.
bir daha ne marlboro ne camel ne winston içersin bunlardan sonra hepsi tatsız tuzssuz gelir.
-
Su an Camel sariyorum, begenmedim. Drum sari paket guzeldir. Makine falan alma, kendin sar ki sarmayi ogren. Ogrenene kadar icmek iskence olacak ama, ogrendikten sonra 10 numara.