folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder İyi Ve Ucuz Dizüstü Önerisi Arıyorum

İyi Ve Ucuz Dizüstü Önerisi Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alberteinstein
    alberteinstein's avatar
    Homo
    Eğer maddiyat rayına oturursa. Dizüstü almayı düşünüyorum. Araştırdım ama sizede sormak istiyorum. Malum 5800 alacakken hiç haberim olmayan ideos x5 önerdiniz aynı gün aldım bu yüzden tbt ye güvenim tam. Vatanda 2 hafta önce 1700 Tl ye Asus i7 vardı. Kaçırdık. Şu an piyasada önereceğiniz marka model nedir. Sanırım 4-5 sene kullanacağım. İyi ve mümkünse ucuz olsun istiyorum. casper le asusun özellikleri neredeyse aynı ama puanlamada asus&toshiba ezip geçiyor. ekran kartı 2 ram 4 i7 bilgisayar olsa çok iyi olur. açıkcası şunuda merak ediyorum i5 olsa ne kaybederim. i5 ve ekran kartı 2 olan da bulamadım. fikirleriniz bekleniyor.

eski sevgilisi yüzünden çalışmadığım ingilizce hazırlık sınıfının yaz okulu parasını sevgilinden isteyen. yine eski sevgilisinin gönderdiği kontörü aynı gün başka kızlarla konuşarak yiyen kinci insan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

ekran kartının iki olmasını unut gitsin kullanıcı kandırmaktan başka birşey değil

i7 de cok cok gerekli değil oyun web vs vs için i5 de seni uzun süre götürür

i5 işlemci ve gt 540-550-555m ekran kartlı birşey almanı tavsiye ederim

destination@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Egemen54
    Egemen54's avatar
    Erkek

DestinatioN bunu yazdı:
    -----------------------------

ekran kartının iki olmasını unut gitsin kullanıcı kandırmaktan başka birşey değil

i7 de cok cok gerekli değil oyun web vs vs için i5 de seni uzun süre götürür

i5 işlemci ve gt 540-550-555m ekran kartlı birşey almanı tavsiye ederim

Aynen katılıyorum. gt525m, i5 2410M, 4GB ram'li Dell den yazıyorum. Gayet memnunum. Şu anda alacaksan gt540m+ 1gb ekran kartı, 4-6gb ram, i5 2430M vb. işlemci üçlüsü tuttursan yeter. Marka olarak dell, lenovo, toshiba öneririm.

Bilginin efendisi olmak için, çalışmanın kölesi olmak gerekir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alberteinstein
    alberteinstein's avatar
    Homo
    marka önemli değil. kaliteli ve sağlam olsun yeter. ne kadar doğru bilmiyorum ama cull of duty nin bir oyunu 1 den büyük ekran kartı istiyordu. asus ve toshiba düşünüyorum. eğer dell iyi diyorsanız onuda düşünebilirim. ve en önemlisi PİL ÖMRÜ VE ISINMA SORUNU olmaması lazım. bu çok önemli arkadaşın pc si 1 film bitmesen ısınıp kapanıyor.

eski sevgilisi yüzünden çalışmadığım ingilizce hazırlık sınıfının yaz okulu parasını sevgilinden isteyen. yine eski sevgilisinin gönderdiği kontörü aynı gün başka kızlarla konuşarak yiyen kinci insan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.bimeks.com.tr/urun/121643/samsung-np300v5a-s0ctr.aspx

yarın bu notebooku almaya gidiyorum walla bende :D bir bak istersen makineye.

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek

hocam ne alırsan al ama çift ekran kartlı bilgisayar alma... tamam şarjı çok uzun gidiyo ama tamamen sıkıntı oyuna girerken aktif olmuyo bazen falan oyunları açmıyo... misal benim gibi photoshop, solid works, 3d max vs programlar kullanıyosan şayet geçişlerde bilgisayarı yavaşlatıyo her türlü sıkıntı bence.. uzun lafın kısası arkadaşlara katılıyorum i5 işlemcili 4 gb ram'i olan Nvidia gt525m ekran kartı ve üstü bi bilgisayar tavsiye ederim ucuz olsun diyosanda "lenovo"ya bi bak derim ...  saygılar...

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek

SARI bunu yazdı:

http://www.bimeks.com.tr/urun/121643/samsung-np300v5a-s0ctr.aspx

yarın bu notebooku almaya gidiyorum walla bende :D bir bak istersen makineye.

bu samsung çok sağlam bilgisayar fakat nvidia geforce gt 520mx hakkında pek hayırlı konuşmuyolar haberin olsun... 

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Egemen54
    Egemen54's avatar
    Erkek

alberteinstein bunu yazdı:
    marka önemli değil. kaliteli ve sağlam olsun yeter. ne kadar doğru bilmiyorum ama cull of duty nin bir oyunu 1 den büyük ekran kartı istiyordu. asus ve toshiba düşünüyorum. eğer dell iyi diyorsanız onuda düşünebilirim. ve en önemlisi PİL ÖMRÜ VE ISINMA SORUNU olmaması lazım. bu çok önemli arkadaşın pc si 1 film bitmesen ısınıp kapanıyor.

Isınma problemi olmaması önemli. Dell için şöyle söyleyeyim oyun oynadıkça pc soğuyor gibi. En azından belirli bir sıcaklığın üstüne çıkmıyor. Pil ömrü için ise çok net bir şey söyleyemeyeceğim laptop yeni sayılır. Ancak hangi marka olursa olsun düzgün kullanmak çok önemli. Ayrıca Nvidia ekran kartı düşünecekler varsa içerisinde onboard intel ekran kartı olan modellerde hl.exe (counter-strike) olmak üzere bazı programları intel ile açıyor ve bu cs için sorun çıkartabiliyor (fps düşüklüğü). Onun dışında düzgün kullanıldığında nvidia ekran kartının kullanım süresini uzatabilir.

Bilginin efendisi olmak için, çalışmanın kölesi olmak gerekir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HugeBroly
    HugeBroly's avatar
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/exper-nrk4e-nrk4e-core-i7-2670qm--22ghz-8gb-ddr3-1tb-156-1gb-gt520m-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=58206

Özellikler
    İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i7
    İşlemci Numarası 2670QM
    İşlemci Hızı 2.2 GHz
    İşlemci Hızı(Turbo Boost) 3.1 GHz
    Ön Bellek 6 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
    Sabit Disk Kapasitesi 1 TB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT520M
    Optik Sürücü DVD±RW
    İşletim Sistemi 7 Premium 64 Bit Tr

hoş bedenlerin içine kafanızda hayal ettiginiz ruhları koyup adına aşk diyorsunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Senin için değil ama ihtiyacı olana tavsiye.

http://3.bp.blogspot.com/-acJrWNyBgoU/T2EFG4dOFgI/AAAAAAAABDk/ZzdQmuWBoEA/s1600/23+Mart+Bim+Akt%C3%BCel.png

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

khonyalim bunu yazdı:

hocam ne alırsan al ama çift ekran kartlı bilgisayar alma... tamam şarjı çok uzun gidiyo ama tamamen sıkıntı oyuna girerken aktif olmuyo bazen falan oyunları açmıyo... misal benim gibi photoshop, solid works, 3d max vs programlar kullanıyosan şayet geçişlerde bilgisayarı yavaşlatıyo her türlü sıkıntı bence.. uzun lafın kısası arkadaşlara katılıyorum i5 işlemcili 4 gb ram'i olan Nvidia gt525m ekran kartı ve üstü bi bilgisayar tavsiye ederim ucuz olsun diyosanda "lenovo"ya bi bak derim ...  saygılar...

tavsie ettiğiniz bilgisayarda çift ekran kartı lakin cümle başında çift ekran kartlı bilgisayar alma diyorsunuz :)

NVIDIA'nın hemen hemen neredeyse 2010 sonrası bütün mobil grafik kartlarında bu optimus özelliğini görebiliyoruz :)

ayriyetten 2012 ortasındayız 525m filan geride kaldı... 555M - 560M varken.. bütçeyi zorlamak lazım.. her yıl yeni bir laptop almayacaksanız.

edit : yine ban yemişim... görmeden yazdım :(

http://www.leyladansonra.com/
Toplam Hit: 5054 Toplam Mesaj: 22