folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder İyi Ve Ucuz Dizüstü Önerisi Arıyorum

İyi Ve Ucuz Dizüstü Önerisi Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alberteinstein
    alberteinstein's avatar
    Homo
    asus ve toshiba ile ilgilide yorum bekliyorum :) ucuz dedik ama çıtayı yüksek tutabilirim sanırım. dell bilgisayarla ilgili nette çokda iyi şeyler okumadım. ısınıp kapanmasın. aotocad ps gibi programları açsın call of duty yi desteklesin yeterli :) ekran 2 olmuş 1 olmuş ne kadar farkeder neyi yapamam bunuda merak ediyorum

eski sevgilisi yüzünden çalışmadığım ingilizce hazırlık sınıfının yaz okulu parasını sevgilinden isteyen. yine eski sevgilisinin gönderdiği kontörü aynı gün başka kızlarla konuşarak yiyen kinci insan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:
    -----------------------------

khonyalim bunu yazdı:

hocam ne alırsan al ama çift ekran kartlı bilgisayar alma... tamam şarjı çok uzun gidiyo ama tamamen sıkıntı oyuna girerken aktif olmuyo bazen falan oyunları açmıyo... misal benim gibi photoshop, solid works, 3d max vs programlar kullanıyosan şayet geçişlerde bilgisayarı yavaşlatıyo her türlü sıkıntı bence.. uzun lafın kısası arkadaşlara katılıyorum i5 işlemcili 4 gb ram'i olan Nvidia gt525m ekran kartı ve üstü bi bilgisayar tavsiye ederim ucuz olsun diyosanda "lenovo"ya bi bak derim ...  saygılar...

tavsie ettiğiniz bilgisayarda çift ekran kartı lakin cümle başında çift ekran kartlı bilgisayar alma diyorsunuz :)

NVIDIA'nın hemen hemen neredeyse 2010 sonrası bütün mobil grafik kartlarında bu optimus özelliğini görebiliyoruz :)

ayriyetten 2012 ortasındayız 525m filan geride kaldı... 555M - 560M varken.. bütçeyi zorlamak lazım.. her yıl yeni bir laptop almayacaksanız.

edit : yine ban yemişim... görmeden yazdım :(

ben marka olarak lenovo tavsiye ettim ucuzluk bakımından =) i5 işlemcili 4gb ram gt 525m ekran kartlı bi lonovo bak demedim =) ama olsun ben yine tekrarlıyorum optimus özelliği olan bilgisayar almanı tavsiye etmiyorum =))) 

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek

alberteinstein bunu yazdı:
    asus ve toshiba ile ilgilide yorum bekliyorum :) ucuz dedik ama çıtayı yüksek tutabilirim sanırım. dell bilgisayarla ilgili nette çokda iyi şeyler okumadım. ısınıp kapanmasın. aotocad ps gibi programları açsın call of duty yi desteklesin yeterli :) ekran 2 olmuş 1 olmuş ne kadar farkeder neyi yapamam bunuda merak ediyorum

çift ekran kartında senin yapacağın bişi yok bilgisayar performansı sıkıntıya düşebiliyor senlik bi durum yok yani =) ev arkadaşım yeni bi satellite serisi toshiba aldı 1.970 lira verdi fakat bilgisayar kapatıyo çok ısınmadan dolayı kendisini soğutucu olmadan olmuyo 65 lira verdi soğutucu aldı şimdi memnun ama toshiba +250 lira o toshiba yazısına para alıyo yani biraz pahalı... asus a gelince kaba veya küt bi görüntüsü olsada iyi bilgisayar sen ucuz olsun diyince bahsetmedim ama alınabilitesi yüksek bilgisayarları mevcut hocam. ve senin işlerini de çok rahat halleder... 

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ben yeni aldım sana da öneririm 

http://mormani.com/urun/08b77fdb4c4427a8251b7e9cdd38bed6/DELL-Inspiron-5110-B67F45-Intel-Sandy-Bridge-Core-i7-2670QM-2.20GHz-4GB-500GB-15.6-inc-Notebook

o arkadaşın önerdigi samsung güzel fakat ekran kartı kötü MX düşük.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

ben yeni aldım sana da öneririm 

http://mormani.com/urun/08b77fdb4c4427a8251b7e9cdd38bed6/DELL-Inspiron-5110-B67F45-Intel-Sandy-Bridge-Core-i7-2670QM-2.20GHz-4GB-500GB-15.6-inc-Notebook

o arkadaşın önerdigi samsung güzel fakat ekran kartı kötü MX düşük.

gerçekten güzel bilgisayarmış.. =) alınır maddi durum yeterliyse üstad =)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alberteinstein
    alberteinstein's avatar
    Homo
    sanırım ucuz kısmını silmeliydim :) makine özelliği çok iyi i7 ve 1700 lira :)) toshiba ve asus örneklerinide merak ediyorum. valla arkasında asus yada toshiba yazması daha bir hava katıyor sankim :))

eski sevgilisi yüzünden çalışmadığım ingilizce hazırlık sınıfının yaz okulu parasını sevgilinden isteyen. yine eski sevgilisinin gönderdiği kontörü aynı gün başka kızlarla konuşarak yiyen kinci insan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alberteinstein
    alberteinstein's avatar
    Homo
    bu yoruma kadar kesinlikle bunu alıyorum demşştim: 2630QM modeli var, kasasından hiç memnun değilim hemen ter lekesi bırakıyor ve de çıt çıt sesler geliyor kasadan dokununca kırılacak gibi, müzik dinlerken de hoparlörler altta olduğundan dolayı ses kaybı yaşayacaksınız, ses cızırtısını da kasadan dolayı farkedeceksiniz ses net ulaşmıyor bu ürünün malzemesi çok zayıf o yüzden fiyatları böyle yoksa içindeki bileşenleri sony e koyun adamlar 2,5 tan aşağı fiyat vermezler. benim modelde işlemcinin bulunduğu kısım yaz-kış fena ısınıyor sizin işlemcide umarım daha az ısınıyordur çünkü ben çok sıkıntı yaşadım. bir de çift ekran kartı olduğundan dolayı bazı masaüstü gelişmiş renk düzenlerini ayarlayamıyorum nvidia izin vermiyor intel hd ye geçince nvidianın digital vibrance tarzı özel renk iyileştirme araçlarını kullanamıyorum bu büyük bir eksi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek

dostum net bir model veremem belki ama Acer markasını önerebilirim.3 sene önce acer 6930g aldım bir kere adaptör kablosunda temassızlık oldu o yüzden servise gönderdim. Sonra ısınmadan dolayı kapanmalar oldu eletrik süpürgesiyle 3-4 ayda bir çekiyorum ısınmadan eser yok.  2 arkadaşıma da acer aldırdım onlarda gayet memnunlar acer modellerine bakmanı tavsiye ederim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alberteinstein
    alberteinstein's avatar
    Homo
    dell 5110 b674f45 modelini sanırım daha iyisi çıkmazsa alacağım :) teknosada goldda bulamadım nereden alabilirim...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek

müridi olduğum bi kardeşiminde dün bilgisayarının wireless donanımı öldü.. bilgisayar değişecek kısmetse oda bu dell e hayran kaldı yana yana bizde arıyoruz bulursan haber et usta...

ayrıca arkadaşın bir acer tavsiye etmiş ya ben çok şanssızdım yada iyi bilgisayara denk gelmedim bi donanımcı olarak her ay bilgisayarın adam akıllı bakımını yapmama rağmen 113 derece sıcaklıkta ekran kartı yaktı bilgisayar bana yaklaşı 500 lira masraf çıkardı acer en sonunda dayanamayıp sattım yerine güzel orta ayar işimi görecek lenovo aldım.. ama bende bu dell e hayran kaldım :) 

Toplam Hit: 5056 Toplam Mesaj: 22