folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İzafiyet Teorisine Gore Zamanda Yolculuk Yapma Mumkunmu

İzafiyet Teorisine Gore Zamanda Yolculuk Yapma Mumkunmu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Daha once boyle bir konuya yazdigim uzunca bir yanit vardi Holy sagolsun aranmiyor :')

Simdi soyle ki, zamana dorduncu boyut diyeceksek en azindan soyle ifade edelim ki bize bir faydasi olsun: biz, 3 boyutlu mekanda 4.boyutun zaman oldugu 5 boyutlu bir evrende yasiyoruz. Einsteinin gorelilik teorilerinin buna itirazi yok. Ama tek secenegimiz bu degil.

Dede paradoksu yalnizca dinamik zaman teorisini ve zamanin yonlu oldugunu dogru kabul edersek bir sikinti. Zaman teorileri bununla sinirli degil. Zamani yonlu ve hareketli varsaymak mecburiyetinde degiliz, ille de iki yonlu (ileri-geri) olacak ve akacak diye bir sey yok. Mesela Godel'e gore zaman simultanedir, uzaydan ayrilamaz ve yonsuzdur, zaman "akmaz". 

Teoride bi ton sey konusuruz matematik parcalariz her varsayimin matematiksel olarak temellendirilmesini inceleriz ve bircogunda zamanda yolculugun imkansizligina dair bir sonuc cikartamayiz. Yalniz pratikte temel sikinti "donup dedemi oldurursem ben ne olacagim" degil, entropi. Entropi acayip bisi. Donemiyoruz, mars basmiyor :')

sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaKonda
    AnaKonda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TaRuZ bunu yazdı
    AnaKonda bunu yazdı
    Kurtismail bunu yazdı
    LhaNeT bunu yazdı

eğer zamanda yolculuk mümkünse bu ancak metafizik yada ötesi olur ama daha astral seyehati bile başarabilmiş değiliz ki zamanda yolculuk boyutlarına ulaşmak çok kolay görünmüyor :)
    bunun dışında teknoloji sayesinde zamanda yolculuk pek mümkün değil gibi

Hocam ama youtubede zamanda yolculuk yapmış kimseler tespit edilmiş, onlar bir nevi kanıtlanmış olaylar silsilesi buna ne diyorsunuz?

Birde borsadan milyonlar götüren adam var, 2250 yılımıydı oradan felan geliyom demişti.. o ne kadar doğru bilmiyorum ama adamın geçmiş bilgisi tespit edilememişti. ve adam ortadan kayboldu.

Ah be Anakonda yaktın çıramı kaç gündür beyin şeysi geçiriyorum sayende !

Yav kurtismail sevdim seni çok matrak birisin ama zamanda yolculuk yapabilseydik seninle birlikte borsadan iyi para vururduk burada bana trol diyenlere de hic para koklatmazdik

Holyone için açtığın başlığa ne oldu Troll Captain.

Ne oldu ki kime ne zararim dokunduki burda saygisizlikta yapmadım.comezim comezligimide bilirim.burayı Sevmiştim fikrimi sordum bunda ne var.kimseye zorla mesaj yazda dememisim.burada zamanda yolculuk derim al sana bi tokat kuranda ayetlerle uzaylıların varlığı desem al sana bi tokat.tahribat eskiden boyle değildi.ben eski tahribatcilardan değilim ama burada tanıdığım çok iyi iki tane hoca bilirim.ben artistligi burada yapmam gider dışarda yaparım.meral Akşener kim Feto kim adam yazmış meral Akşener parti kursa ne yapardınız.açın bakin kimse ona incitici bi kelime bile kullanmamış.takma adim bu ne yapalım

Serdengecti
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek
    AnaKonda bunu yazdı
    TaRuZ bunu yazdı
    AnaKonda bunu yazdı
    Kurtismail bunu yazdı
    LhaNeT bunu yazdı

eğer zamanda yolculuk mümkünse bu ancak metafizik yada ötesi olur ama daha astral seyehati bile başarabilmiş değiliz ki zamanda yolculuk boyutlarına ulaşmak çok kolay görünmüyor :)
    bunun dışında teknoloji sayesinde zamanda yolculuk pek mümkün değil gibi

Hocam ama youtubede zamanda yolculuk yapmış kimseler tespit edilmiş, onlar bir nevi kanıtlanmış olaylar silsilesi buna ne diyorsunuz?

Birde borsadan milyonlar götüren adam var, 2250 yılımıydı oradan felan geliyom demişti.. o ne kadar doğru bilmiyorum ama adamın geçmiş bilgisi tespit edilememişti. ve adam ortadan kayboldu.

Ah be Anakonda yaktın çıramı kaç gündür beyin şeysi geçiriyorum sayende !

Yav kurtismail sevdim seni çok matrak birisin ama zamanda yolculuk yapabilseydik seninle birlikte borsadan iyi para vururduk burada bana trol diyenlere de hic para koklatmazdik

Holyone için açtığın başlığa ne oldu Troll Captain.

Ne oldu ki kime ne zararim dokunduki burda saygisizlikta yapmadım.comezim comezligimide bilirim.burayı Sevmiştim fikrimi sordum bunda ne var.kimseye zorla mesaj yazda dememisim.burada zamanda yolculuk derim al sana bi tokat kuranda ayetlerle uzaylıların varlığı desem al sana bi tokat.tahribat eskiden boyle değildi.ben eski tahribatcilardan değilim ama burada tanıdığım çok iyi iki tane hoca bilirim.ben artistligi burada yapmam gider dışarda yaparım.meral Akşener kim Feto kim adam yazmış meral Akşener parti kursa ne yapardınız.açın bakin kimse ona incitici bi kelime bile kullanmamış.takma adim bu ne yapalım

Amanın... Eyi eyi, arada kaynayan dürtüklemeleri okuduğun ama münazara girmek istemediğin anlaşılıyor. Hadi bakalım, kolay gelsin.

Errare Humanum Est
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Bi de ara sayfalara bakinca kafalari karisik gordum, dinozorlarin kuzenlerini haftanin 3 4 gunu yiyorsunuz haberiniz olsun :') ipucu: canliyken git git gidak diyorlar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaKonda
    AnaKonda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Bi de ara sayfalara bakinca kafalari karisik gordum, dinozorlarin kuzenlerini haftanin 3 4 gunu yiyorsunuz haberiniz olsun :') ipucu: canliyken git git gidak diyorlar.

Hocam sende alay etme benimle şafak bitmiyor zaten canım sıkkın

Serdengecti
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Hepimiz dinazoruz. Hem de hormonlu.

Errare Humanum Est
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    AnaKonda bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Hocam sende alay etme benimle şafak bitmiyor zaten canım sıkkın

Kesinlikle alay etmiyorum tavuklarla dinolar ortak atadanlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaKonda
    AnaKonda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dinazor ırkı kapandı insanlık ırkı başladı kıyamet günü dediklerinde insanlık alemide yok olup gidecek ve benim dusuncemle uzaylı diye tabir edilenlerin ırkı hakim olacak diye sanırım.

Serdengecti
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    TaRuZ bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Bi ü ürü üüü de bakayım olmuş musun :D

Yalnız dediğin kısmen doğru, amphioxus civarından bugüne kadar dans!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaKonda
    AnaKonda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    TaRuZ bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Bi ü ürü üüü de bakayım olmuş musun :D

Yalnız dediğin kısmen doğru, amphioxus civarından bugüne kadar dans!

Valla yerde izmarit toplayıp ta izmarit icenlerden degilim.parliament sigarasi icerim 

Serdengecti
Toplam Hit: 28403 Toplam Mesaj: 162
zamanda yolculuk