folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İzafiyet Teorisine Gore Zamanda Yolculuk Yapma Mumkunmu

İzafiyet Teorisine Gore Zamanda Yolculuk Yapma Mumkunmu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaKonda
    AnaKonda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Burası benimle oyun oynuyor fark ettim.benimle oyun oynamayin valla moralin bozuk askerlik bitmiyor.şafak 124 gün kalmis.hava değişim cakarsam 30 gün tabii geriye 94 günüm kalır valla cok

Serdengecti
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raistlin
    raistlin's avatar
    Erkek
    AnaKonda bunu yazdı
    GusFring bunu yazdı
    AnaKonda bunu yazdı
    GusFring bunu yazdı

Dilimin döndüğünce açıklayayım, yanlış açıklamada bulunursam affola. Zamanda tek yönde hareket(ileri) teorik olarak mümkündür. Işık hızının %99,995 'e yakın bir şekilde 6 ay boyunca seyahat edersen bu senin için 6 ay demekken dünyadakiler için 50 dünya yılına denk gelir. Yani 6 ay içerisinde 50 yıl sonrasına gitmiş olursun.

Hocam çok teşekkürler.peki zamanda geçmise hareket etme sence söz konusu olabilir mi.bilim adamları bigbang i denedi bi zamanlar.bigbangin sonuçları ne oldu nasıl bitti kimse hic bu konuyla ilgili hic bi açıklamada bulunmadı hocam

Zamanda geri hareketin mümkün olmadığını okumuştum. Bingbang'i denedi derken, cern'ü mü diyorsun?

Evet hocam.bigbang in neden araştırılmak istendiğini biliyorum sanırım.dinozorlar çağında dünyaya dev bi göktaşı carptigini söyler tarihçiler.bu göktaşı çarptıktan sonra büyük patlama gerçekleşir ve bunun etkisiyle de dinozorlar çağı kapanmış olur.bence bigbang büyük patlama olayi ilerde zamanda yolculuğa be delil olabilir diye düşünüyorum.dinozorlar vardı büyük patlamadan sonra dinozorlar nasıl yok olup uctu.bunlar zamanda yolculuk yapipta bir yerden bi yere gittiklerinide derler

1- big bang ile kretase-tersiyer yokolusunu karistirdiginizi goruyorum. ikisi birbirinden farkli seylerdir big bang diye tabir edilen patlama 14.6 milyar yil once yasanmisken kretase-tersiyer yokolusu 65 milyon yil once yasanmistir. birinde evren olusmus digerinde ise yerkure uzerindeki canlilarin %70'i yokolmustur. meteorun biraktigi iz icinyukatan yarimadasina bakabilirsiniz. dinozorlarin yokolusu ile ilgili uzun uzadiya yazabilirim eger merak eden olursa.

2- izafiyet teorisine gore zaman yolculugu yapilmasi biraz farklidir cunku onceki mesajlarda dede paradoksu gibi konulardan bahsetmisler. izafiyete gore zaman yolculugu yapilabilir ama gecmise yada gelecege gidilemez sadece zamanin akis hizi iki farkli canli icin farkli sekilde akis saglar. birisi 20 birisi 15 yasinda olan iki kardesten buyuk olani (20) isik hizina yakin bir hizla uzaya gonderirsek onun icin zamanin akisi yavaslayacaktir ve tekrar dunyaya kardesinin yanina dondugu zaman kendisinden 5 yas kucuk kardesini dedesi gibi gorecektir. sozun ozu izafiyete gore elimizdeki loto sonuclari ve mac sonuclari ile gecmise gidip gecmisteki kendimizi zengin edemeyiz ya da gelecekten bir teknolojik urun getirip gunumuz teknoloji dunyasinin elon musk'i olamayiz.

duzenleme; dinozorlarin zaman yolculugu ile alakali ouduklarim icin yaziyorum, fosillesme olayi ha dedigin zaman gerceklesebilecek bir durum degildir. her cali oldugu zaman fosil olacak diye kaide yoktur ki fosillesme icin cok ozel kosullarin gerceklesmesi gerekmektedir. ayni mantikla bakiliarsa dedenizin dedesinin dedesinin mezari varsa bir acip baksin orada kemikleri duruyor mu yoksa bir hokus pokus olup kemikleri gitmis mi? buyuk ihtimalle mezari actigi zaman kemiklerin buyuk bir kismini goremeyecektir.

raistlin tarafından 18/Eki/17 01:48 tarihinde düzenlenmiştir

I killed my brother once, I can do it again.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaKonda
    AnaKonda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kim küfür etse şahsıma moda şikayet edecem bilginize sunarim

Serdengecti
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Erkek

KOnu hakkında fazla söylenecek bir şey kalmadığı için artık herkes geyik takılıyor. @rastlin kısa ve öz son noktayı koydu.

Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaKonda
    AnaKonda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

EnableTurk un telefon numarasını bilen varmi.Allahini seven varsa bana atarsa sevinirim.boyle buralarda küfür etmek delikanlı adamın harcı değil

Serdengecti
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Erkek

Sen tamamen trolsün, sende gram samimiyet yok.

Ayrıca yazılarının hepsini okumadım bile prim yapmaya çalışan büyük ihtimalle de daha önce ban yemiş bir trolsün..

zaman bir bitmeyen çölmüş, ölenler ölmeden ölmüş ve zâten ölmemek zülmüş, neden inkârı beklersin? gönül bir at, zaman gemdir; o gem her derde merhemdir ne azgın bir cehennemdir; ne hâlâ nârı beklersin!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaKonda
    AnaKonda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Seni AB te kadar goturecem. Destek@tahribat.com a seni bildirecem bilgine sunarim

Serdengecti
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Erkek

Bu adam herkese atar gider yapıyor özelden böyle bir mesaj atması kabul edilebilir değil. 

zaman bir bitmeyen çölmüş, ölenler ölmeden ölmüş ve zâten ölmemek zülmüş, neden inkârı beklersin? gönül bir at, zaman gemdir; o gem her derde merhemdir ne azgın bir cehennemdir; ne hâlâ nârı beklersin!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

İzafiyet teorisini tartışırken bile adam banlanabiliyor:) Bayılıyorum buraya haha

Errare Humanum Est
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kurtismail
    Kurtismail's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar el insaf diyorum, adam Askerde ve belliki sorunlu, belki sıkıntılarıda var, rahat evinizden oturmuş adamın üzerine gidiyorsunuz Trol diye diye baydı vallahi adam Trol değilim diyor, birde Trol diye, önce ona Trol ne onu anlatsa ya biriniz, belki Trolü küfür falan sanıyorda olabilir, belliki saf biri bu, emin olunki de öyledir, nedir üstüne gidiyorsunuz adamın yahu, ayıp ama! küfür edenlerede ettikleri hiç yakışmamış. Trol diye diye sonunda Banlattınız da adamı, Vicdanınız rahatmı şimdi? Çocukları olan insanlara buradan küfür eden ergenler gerçektende terbiyesizlik ediyorlar, onları edebe davet ediyorum.

Kurtismail tarafından 18/Eki/17 16:49 tarihinde düzenlenmiştir

Işık Savaşçısı...
Toplam Hit: 28405 Toplam Mesaj: 162
zamanda yolculuk