folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder İzale-İ Şuyu Davası Mı Anlaşmak Mı Mantıklı ?

İzale-İ Şuyu Davası Mı Anlaşmak Mı Mantıklı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek
    Chaoser bunu yazdı

Benim anlamadığım herkes borç harç içinde babanın ölmesinimi bekliyordu rahata ermek için. Eğer öyle değilse zaten bir planınız vardı , anladağım kadarıyla genellikle irat var o kadar dardaysanız kredi çekip kiralardan gelirle tolare edin davayı açın.

Bizim insanımız ölümün hak, mirasın helal olduğunu pek idrak edemiyor hocam. "ben ölmeden mirasımın peşine mi düştünüz" diye çemkiriyorlar. Birde "aman büyük oğlum sinirlenmesin, küçük kızım üzülmesin" diye hiç o topa girmeyenler var.

Doğal olarak ölünce millet düşüyor bir birine.

Acı Çekene Saygı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    FrodoTheYuzuksuz bunu yazdı
    Chaoser bunu yazdı

Benim anlamadığım herkes borç harç içinde babanın ölmesinimi bekliyordu rahata ermek için. Eğer öyle değilse zaten bir planınız vardı , anladağım kadarıyla genellikle irat var o kadar dardaysanız kredi çekip kiralardan gelirle tolare edin davayı açın.

Bizim insanımız ölümün hak, mirasın helal olduğunu pek idrak edemiyor hocam. "ben ölmeden mirasımın peşine mi düştünüz" diye çemkiriyorlar. Birde "aman büyük oğlum sinirlenmesin, küçük kızım üzülmesin" diye hiç o topa girmeyenler var.

4 kardeşiz,  1 öğrenci , durumlar biraz sıkıntılı bu ara, ancak insanın zorunada gidiyor hakkaniyet olmayan parayı bile ödemek, analığın maddi durum kötü değil evleride var , geliride var . Çok kimseyi dinleyen biri değil.

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

Şu anki yasada açık var satılmasını istemeyen sürekli en yüksek teklifi verip sabote edebilir. 

Yeni yasa geçtikten sonra açmanız daha mantıklı olacaktır.

Açar mısın bunu

Mevcut düzende senle ben ortağız diyelim ben satmak istemiyorum sen dava açtın ben hep en yüksek teklifi sunup ödeme yapmıyorum satış olmuyor sürekli bu döngüde devam ediyor.

Yeni yasayla bunu kaldıracaklar.

Kendine İyi Bak ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı
    FrodoTheYuzuksuz bunu yazdı
    Chaoser bunu yazdı

4 kardeşiz,  1 öğrenci , durumlar biraz sıkıntılı bu ara, ancak insanın zorunada gidiyor hakkaniyet olmayan parayı bile ödemek, analığın maddi durum kötü değil evleride var , geliride var . Çok kimseyi dinleyen biri değil.

Hocam ortadaki para büyük, herkesin sıkıntısı var. O yüzden anlayabiliyorum sizi. Allah yardımcınız olsun.

Acı Çekene Saygı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

ucuza gider, bir arabulucu bulup uzlaşın, arabulucu eski bir hakim olabilir maliyeci olabilir kadın olmasın, kürt olmasın, laz da olmasın mümkünse dinsiz birini bulun sadece arabulucu parası alacak düzgün biri olsun yani.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

1/4 annenin, 3/4 sizin hakkınız.

Bilirkişiye malların değerini çıkarttırın ederi karşılığında olanları verin.

Mahkeme konusuna ise satış önceliğinin yasal mirasçılarda olacağı kanun geçince girersiniz.

https://www.yenicaggazetesi.com/miras-paylasiminda-yeni-donem-ev-arsa-ve-tarla-satisinda-koklu-degisim-1036180h.htm?page=5

Toplam Hit: 1021 Toplam Mesaj: 27
i̇zale-i şuyu