İzale-İ Şuyu Davası Mı Anlaşmak Mı Mantıklı ?
-
Chaoser bunu yazdı
Benim anlamadığım herkes borç harç içinde babanın ölmesinimi bekliyordu rahata ermek için. Eğer öyle değilse zaten bir planınız vardı , anladağım kadarıyla genellikle irat var o kadar dardaysanız kredi çekip kiralardan gelirle tolare edin davayı açın.
Bizim insanımız ölümün hak, mirasın helal olduğunu pek idrak edemiyor hocam. "ben ölmeden mirasımın peşine mi düştünüz" diye çemkiriyorlar. Birde "aman büyük oğlum sinirlenmesin, küçük kızım üzülmesin" diye hiç o topa girmeyenler var.
Doğal olarak ölünce millet düşüyor bir birine.
-
FrodoTheYuzuksuz bunu yazdıChaoser bunu yazdı
Benim anlamadığım herkes borç harç içinde babanın ölmesinimi bekliyordu rahata ermek için. Eğer öyle değilse zaten bir planınız vardı , anladağım kadarıyla genellikle irat var o kadar dardaysanız kredi çekip kiralardan gelirle tolare edin davayı açın.
Bizim insanımız ölümün hak, mirasın helal olduğunu pek idrak edemiyor hocam. "ben ölmeden mirasımın peşine mi düştünüz" diye çemkiriyorlar. Birde "aman büyük oğlum sinirlenmesin, küçük kızım üzülmesin" diye hiç o topa girmeyenler var.
4 kardeşiz, 1 öğrenci , durumlar biraz sıkıntılı bu ara, ancak insanın zorunada gidiyor hakkaniyet olmayan parayı bile ödemek, analığın maddi durum kötü değil evleride var , geliride var . Çok kimseyi dinleyen biri değil.
-
LaNCeLoT bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
Şu anki yasada açık var satılmasını istemeyen sürekli en yüksek teklifi verip sabote edebilir.
Yeni yasa geçtikten sonra açmanız daha mantıklı olacaktır.
Açar mısın bunu
Mevcut düzende senle ben ortağız diyelim ben satmak istemiyorum sen dava açtın ben hep en yüksek teklifi sunup ödeme yapmıyorum satış olmuyor sürekli bu döngüde devam ediyor.
Yeni yasayla bunu kaldıracaklar.
-
Mx0TBT bunu yazdıFrodoTheYuzuksuz bunu yazdıChaoser bunu yazdı
4 kardeşiz, 1 öğrenci , durumlar biraz sıkıntılı bu ara, ancak insanın zorunada gidiyor hakkaniyet olmayan parayı bile ödemek, analığın maddi durum kötü değil evleride var , geliride var . Çok kimseyi dinleyen biri değil.
Hocam ortadaki para büyük, herkesin sıkıntısı var. O yüzden anlayabiliyorum sizi. Allah yardımcınız olsun.
-
ucuza gider, bir arabulucu bulup uzlaşın, arabulucu eski bir hakim olabilir maliyeci olabilir kadın olmasın, kürt olmasın, laz da olmasın mümkünse dinsiz birini bulun sadece arabulucu parası alacak düzgün biri olsun yani.
-
1/4 annenin, 3/4 sizin hakkınız.
Bilirkişiye malların değerini çıkarttırın ederi karşılığında olanları verin.
Mahkeme konusuna ise satış önceliğinin yasal mirasçılarda olacağı kanun geçince girersiniz.