İzinsiz Webcam Açmak
-
Arkadaşlar izinsiz webcam açmayı aradım fakat bulamadım.Bilenleriniz varsa yazın lutfen..
-
Varsa öyle bişey Bende öğrenmek istiyom

-
cam açarken izinmi alıyorsun?
-
bu adam esrar keş gibi bakıyor :) -
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Varsa öyle bişey Bende öğrenmek istiyom

-----------------------------hayvan iste :)
-
Sana Sistemi söylüyorum - İnt cafelerde SERVER Tüm bilgisayarlara müdahale edebiliyor bunu nasil yapiyor çöz. izinsiz herşeyi ysaparsin
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------
Sana Sistemi söylüyorum - İnt cafelerde SERVER Tüm bilgisayarlara müdahale edebiliyor bunu nasil yapiyor çöz. izinsiz herşeyi ysaparsin
-----------------------------ne yani adam kamerasını izinsiz açmak istediği kişiye LAN kablosumu çekecek :)
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ne yani adam kamerasını izinsiz açmak istediği kişiye LAN kablosumu çekecek :)
-----------------------------ahahaha :D:D
arkadaşlar nitrocam programı işe yarıyabilir diye duydum bildikleriniz varsa yardımcı olunuz
-
arkadaşım server yedirmen gerekli. oda çok zor. antivirüsü olmayacakta güvenlik duvarı firewall fln olmayacakta. zor yani
ücretli turkojan lardan alsan olabilir. ama çok pahalı ve satışları durduruldu :)
-
Allah İyiliğinizi Versin güldürdünüz beni. :)) Hayvan Kardeşim Çok Matrak Olabiliyo Bazan. :))
-
poison ivy forever :D