İzinsiz Webcam Açmak
-
falca bunu yazdı:
-----------------------------
fth-b bunu yazdı:
-----------------------------
turkojendeki videoyu uyguladım.üyelik alıp aynen programı kendi pc me kurdum.basit bi pc kullanıcıyım anlayacağım dilden biri anlatabilir mi,daha sonra ne yada neler yapıyoruz gizlice karşıdakinin webcamını açabilmek için?
-----------------------------Hacı zaten tum ayarları yaptıysan serverı olusturup karsıya yedırmen lazım.ondan sonra webcam acma zaten turkojan bı parcası.
-----------------------------
tamam işte server oluşturdum! ama karşıya nasıl yedircez bunu.ve sonrası da muamma... :)) bu arada bu konuyla ilgili biraz araştırma yaptım.vlc media playera ip numarasını girerek screen görüntüsü veya webcam goruntusu alabiliyomuşuz.dogrumudur?? -
Server uzantısı exe olan bir dosya olarak olusacaktır.Bu da demek oluyor kı karsı tarafa yedırmen ıcın bıraz sosyal yonunu kullanmalısın.Zaten msn gıbı programlar exe dosyalarını yollamaya ızın vermıyor.Bunu rarlayıp yollayabılırsın.Bır program,vs gıbı yutturabılırsın,ters psıkolojı yapabılırsın artık o ısın sosyal boyutu:)Karsındakı dosyayı actıgı anda turkojan kullandıgım ıcın soyluyorum sag altta uyarı cıkıyor.Kurban baglandı tarzı bı uyarı.Ondan sonrası zaten ısın eglencelı kısmı.Program uzerınde hersey acık.Dosyaları kopyaları.cam ac falan fılan.Yalnız bugun ıcın turkojanı yakalayamayacak antivırus yok gıbı.Yakalanmaması ıcın de bazı yontemler var ama ben fazla kurcalamadım.VLC muhabbetıne gelınce zamanında bı arkadasım da bana aynısını soyledı ama nedır ne degıldır arastırmadım pek.
-
eywallah
Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 12:05'da rome tarafından düzenlendi. -
valla hacı anlatma konusunda ıyı degılım pek :) uygulama dersen cok yedırdık ılk cıktıgı zamanlarda
Bunu ızle daha ıyı anlatımı zor bulursun
http://www.turkojan.com/video/turkojan.htm
-
poison ivy gerçekden güzel açık kaynak kodlarıda var Ful ud ie downloader ile 1200 pc var şuanda bazı webcamlarin codec lerini açamıyor ne yazikki ama genel olarak izliyorum dolu kari kiz var :D tavsiye ederim ekran screen atardim bu hatunlardan ama çok ahlaksızlar canım :D
