folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder İzlenmesi Gereken Bir Film : My Way

İzlenmesi Gereken Bir Film : My Way

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek

Güzel bir filme benziyor en kısa sürede izleyeceğim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

İzledim çok iyiydi teşekkür ederim arkadaşın dediği yine Kore yapımı kardeşlik filminide izlemiştim oda çok güzeldir kesinlikle izleyin

Ozzzz tarafından 13/Eyl/13 05:17 tarihinde düzenlenmiştir

Ben bu insanları anlamıyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek

cok güzeldi izlemenizi tavsiye ederim güzel yanlarından biride gercek bir hikaye olması

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Compu tavsiye ediyorsa boş değildir. Yarın bi izleyeyim en iyisi.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

ben beğenmedim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı

ben beğenmedim.

Ben de beğenmedim. Sebeplerini etraflıca yazmak isterim ama yeri değil, izlemeyen arkadaşlara spoiler vermeyeyim.

Şimdi böyle diyince doksanların hazırcevap çocukları "zevkler / renkler" 'e girişiyorlar, bir miktar haklılar da filmde verilmeye çalışılmış 1,5 bilemedin 2 fikir var, onları da koca 2.5 saatte verememiş.

Filme kötü deyip kestiremem eh güzel ama öyle izlenmesi gerekecek kadar da değil.

anlıyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Konu bilmeyen, daha önce bu tür bir şeyi duymamış arkadaşlara ilginç gelecektir. Ancak çok güzel bir konuyu resmen mahvetmişler, özel efektler bayağı başarılı. Ama aman aman seyredilmesi gerekli bir film demek yanlış. Her şeye rağmen adamların film sektörü acaip bir hızla gelişiyor, bizimki gelişiyor zannediyoruz. Bunlar çok yakın gelecekte Hollywood' a tam rakip haline gelecekler yav..

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

2. Dünya savaşı ile ilgili neredeyse bütün filmleri izledim. Şu bakımdan ilginçti

japonca konuşanlar

korece konuşanlar

almanca konuşanlar

rusça konuşanlar

Çok kapsamlı bir film olmuş. O japon genarel felan baya iyiydi. Hele savaş efektleri beklentimin çok üzerindeydi.

Birde bir film hatasından bahsetmek istiyorum.

Filmin sonunda o arkadaşlar dan biri ölüyorya oraya gelene dek koşuyorlar arkalarında onlarca bomba patlıyor. En son kamera yükselirken yanlarında sadece bir bomba çukuru var ama arkadaları düz arazi bunu farkettim. Buda en son sahnedeydi.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    zeyrekli bunu yazdı

Konu bilmeyen, daha önce bu tür bir şeyi duymamış arkadaşlara ilginç gelecektir. Ancak çok güzel bir konuyu resmen mahvetmişler, özel efektler bayağı başarılı. Ama aman aman seyredilmesi gerekli bir film demek yanlış. Her şeye rağmen adamların film sektörü acaip bir hızla gelişiyor, bizimki gelişiyor zannediyoruz. Bunlar çok yakın gelecekte Hollywood' a tam rakip haline gelecekler yav..

konu bilmeyenden kastın ne hocam, filmi ben de baya beğendim, eksiğim ney merak ettim?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bende kendimdeki eksigi merak ettim neden begendim ben bu filmi acaba :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 6253 Toplam Mesaj: 41