İzlenmesi Gereken Bir Film : My Way
-
Güzel bir filme benziyor en kısa sürede izleyeceğim.
-
İzledim çok iyiydi teşekkür ederim arkadaşın dediği yine Kore yapımı kardeşlik filminide izlemiştim oda çok güzeldir kesinlikle izleyin
Ozzzz tarafından 13/Eyl/13 05:17 tarihinde düzenlenmiştir -
cok güzeldi izlemenizi tavsiye ederim güzel yanlarından biride gercek bir hikaye olması
-
Compu tavsiye ediyorsa boş değildir. Yarın bi izleyeyim en iyisi.
-
ben beğenmedim.
-
VBDream bunu yazdı
ben beğenmedim.
Ben de beğenmedim. Sebeplerini etraflıca yazmak isterim ama yeri değil, izlemeyen arkadaşlara spoiler vermeyeyim.
Şimdi böyle diyince doksanların hazırcevap çocukları "zevkler / renkler" 'e girişiyorlar, bir miktar haklılar da filmde verilmeye çalışılmış 1,5 bilemedin 2 fikir var, onları da koca 2.5 saatte verememiş.
Filme kötü deyip kestiremem eh güzel ama öyle izlenmesi gerekecek kadar da değil.
-
Konu bilmeyen, daha önce bu tür bir şeyi duymamış arkadaşlara ilginç gelecektir. Ancak çok güzel bir konuyu resmen mahvetmişler, özel efektler bayağı başarılı. Ama aman aman seyredilmesi gerekli bir film demek yanlış. Her şeye rağmen adamların film sektörü acaip bir hızla gelişiyor, bizimki gelişiyor zannediyoruz. Bunlar çok yakın gelecekte Hollywood' a tam rakip haline gelecekler yav..
-
2. Dünya savaşı ile ilgili neredeyse bütün filmleri izledim. Şu bakımdan ilginçti
japonca konuşanlar
korece konuşanlar
almanca konuşanlar
rusça konuşanlar
Çok kapsamlı bir film olmuş. O japon genarel felan baya iyiydi. Hele savaş efektleri beklentimin çok üzerindeydi.
Birde bir film hatasından bahsetmek istiyorum.
Filmin sonunda o arkadaşlar dan biri ölüyorya oraya gelene dek koşuyorlar arkalarında onlarca bomba patlıyor. En son kamera yükselirken yanlarında sadece bir bomba çukuru var ama arkadaları düz arazi bunu farkettim. Buda en son sahnedeydi.
-
zeyrekli bunu yazdı
Konu bilmeyen, daha önce bu tür bir şeyi duymamış arkadaşlara ilginç gelecektir. Ancak çok güzel bir konuyu resmen mahvetmişler, özel efektler bayağı başarılı. Ama aman aman seyredilmesi gerekli bir film demek yanlış. Her şeye rağmen adamların film sektörü acaip bir hızla gelişiyor, bizimki gelişiyor zannediyoruz. Bunlar çok yakın gelecekte Hollywood' a tam rakip haline gelecekler yav..
konu bilmeyenden kastın ne hocam, filmi ben de baya beğendim, eksiğim ney merak ettim?
-
Bende kendimdeki eksigi merak ettim neden begendim ben bu filmi acaba :)