folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder İzlenmesi Gereken Bir Film : My Way

İzlenmesi Gereken Bir Film : My Way

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

TR DUBLAJ VARMIDIR YA :)

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

Ölmeden önce izlenilcek filmler arasında ...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

vay avradını amk manyak bi filmdi daha önce nasıl görmedim bu filmi hayret amk adamlar ne çekti be dedirtiyo vay amk diyebiliyorum sadece yapmış amklarım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı
    zeyrekli bunu yazdı

Konu bilmeyen, daha önce bu tür bir şeyi duymamış arkadaşlara ilginç gelecektir. Ancak çok güzel bir konuyu resmen mahvetmişler, özel efektler bayağı başarılı. Ama aman aman seyredilmesi gerekli bir film demek yanlış. Her şeye rağmen adamların film sektörü acaip bir hızla gelişiyor, bizimki gelişiyor zannediyoruz. Bunlar çok yakın gelecekte Hollywood' a tam rakip haline gelecekler yav..

konu bilmeyenden kastın ne hocam, filmi ben de baya beğendim, eksiğim ney merak ettim?

Yorumu uzun tutmak istememiştim dostum. Spoiler vermekte istemiyorum o yüzden fazla bir şey yazamadım. Filme konu olan olayı daha önce duymamış olanlar için ilginç geliyordur demek istedim, ama olanca ilginç ve güzel konu yavan bir hale getirilmiş malesef, bayağı bayağı harcanmış. Bunu filmi yerden yere vurmak için söylemiyorum, film ilginç ama bazı arkadaşların abartılı yorumları bende çok fazla bir beklenti oluşturdu herhalde. tek on numara olay filmin efektleri. Bir ton tarihi hata söz konusu ayrıca ve o hatalar filmi fantastik bir film haline getirmiş...

Not: 2. dünya savaşında önce Polonya safında Almanlar' a karşı ardından Almanya safında Sovyetler' e,  yine ardından Almanlar' a karşı Sovyetler safında savaşmak zorunda kalmış Türkler var. Bu olay bir çok cephede yaşanmış.

Dip not: Benim bugüne kadar seyrettiğim, savaşı olanca objektifliği ile bir çocuğun gözünden anlatan ve ne mene bir şey olduğunu gözler önüne seren film Güneş İmparatorluğu' dur. Seyretmeyen arkadaşlara öneririm.

zeyrekli tarafından 16/Eyl/13 21:24 tarihinde düzenlenmiştir

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Filmi izledim harbiden çok güzel bir film. İzlemeyen izlesin.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

hatunla mesajlaşmayı bıırakıp filmi sonuna akdar izledim film bittiğinde 14 sms 7 cevapsız arama vardı 

harbidende güzelmiş

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

güzel filmdi velakin herkes birbirine benzediğinden sık sık karakter karışıklığı yaşadım :)

enjoy i'm vaccinated
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Birde şunu deneyin derim ( Tavsiyem My Way beğenenlere özellikle )

Nobody Knows ( Dare mo shiranai )

http://www.imdb.com/title/tt0408664/

Kurtlar tasma takmaz....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

aksama izleyecek film ariyordum.

iyi oldu bu

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    Draenei bunu yazdı

TR DUBLAJ VARMIDIR YA :)

bence hiç yazık etme filmin kalitesine. Çünki 4-5 tane ayrı dil konuşuluyor, oradaki hissiyatı orjinal izliyerek daha iyi anlarsın

Toplam Hit: 6254 Toplam Mesaj: 41