İzmir - Manisa Elektirik Dağıtım Gediz Â.Ş Fatura Kazığı
-
bende izmirde yaşıyorum. klimasız 60, klima açınca 110 gelen faturam 362TL geldi aradım itiraz ettim geldiler tekrar okudular hata yok dediler. mail attım evimde sanayi işletmiyorum ama 900kW harcama görünüyor diye. hata yok diyorlar hala normal fatura diyorlar. bakanlığın sitesine itiraz ettim BİMER'e bakalım ne olacak. ama sanırım ödediğimizle kalacağız
-
bir yavşaklık olduğu belli sanırım doğudakilerden alamadıklarını batıdan geri çıkartmaya çalışıyorlar çünkü bu şirketlerin sahipleri aynı grup firma isimleri değişik
şimdi mühürü sökün beleş kullanın diyecem ama o para bu sefer başka bi yerinizden çıkar muhtemelen
Allahtan böyle dertlerimiz yok amk -
2,5 aylık fatura 225 geldi. çok sevindik valla. normali de zaten aylık 90-110 TL geliyordu.
Ben 400-500 civarında bi mebla gelmesinden korkuyordum.. Allah'tan bu şekilde ucuz kurtulduk.
Bakalım diğer aylar ne gösterecek ?
eedit; bu arada ikamet ist-anadolu yakası.
LethaLImpacT tarafından 28/Oca/15 21:30 tarihinde düzenlenmiştir -
ızmırdeyım heray 50 lıra gelen fatura bu ay 101 lıra geldı
şimdi bu parayı dusurebılıyormuyuz deneyen varmı ?
-
gozkopat bunu yazdı
ızmırdeyım heray 50 lıra gelen fatura bu ay 101 lıra geldı
şimdi bu parayı dusurebılıyormuyuz deneyen varmı ?
memleket ne hale gelmis adam hakli yalnis miktar faturalandirilior vatandas abi bu parayi geri alabilicezmi acaba die kafasidna deli sorular :D
-
gediz elektrik kimin ? aydemin ? aydem kim ? bereket enerjinin ? bereket enerji kim
? araştırın bakalım ne Çıkıcak :)) Çok sevdiğiniz biri