İzmir Buca Da Patlama
-
cümleten geçmiş olsun herkese...
alsancaktada patlama olmuş diye duydum....nerde acaba tam bi bilgisi olan varmı
-
hay 1ader sikicem okula gittim bi döndüm bi dolu olay olmuş aq, atladım bisiklete (olay yeri bizim evden bisikletle 3 4 dakka) gittim baktım hiçyarak yok, "POLİS OLAY YERİ GİRİLMEZ" dalgasından arakladım biraz döndüm eve amk, bilseydim okula filan gitmezdim ya sikicem götümüzün önünde bomba patlıyo yanlış zamanda yanlış yerde oluyom hay amk ya,
bizim komşu görmüş 2. patlamayı gelmiş bizim eve ağlıya ağlıya iki saat ağlamış "yok kanlar içindeydi yok yerde yatıyodu yok gördümde bilmemne" die dedim amk :D
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------ben bucada oturuyorum
patlama tam bucanın kalbinde,tansaş duragı her zaman tıklım tıklım olur eger tasaklı bi bomba olsaydı ve biraz öğle saatleri olsaydı Allah korusun kıyım olurdu
bende sorun yok bu arada :)
-----------------------------Abü oturduun yeri bilmiyon :D has İzmirlimisin sen :P ora şirinyer :) buca tansaş dedinmi ordan baya ilerde :) bu arada bende sağlamım :D Allah acil şifalar versin herkese cümleten geçmiş olsun...
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------hay 1ader sikicem okula gittim bi döndüm bi dolu olay olmuş aq, atladım bisiklete (olay yeri bizim evden bisikletle 3 4 dakka) gittim baktım hiçyarak yok, "POLİS OLAY YERİ GİRİLMEZ" dalgasından arakladım biraz döndüm eve amk, bilseydim okula filan gitmezdim ya sikicem götümüzün önünde bomba patlıyo yanlış zamanda yanlış yerde oluyom hay amk ya,
bizim komşu görmüş 2. patlamayı gelmiş bizim eve ağlıya ağlıya iki saat ağlamış "yok kanlar içindeydi yok yerde yatıyodu yok gördümde bilmemne" die dedim amk :D
-----------------------------Amq en s2ci yorumda bu yani konudaki :/ :D :P
Aha lan bum sesi duydum :| ramazan topuymuş :D
İZMİR İÇİN İFTAR VAKTİ 19:03 :D ALLAH KABUL ETSİN...
-
Geçmiş olsun.okula giderken öğrendim ve çok üzüldüm.Kapalı yer korkum vardı bu gidişle dahada çok artacağa benziyor..
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------buca şirinyer de patlama olmuş 1 kişi ölmüş 4 kişi yaralanmış
geçmiş olsun hepimize
http://www.cnnturk.com/TURKIYE/haber_detay.asp?PID=318&haberID=395071
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7403131.asp?gid=180&sz=52143
varmı bizden etkilenen
-----------------------------sabah geçtiğimde 1. patlama olmuştu her taraf polis kaynuyordu. sonra dükkana geldim 2, patlama olmuş. allah hepsinini belasını versin. şirinyerin cıkısında birde tansaşın yanındaki parkın orda oldu patlamalar...
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------
patlamadan 15-20 dk sonra geçiodum zavallı çöpcü kolu kopmuş yerde yatıyo. keşke o ölen bi devlet büyüğü falan olsaydı
bende 15-20 dk önce geçiyordum sen hangi otobüsün içindeydin . ben 375 teydim. abi şirinyerin önü paso polis kaynıyordu. -
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------morportakal bunu yazdı:
patlamadan 15-20 dk sonra geçiodum zavallı çöpcü kolu kopmuş yerde yatıyo. keşke o ölen bi devlet büyüğü falan olsaydı
bende 15-20 dk önce geçiyordum sen hangi otobüsün içindeydin . ben 375 teydim. abi şirinyerin önü paso polis kaynıyordu.-----------------------------
576 =|
-
morportakal bunu yazdı:
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------morportakal bunu yazdı:
bende 15-20 dk önce geçiyordum sen hangi otobüsün içindeydin . ben 375 teydim. abi şirinyerin önü paso polis kaynıyordu.-----------------------------
576 =|
-----------------------------576 nereye gidiyor afyonamı kardeş.. :)
-
ne suçu vardı o ölen kişinin yada kolu bacağı kopan vatandaşın ????
şerefsizler.
-
saat 8 gibi okuldan dönerken hala canlı yayın arçları vardı, en çokda kolu kopan o genç belediye işçisine üzüldüm amk evlenecekmiş yakın zamanda.... Allah o orospu evlatlarının belalarını verecek,cember iyice daraldı akıllı sıra şehirde halkı korkutacaklar amk duklarım..