İzmir Buca Da Patlama
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------
saat 8 gibi okuldan dönerken hala canlı yayın arçları vardı, en çokda kolu kopan o genç belediye işçisine üzüldüm amk evlenecekmiş yakın zamanda.... Allah o orospu evlatlarının belalarını verecek,cember iyice daraldı akıllı sıra şehirde halkı korkutacaklar amk duklarım..
bu teröristlerin kıcında patlatacaksın o bombaları akılları başına gelsin. -
wasd bunu yazdı:
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------ben bucada oturuyorum
patlama tam bucanın kalbinde,tansaş duragı her zaman tıklım tıklım olur eger tasaklı bi bomba olsaydı ve biraz öğle saatleri olsaydı Allah korusun kıyım olurdu
bende sorun yok bu arada :)
-----------------------------Abü oturduun yeri bilmiyon :D has İzmirlimisin sen :P ora şirinyer :) buca tansaş dedinmi ordan baya ilerde :) bu arada bende sağlamım :D Allah acil şifalar versin herkese cümleten geçmiş olsun...
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------hay 1ader sikicem okula gittim bi döndüm bi dolu olay olmuş aq, atladım bisiklete (olay yeri bizim evden bisikletle 3 4 dakka) gittim baktım hiçyarak yok, "POLİS OLAY YERİ GİRİLMEZ" dalgasından arakladım biraz döndüm eve amk, bilseydim okula filan gitmezdim ya sikicem götümüzün önünde bomba patlıyo yanlış zamanda yanlış yerde oluyom hay amk ya,
bizim komşu görmüş 2. patlamayı gelmiş bizim eve ağlıya ağlıya iki saat ağlamış "yok kanlar içindeydi yok yerde yatıyodu yok gördümde bilmemne" die dedim amk :D
-----------------------------Amq en s2ci yorumda bu yani konudaki :/ :D :P
Aha lan bum sesi duydum :| ramazan topuymuş :D
İZMİR İÇİN İFTAR VAKTİ 19:03 :D ALLAH KABUL ETSİN...
-----------------------------şirinyer bucada değilmi aq?
kozagac enhoslar hepsini ayıracakmıyız buca işte aq zaten göt kadar ilçe bide semtinimi ayırcam aq
-
vaybe ne zaman gecmıs 15 dk farkla ölebilirdim ogun şansızlık mutlu halıda calısan genc vefat etmıstı sanırım allah rahmet eylesın ıkıncı patlamada plastık cope atan atan copcu olmustu
-
hipokondriyak bunu yazdı
vaybe ne zaman gecmıs 15 dk farkla ölebilirdim ogun şansızlık mutlu halıda calısan genc vefat etmıstı sanırım allah rahmet eylesın ıkıncı patlamada plastık cope atan atan copcu olmustu
Allah korumus. hep boyle olaylar duyarim. ucu ucuna kazadan vs kurtulanlar. bisey olur vazgecersin,gec kalirsin vs sonra isler yolunda gitseydi obur dunyada olacaksinfir. gecmis olsun.
-
r10aldinho bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
Allah korumus. hep boyle olaylar duyarim. ucu ucuna kazadan vs kurtulanlar. bisey olur vazgecersin,gec kalirsin vs sonra isler yolunda gitseydi obur dunyada olacaksinfir. gecmis olsun.
1 ölü 11 yaralıya allahın gücü yetmemiş herhalde. neyse canı sağolsun geri kalan 7 milyar insanı bu patlamadan kurtardı ya nasıl olsa.