İzmir Bulusmasi [Resimler Eklendi!]
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
O diilde teodos abim hala iciyon mu?ben mide bulantisindan geberdim donuste.dukkana bile gidemedim.du bakam olmadi tlfnla pc bulutut dan sevistirip baglanirim nete.upload ederim fotolari
-----------------------------ohooo arabada içti bi tane daha, evdede içcem dedi 6 7 tane :D abi bi terapiste filan görün sen bence :D
-
yav ben bitane içtim 5 dakka işedim nickimyok a sorun :D
tuvalete girdim bi baktım herkez gelmiş arkamızdan... birayı içen gidiyo helaya :d
-
Ulen en erken ben girerim diyodum,ananeme bi girmişim :D akşam yemeine daldım,sora serin serin oturdumda bahçede anca geldim :P
kafkafkaf bisikletiyle geldi, takıldı, bisikletine bindi gitti :D
Ecstatic nickimyokun tbt yanda demesi üzerine dönüp gitti ona güldüm baya :D ecstatic ii hoşsohbet (:
Dragomilow geç geldi az durdu (: ama ben onu ünlü bi hekıra benzettim :D www.hackermail.comburdaki fotodaki adam ünlü hackerlardan "fiber optik"
işte bunun biraz daha esmer tenli ve sakallısı :PAmele bildiğiniz amele :D
Valla Bokeenin yaşı 20 üstü görünüyo ama 18 yaşındaymış şoke olduk :D
EnT_X fazla konuşmadı orda,athzaiyle beraber geldiler,athzai zate psikopat konular açıyodu ama harbi psikopat tipi var :| korkun ondan :/ bembeyaz bi ten,tek tel sakal yok(bende var ki ben ondan yaşça miniğim :P sadece yaşça! :D) adamda rus seri katil tipi var :| gece rüyama girer uyuyamam ben bu akşam :/
Teodos abim gelene gidene tahribattanmı die sordu ama gelen cvplar yardırdı hepimizi :D bide şimdi profilinde taekwondocu olduunu gördüm ama bize hiç bahsetmedi bugün,bilseydik sağa sola laf atıp kavga çıkarırdık :D :P
blacksunda ii biri pek yazcak bişi bulamıyom yau paso siyaset,bilgisayar,geyik,motor muhabbeti yapıldı :D
Real_Kurd valla en çok taşşak geçilenimiz oldu,amele ve nicksiz sürekli bulaştılar durdular (: aramızda bi tek kurdo bira içmedi :D
teodos abü beni gördü direk tepkisi şuydu; "wayhaywanway senmisin?" :D tmm iriyim ama lütfen yani :D :P sora kafkafa sordu senmisin :D her iri gördüüne sordu :D
Ya özet geçicek olursak;
Toplaştık, yaydık kendimizi, paso muhabbet :D en son kalanlar 2ye ayrıldı evlere daıldı (:
NOT:Msni bende olmayanlardan msn bekliyorum :D
-
ameleee hocammm :D resim istiyoz resimm :D meraklandım a.q
-
KorteX bunu yazdı:
-----------------------------
ameleee hocammm :D resim istiyoz resimm :D meraklandım a.q
-----------------------------Adam beni merak etti :D :P
-
---RudeboY--- bunu yazdı:
-----------------------------Valla Bokeenin yaşı 20 üstü görünüyo ama 18 yaşındaymış şoke olduk :D
-----------------------------özellikle kurdo çok şaşırdı...bokee geldi.. biriki hoşbeşten sora
kurdo: yaş kaç
bokee :18 gösteriyomuyum
kurdo & biz : ?!?!?!?!
bokee: inanmıyomusunuz..
kurdo: hass..ittir diyebilirmiyim abi ( adam kibarlığıda bozmuyo)
-
bokee 'ye çok hormon basmışlar abi kim basmışsa :)
amele aşgum zaten yaşlanmam o adamla yaşasam ben :) siz gittikten sonra 3ümüz sahildeyken şişeyi pantolonun içine koydu felan çok taşak adam :)
nickimyok dişleriyle garizma :|
teodos ayyaş zaten
diğer arkadaşlar da doğru dürüst konuşmadı zaten.
athzai soğuk kanlı katil amk :|
amele teodos filan kanıma girmeye çalıştılar ama içiremediler bira :D
velhasılı güzeldi görüştük kaynaştık seviştik. beyaz kamyonetli prensim beni tekrar evime kadar getirdi.
delichoban ve hp32'nin itina ilene tekrar amk ayrıcekten.
-
Az Durabildimse Yinede Güzeldi Güzel :)
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------bokee 'ye çok hormon basmışlar abi kim basmışsa :)
amele aşgum zaten yaşlanmam o adamla yaşasam ben :) siz gittikten sonra 3ümüz sahildeyken şişeyi pantolonun içine koydu felan çok taşak adam :)
nickimyok dişleriyle garizma :|
teodos ayyaş zaten
diğer arkadaşlar da doğru dürüst konuşmadı zaten.
athzai soğuk kanlı katil amk :|
amele teodos filan kanıma girmeye çalıştılar ama içiremediler bira :D
velhasılı güzeldi görüştük kaynaştık seviştik. beyaz kamyonetli prensim beni tekrar evime kadar getirdi.
delichoban ve hp32'nin itina ilene tekrar amk ayrıcekten.
-----------------------------şişeyi soktu derken dalga gibi göstermek amacıyla soktum yalnış anlaşılmasın pantolonun ön tarafına
nickleri editleyip veriom fotoları
-
Reeesim isteriz reeesim isteriz :D