İzmir Bulusmasi [Resimler Eklendi!]
-
anam şamataya bak :D göztepeli dövecekler hea dağılın uleyn.
-
Şimdi saat,gün ve mekan belirlediyseniz siz yazın anasayfaya kalan yorumları silin,şartları kabul edip gelcek olanlar listeye yazılsın.Ona göre yani :D
-
kürdo
choban& i am % tunca athsiki boke amele murat (drogo) tamam dediklerin gelio aq
-
ne gün saat kaç
a.q yok mu bidene mod bizden editlesin başlığı felam D
-
adamlar üstüme fantazi fabrikası kurdu amk :S Allah iffetimi korusun bu abazalardan :P cumartesi 3 Konak YKM. amele gaziemir'e gelip beni alacan yarın o zaman telefonla adresleşiriz.
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
Allah razı olsun da saat 6dan sonra buluşursak akşama sarkacak. bende amamlarda kalıyorum sonuçta emanet kavramı hesabından karanlığa bırakmazlar beni. öğleden sonra 1-2 de buluşur bi cafe ya da ağaç dibine çömeriz. gevrek neyim yeriz :P göttepeli döveriz. anlıcanız fazla özgür değilim akşama sarkıtmayın emmolları
-----------------------------olm bak, izmirin Göztepeli bölümüne geliyon, adamı hasta etme, senin götünü kollucak efsunda yok şimdi tmmı canem? ayrıca 1 2 çok sıcak en az 3 gibi olur
-----------------------------tamamen katılıyom göztepe kafkafa girersek bu işten çıkamayız ant olsunki döneceğiz!!!
bende varım benide yazın
-
beynimin suyunu akıtmak pahasına saat kaç olursa olsun bende geliyom yazın benide
ya bi mod'a veya admine söleyelim editlesin şu konuyu
-
hadi artık kesin karar verilsin nerde saat kaçta kimler geliyo hangi gün herkes başka bişe söylüyo
-
karar verildi işte saat 2buçuk da saat kulesinin orda.
muhalefet olcam diye yok şurda olsun saati bu olsun demeyin artık a.q
-
bende gelirdim ama ne forumdan kimseyi yakinen tanımıyorum ya:)